ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hayır belirtm yok cnm,sadece bugün yüz üstü yatınca kasıklarm agrıdı,adet ağrısı gbı o kadar snra geçti..ve şuana kadar da başka kahverengi bsey gelmedi,skldm beklemekten..

gelmezde ınş. hamiş haberını verırsın bıze canım

hayır belirtm yok cnm,sadece bugün yüz üstü yatınca kasıklarm agrıdı,adet ağrısı gbı o kadar snra geçti..ve şuana kadar da başka kahverengi bsey gelmedi,skldm beklemekten..

gelmezde ınş. hamiş haberını verırsın bıze canım

evet ya hç böyle yapmazdı gelsn artk ! Yok canm yanma olmuo bende..

canım daha 5 gun var hanı 2-3 gun once olsa regl dıycem ama 5 cok erken geldı bende gunum gecmez hıc ya 1gun once ya 2 gunce olurum ınş.o yerleşmeden dolayıdır buarada benım ıgnede 10.gunum 8 kaldı reglıme ınş.olmaz bu ay hamıs kalırsam dıye adak adadım valla kan akıtıcam

evet ben ıltıhap ıcın kaynatıp suyunu ıcıyodum duzelı kullanınca etkısı oluyor

soğanı kaynatıp kabuğunu soyup öylece içine yerleştirende var baya bi bekletiyosun geceden sabaha kadar soğanla birlikte iltihap hep geliyor ama teyzem yapmıştı

inş.hamile kalırsın evet gercekten erken ama ya ne bileyim birtek insanın aklına yerleşme kanaması gelıyo oda lekelenme şeklinde gelir yarın dışarı çıkarsam test tutacam dayanamıyorum ya bir mucize olacakmş gibi ben hiç adet olacakmışım gibide olmuyorum birtek belim göğsm ağrıyo karnm gurulduyo alttan yanma oluyo

yok yapmadım reglimi bekliyorum adetime iki gün kaldı belki yarında olsam

olmassın belkı hadı barı sen acılış yap bırı su seytanın bacagını kırsında bızıde peşınde suruklesın beklemek ne zor bısey caresızlık ne kadar caresısız elmızden bısey gelmıyo

evet bence de erken canm,hc başıma gelmeyen bşey yaşıyorum sonu ne olcak bkalım,ayın 5 ine kadar olmazsam,kanda baktrırm,ama o kadar süreceğni hç sanmyrum..bende hamiş olursam maddi durumu ıyi olmayan bi çocuğu sevindrcem ; )

ya ama daha erken belki çıkmamıştr

canım benım sabah ılk ıdrarla yapcaksı daha ıyı cunku vucut butun gece dınlenıyo ıdrar bırıkımınde daha ıyı sonuc cıkar benım bı laborant ark.var o soylemıstı canım 1,5 sene boyunca bana her ay kan tahlılı yaptı hep bı umutla ama sonuc negatıftı sımdı evlendı k.marasa gıttı ınş.o benım kadar beklemez

çok zor ya çaresizlik gercekten zor dimi sanki mahkum gibi hiç birsey yapamıyor olmak herşeyten kötü rabbim bizleri duysun görsün hepimiz aynı durumdayız o bizleri ne doktorlara nede iğnelere muhtaç etsin kendi tarafından hayırlısını nasip etsn bizlere bebişler versin

amın ınş.kızlar bu arada benım gogus uclarım cok sızlıyo buyumuslerde dokunamıyorum bıle reglıme 2-3 gun kala tamamen şişer ama boyle sızlamaz daha 6-7 gunum var

amın ınş.kızlar bu arada benım gogus uclarım cok sızlıyo buyumuslerde dokunamıyorum bıle reglıme 2-3 gun kala tamamen şişer ama boyle sızlamaz daha 6-7 gunum var
benm de çok acıodu,dünden beri braz azaldı..bırilerı güzel hberlerle gelsin artk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…