ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben daha çok çiçeklerin tutması büyümesi kısmını bebeğe yorumluyrm :) inş senin dediğin gibi ikiz olur ne güzel olur :)

e2 östrojendi galiba benim dediğim progesteron iğneden sonra yumurta çatlamış mı diye bakılıyo. benim doktor istiyo. neyse teşekkürler yine de :) bakalım hayırlısı.
canım ya benim dr.hiç istemezdi öyle progesteron e2 falan filan iğneyi yaptığımda gün verirdi okadar
ahhh canım nerdeeee ya kafayı takmışım çoğul gebeliğe dördüz olursa da sevinirim tabiki sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da çok istiyorum ama bi kız bi erkek yada 2kız 2erkekk ahhh ahh nerdeee

oh ohhh maşallah ikiz tamamda dördüz çok zor olur be kızz hadi Allah gönlümüze göre versin sağlıkla inşallah. :)

malesef kızlar ilk tedavim olumsuz dün çok üzüldüm ağladım ama iyi geldi acıldım allah hepimizin yolunu açık etsin

ilk gün çok üzülünüp çok ağlanıyo heralde ondandır ki ertesi gün yavaştan rahatlayıp tekrar ümitlenmeye başlıyrz, inşallah bu son üzülmen our, geçmiş olsun. Allah hayırlısını nasip etsin.

okuyan cevapsız bırakmasın rica ederim arkadaşlar ben bu ay kür yapıyorum normalde akıntısı olmayan biri olarak son 2 gündür şeffaf yapışkan akıntım oluyo arada kasık ağrısı başladığında yapışkan lastik gibi işte ay ne diyim işte o düşüyo yumurtluyormuyum yoksa kürdenmi yumurtlamaysa hiç ilişki olmadı tühhh derim sadece sizce neden

inşallah canım haberleşiriz artık buradan benim bu konularda fazla bilgim yok kafamıza takılanları konuşuruz

tabi canim buradan haberlesiriz artik.

Valla canim bende tam bilemiyorum ben gecen yil hamilelik yasamistim belirtilerimde kasik agrisi bastaydi. kendimden bildigimden bu sekilde yorum yaptim cogu insanda da ayni oluyor ama bi agriya baglanmaz tabi. beklemek ve testte gormek en mantiklisi

canim sanirim o seffaf uzayan yapiskan akinti yumurtlamis olabilecegini belirtiyor diye biliyorum yani bos gecirmemen gerek bu aralari hakkimizda hayirlisi canim.

canım değerlendir bu günlerini akıntı bitene kadar yumurtlama oluyordur

canım değerlendir bu günlerini akıntı bitene kadar yumurtlama oluyordur

yani kızlar erkenmi yumurtluyorummm daha 2 günüm var eşim 3 gündür geceleri yok ki

kızlar klomende 2.ayım ilk ayda adet tarihimin 8 günüden itibaren adet olana kadar ara ara bazen şiddetli kasık ağrım oldu.ama bu ay hiç bi ağrı yok adetin 12 günündeyim acaba normalmi ?

canım kürden dolayı erken yumurtluyor olabilirmisin ne kürü yapıyordun ?

kızlar klomende 2.ayım ilk ayda adet tarihimin 8 günüden itibaren adet olana kadar ara ara bazen şiddetli kasık ağrım oldu.ama bu ay hiç bi ağrı yok adetin 12 günündeyim acaba normalmi ?

canım normal belirtin yoksa inş.bebeğin vardr belirtisi olup hamile kalanda olmayıp kalanda var kandan baktr istersen
bitki kürü enterasan şeyler yapıyorum bu ay cıvan prçmi hayıt biberiye kaynatım içiyorum gecelride 1 kez kaya yarpuzu içiyorumm

yani kızlar erkenmi yumurtluyorummm daha 2 günüm var eşim 3 gündür geceleri yok ki

canımerken olur benim kardeşimde 12 13 günü belirtileri başlamıştı kalmış hamile sabahtamı yok illa gece oluyor bu iş

mevanur seni bekliyoruz kız yapmadın mı daha bu test yapcaklar yada son günü olanlarda pek nazlı oluyo

benim test için erken daha bi oviterellayı vuruluyım.ben bal+tarçın+çörekotu yaptım bu ay olmazsa bi dahaki ay senin kürden deniyim inş. sen faydasının görürsün topiğimizin kurucusuna yakışır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…