ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aşşşkkk olsun bak sende hamile kalınca şiir yazdımm şimdide böyle diyosun bana sana yaranamıyorumm
artık bi hafta sonra şiir yazarım intikamımı almazsam sendennn

öcüm intikamım hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yapacaklarını

yok yok senin benle bir zorun var dün saygıyla eğildim ama ikinci bu kafama kafama vuruşun al ozaman sanada
eğiilme kız bi tonsun zaten bebeğe zaralı dikket et amaaan sürekli sırt üstü yat
aldım şekerim yandın sen bana kafa tutmak he kız çıktımı hamilelik belirtileri adet olacakmış gibi oluyomusun daha

neyse topiğin anasısın şimdi beni atarsın falan ben kızları merak ediyorum girmeme lazım

arkasıyarın kızzz sende varmı bi değişiklik

:) yaa valla canım ben karmakarışığım 2 gündür bugün iğnenin 11. günü bu ay tek yumurtam vardı solda ve 2 gündürde kasığımın sol tarafında ağrılar var yürürken oyururken bazen durupdururken, acaba kistten mi ağrıyor diyorum ama hiç böle bi ağrı da yapmamıştı açıkçası kafam karışık perşembeye kadar belli olacak ümitlenmiyodum hep ama bu ağrılar olunca yine başladım offfff :) böyle işte sen ne dersin?

valla canım olabilir bu sefer 1 yumurtada tutma ,,ihtimli daha çok bu kist hep kasık ağrısı yapar ama yumurtlama döneminde ve adete bi kaç ün kla çok yapıyo sende erken başlamış ümit vermk gibi olmasın bebeğim ama tutturdun glib inş.yanılmam

kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar

kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar

canım hayırlı olsun biliyodum iğnenin etkisi değildi kaçıncı denemendi
sorun kimdeydi ve neydi
belirtilerin nelerdi
bu arada hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

valla inşallah canım ne diyeyim, bende bilmiyrm belirti midir kistten midir diye arada kaldım inşallah bu ay olur da arkadan da kistdaşım gelir :) bununla bile dalga geçiyrz artık :)

valla inşallah canım ne diyeyim, bende bilmiyrm belirti midir kistten midir diye arada kaldım inşallah bu ay olur da arkadan da kistdaşım gelir :) bununla bile dalga geçiyrz artık :)

geç kız başka ne yapalım valla canım hamile kaldımı insanın içine doğuyo amasanırım insan korkuyo belirtilerini söylemeye ya yanılıyosam diye

canım hayırlı olsun biliyodum iğnenin etkisi değildi kaçıncı denemendi
sorun kimdeydi ve neydi
belirtilerin nelerdi
bu arada hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

çoook teşekkür ederim canım darısı da sana inşallah benim eşim 9 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu denedik tedavisiz olmadı sperm sayısı düşüktü.işte bu ay doktora giitik beraber eşimle bana serophene verdi 15 gün sonra gittim iğneyi yaptırdım ovitrelle 12.gün de öğrendim çok şükür.belirtiler kasık ağrılarım oldu 10 gün boyunca ara ara batmalr olluyordu bir de iştahım çok açıldı yemekten bir saat sonra midem kazınıyordu hemen bir de bacakklarımda çok ağrı varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…