ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hayırr palavradr öyle şeyler ya ne blym ebe arkadaşlarmdan hç duymadm bugüne kadar

ne bılyım canım caresızlık ıste herseye surukluyo bunu bı dr.sorsak sız cahılmısınız der neler soyler kımbılır ama aklıma takılan tıbbın gelısmedıgı zamanlarda eskı zamanlarda nasıl anlıyomustu kadınlar su muhtesem yuzyılda ebe gelıp hurremı alttan muayene edıyodu aca bunumu yapıyodu ayyyyyyyyyyyyy cıldırcam ya

Allah bzi çaresiz brakmasn valla fena durumdayız yani ben her türlü snuca hazırm ama,sürekli aklma gelıo,bı türlü acaba oldu mu? dye düşünmeden edemyrum..

kızlar benim göbeğimin tam ortasında sabahtan beri rahatsız edici batmalar var sizin böyle oluyomu acaba adetmi olucam, onada çok erken ama

Allah bzi çaresiz brakmasn valla fena durumdayız yani ben her türlü snuca hazırm ama,sürekli aklma gelıo,bı türlü acaba oldu mu? dye düşünmeden edemyrum..

aynen dusunmeyı dıyorum ama her an aklımda hamile degilsemde bı an once olyum dıyorum yada bı yolu olsada ogrensem

kızlar benim göbeğimin tam ortasında batmalar var sizin nasıl oluyo,yoksa adetmi olucam onun içinde çok erken ama

bu batmalar yumurta çatlarken olması lazım değilmi benim yumurta şimdimi çatlıyor acaba

aynen dusunmeyı dıyorum ama her an aklımda hamile degilsemde bı an once olyum dıyorum yada bı yolu olsada ogrensem

çok kafamıza takıyoruz,ben böyle bi insan değldm ya,ne zman tedavıye başladm psikopata bağladm,ocakta ara vercem tedaviye kesın karar verdm artk..

çok kafamıza takıyoruz,ben böyle bi insan değldm ya,ne zman tedavıye başladm psikopata bağladm,ocakta ara vercem tedaviye kesın karar verdm artk..

hemde fazlasıyla kendı adıma soyleyım her anher sanıye aklımda bende hep ara vercem dıyorum ama olmayınca aglaya aglaya dr.gıdıyorum hemen bıraz once baska topıklere baktım hamıle olanlara nasılda ımrendım canım ark.anlatamam acaba bende boyle sevıncımı paylasa bılcekmıyım allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp et bıze ve saglıkla kucagımıza alıp buyutmeyı psıkolkeojıkmen kendımı hıssetmeye basladım bı testmı alsam offfffffffffffffffffffffff daha 6-7 gun var cok var cokkkkkkkkkkkkkk

bugüne kadar kahverengi gelrdi hmen ardndan krmzılar da gelrdi,ama bu garip bsey..ne adet belrtm var ne de hamilelik,çıldıriciimm

bende tedaviye başlayalı böyle oluyorum 2 gün gibi kahverengi sonra kırmızı, birde günlerim azaldı eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4,5 günde bitiyo ilaçlar düzenimi değiştirdi bende anlamıyorum

canlarım ben cıkıyorum malum yatmam lazım sabah erken kalkıp işe gıtcem gunler gecmıyo banaaaaaaaaaaa hadı allaha emanet olun rabbım hayırlısını nasıp etsın ınş.umutlarım boşa cıkmaz

sen ne zamandır tedavi görüyosun canım
canm ben yazn başladm,bır defa hapla tedavi gördm snra doktorumu değştrdm,hsg çektrdm..tüplerımn ikisi de tikalymş,şmdı açıldı çok şükür,acıldktan snra ki ilk tedavim.. Yaklaşk 4-5 aydr devam edyrm ama bna daha uzunmus gbı gelıo...sen nzmandr görüosumw canm ?

sen ne zamandır tedavi görüyosun canım
canm ben yazn başladm,bır defa hapla tedavi gördm snra doktorumu değştrdm,hsg çektrdm..tüplerımn ikisi de tikalymş,şmdı açıldı çok şükür,acıldktan snra ki ilk tedavim.. Yaklaşk 4-5 aydr devam edyrm ama bna daha uzunmus gbı gelıo...sen nzmandr görüosun canm ?

bana o haberi vermek hayal gibi geliyo yani öyle birşey hiç olmayacakmış gibi, benim iğnem olalı yarın 13 gün olucak senin kaç gün oldu

ben ocaktan beri bir kaç doktor değiştirdim bu arada hsg, tahliller falan yapıldı kistim vardı o eritildi ilaçla tedavide bu 3. ayım

bende tedaviye başlayalı böyle oluyorum 2 gün gibi kahverengi sonra kırmızı, birde günlerim azaldı eskiden 1 hafta sürerdi şimdi 4,5 günde bitiyo ilaçlar düzenimi değiştirdi bende anlamıyorum
kahverengyı gördügmden beri sürekli kntrol edyorum ama hc bsey gelmemş,benm de 7,8 gün sürerdı,artk 6 günde btio aynı durumdayz canm.

ben ocaktan beri bir kaç doktor değiştirdim bu arada hsg, tahliller falan yapıldı kistim vardı o eritildi ilaçla tedavide bu 3. ayım

ya hissediyorum bı gün benmde bebşm olcak,ama sanrm daha vakti gelmedi,braz daha uğrasmam gerekıo..senn de var mı böyle duygularn canm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…