ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inşallah yarın güzel haberlerin gelir senin de bu ay ne bereketli bir aymış :)

bende yok galiba bişi iğnenin etkisi olabilir büyük ihtimal okuyorumda forumu.. kızlar benim 2düşüğüm var daha öncesinden. kan pıhtılaşmam var. bir yılı aşkın süredirde hamileliğe uğraşıyorum. problemli yani biraz anlayacağnız. dua edin nolur.

herkesin ayrı ayrı sorunları var işte bebeğim ama düşük zor bişe olsa gerek pıhtılaşma olayının tedavisi nasıl tatım

canım benim hcg 18,63 çıktı iğnenin etkisi gitmiştir artık diye düşünüyorum darısı sana inşallahh canım

cnm benim o kadar çok sevindimki hayırlı ugurlu olsun hayatım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de versin amin:)

bak benden de önce gözüküyo dogum tarihin benden önce kalmışsın haberin yokmuş:).. iki gündür cnm sıkkındı bu haberi alınca unuttum valla:

Son düzenleme:
süpersin canım ya
kızlar 1 saat önce gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı şimdi kan tahlili verdim sonuç pozitif Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah darısı inşallah sizlere kızlar

amin canım hayırlı olsun inşallah devamı da gelsin iğneden kaç gün sonra yapmıştın testi

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ...,
ne zaman topik kaynıyosa ben o zaman burda olmuyorum ya hep boşken geliyorum..yeni hamişlerimiz varmış hepinize hayırlı olsun sağlıkla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı olmayan arkadaşlarımız başına en kısa sürede olur inşallah..

canım belirtilerin nedir peki

canım bugün doktorumla konuştuk yarın gelmemi söyledi şuanda hcg 18,26 büyük olasılıkla hamilesin ama yarın tahlil yapalım 25in üzerindeyse tamamdır dedi o yüzden sabırsızlıkla yarını bekliyorum.yarın tam öğrenelim belirtilerimi yazarım:))

Kizlar az evel doktordan geldim bi tane yumurtal var 17 mm yarin yine gel dedi sizce tek yumurta olmasi dusuk bi ihtimalmi?? Ve bu ay cok gec buyudu gecen ay 12. Gun ovitreli vurulmustum ama bu ay 17. Gunum daha tam buyumedi yumurta bilginiz varsa cvp verin lutfen

CANIM bende bugün doktordAYDIM seninde bugün gidiceğini okudum seni bekliyordum.benim biri 18mm diğeri 20 mm bugün göbekten iğne vuruldum çrş. tekrar gidicem bugünde 16 günümdü. sen bal tarçın çörekotu karışımı yapmışmıydın ?

kızlarrrr nerdesiniz bugün gezmeyemi gittniz:?????????????birsencim ben 300 tane daha okudum ekleyiver sana zahmet

kızlarrrr nerdesiniz bugün gezmeyemi gittniz:?????????????birsencim ben 300 tane daha okudum ekleyiver sana zahmet

evet ya bende birseni bekliyorum şu tefriciyenin son durumuna bakalım bitmek üzere hesabıma göre sen listede kaçıncı sıradasın. ben bat tarihine kadar bana sıra gelmesini istiyorum ama yavaş ilerliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…