aşşşkkk olsun bak sende hamile kalınca şiir yazdımm şimdide böyle diyosun bana sana yaranamıyorumm
artık bi hafta sonra şiir yazarım intikamımı almazsam sendennn
eğiilme kız bi tonsun zaten bebeğe zaralı dikket et amaaan sürekli sırt üstü yatyok yok senin benle bir zorun var dün saygıyla eğildim ama ikinci bu kafama kafama vuruşun al ozaman sanada
yok yok senin benle bir zorun var dün saygıyla eğildim ama ikinci bu kafama kafama vuruşun al ozaman sanada
öcüm intikamım hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum yapacaklarını
eğiilme kız bi tonsun zaten bebeğe zaralı dikket et amaaan sürekli sırt üstü yat
aldım şekerim yandın sen bana kafa tutmak he kız çıktımı hamilelik belirtileri adet olacakmış gibi oluyomusun daha[/Q
bu gün biraz daha ağrım var göğüslerim hala aynı uçları geçmiş okadar değil
ahcanım ne tonu 1.70 boy 65 kilo
eğiilme kız bi tonsun zaten bebeğe zaralı dikket et amaaan sürekli sırt üstü yat
aldım şekerim yandın sen bana kafa tutmak he kız çıktımı hamilelik belirtileri adet olacakmış gibi oluyomusun daha[/Q
bu gün biraz daha ağrım var göğüslerim hala aynı uçları geçmiş okadar değil
ahcanım ne tonu 1.70 boy 65 kilo
özgürüm istediğimi derim taaamı ister ton ister cılz derim
kız boyun iyiymş valla kilonda iyi ilaçlar kilo aldırmıyomu sana
özgürüm istediğimi derim taaamı ister ton ister cılz derim
kız boyun iyiymş valla kilonda iyi ilaçlar kilo aldırmıyomu sana
yok canım ilaçlarda polikistik overde kilo yapmıyo bana kilo 65 fazla ama sen görsen daha zayıf duruyorum kemikler iri benim et yok
ok şekerim sizlerde annelerisinizzz canımya atmam seni kız kıyarmıyımmneyse topiğin anasısın şimdi beni atarsın falanben kızları merak ediyorum girmeme lazım
arkasıyarın kızzz sende varmı bi değişiklik
yok canım ilaçlarda polikistik overde kilo yapmıyo bana kilo 65 fazla ama sen görsen daha zayıf duruyorum kemikler iri benim et yok
keşke senin gibi olsaydım eskiden 1 grm yağım yoktu şimdi basen ve göbekten almışım yaaa moralim çok bozuldu kıskandımmm
et yokmuuu ayyy inanmıyorum yatakta sağa sola dönerken garibim eşin şimdi her tarafı yara bere içindedr kemiklerin batmıtr enişte beye
valla canım olabilir bu sefer 1 yumurtada tutma ,,ihtimli daha çok bu kist hep kasık ağrısı yapar ama yumurtlama döneminde ve adete bi kaç ün kla çok yapıyo sende erken başlamış ümit vermk gibi olmasın bebeğim ama tutturdun glib inş.yanılmam:) yaa valla canım ben karmakarışığım 2 gündür bugün iğnenin 11. günü bu ay tek yumurtam vardı solda ve 2 gündürde kasığımın sol tarafında ağrılar var yürürken oyururken bazen durupdururken, acaba kistten mi ağrıyor diyorum ama hiç böle bi ağrı da yapmamıştı açıkçası kafam karışık perşembeye kadar belli olacak ümitlenmiyodum hep ama bu ağrılar olunca yine başladım offfff :) böyle işte sen ne dersin?
kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar
valla canım olabilir bu sefer 1 yumurtada tutma ,,ihtimli daha çok bu kist hep kasık ağrısı yapar ama yumurtlama döneminde ve adete bi kaç ün kla çok yapıyo sende erken başlamış ümit vermk gibi olmasın bebeğim ama tutturdun glib inş.yanılmam
okadar deiğilim canım ne etim göze batar ne kemiğim ayy ben senide görmek isterdim ya birseni gördüm çok hoş maşallahkeşke senin gibi olsaydım eskiden 1 grm yağım yoktu şimdi basen ve göbekten almışım yaaa moralim çok bozuldu kıskandımmm
et yokmuuu ayyy inanmıyorum yatakta sağa sola dönerken garibim eşin şimdi her tarafı yara bere içindedr kemiklerin batmıtr enişte beye
kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar
tebrikler canım maşallah topiğimize yaa patır patır dökülücez görün bakın
valla inşallah canım ne diyeyim, bende bilmiyrm belirti midir kistten midir diye arada kaldım inşallah bu ay olur da arkadan da kistdaşım gelir :) bununla bile dalga geçiyrz artık :)
kızzz şaka ya hep ciddiye alıyorsun beni ya kıskandım ya ondan inşallah canım ağzından bal damlıyookadar deiğilim canım ne etim göze batar ne kemiğim ayy ben senide görmek isterdim ya birseni gördüm çok hoş maşallah
tebrikler canım maşallah topiğimize yaa patır patır dökülücez görün bakın
canım hayırlı olsun biliyodum iğnenin etkisi değildi kaçıncı denemendi
sorun kimdeydi ve neydi
belirtilerin nelerdi
bu arada hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?