ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bellimi olur belki olmazsin bu ay Allah degilmi verecegi zamani cok iyi bilir O hrseye kadir...uzme canini moralleri yuksek tutmaya calisacagiz bende iki gun evel yikik bi durumdaydim ama bugun yine klomene basliyorum insallah adet olmazsin

bellimi olur belki olmazsin bu ay Allah degilmi verecegi zamani cok iyi bilir O hrseye kadir...uzme canini moralleri yuksek tutmaya calisacagiz bende iki gun evel yikik bi durumdaydim ama bugun yine klomene basliyorum insallah adet olmazsin

evet haklısın zateen regl lunca ogün üzülür ertesi gün acı hafifliyo rabbim sabır ve umudu tekrar veriyor insana inş.rabbim en kısa zamnda nasip eder hepimize

kızlar bende bu gün doktora gittim benim 2 yumurta vardı biri çatlamamış kiste dönüşmüş gene ara veriyorum. bu ay onu eritecez öbür ay aşılama yapıcakmışız

üzme kendini canım inşallah tedavin başarılı olur. eşinin spermi ne kadarmış

kuday ve zeynooo arkadaşlar naptınız zeyno senin günündü bugün kudayında 3 gündür az kanaması oluyodu merak ediyom ya sizi nerdesiniz ya hadi hafta sonunu anladık hafta içi nareye gidiyonuz

sağolasın canım benim benimde misafirlerim var bu aralar pek giremedim ben 3 gün adet oldum ve dediğim gibi damla bile yok sadece sildiğimde görüyodum birsen bi akrabasından bahsedince böyle olup hamile olmuş diye bende dayanamadım dün test istedim eşimden getirdi malesef negatif çarşamba doktora gidicem bakalım ne olucak =(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…