- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
birsencimm 100 tane daha tefriciye ekle canımmm
kızz ne dedikodu yapmışsın sen öyleAllah iyiliğini versin çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün emi.
karanfil destesi heheheama doğru valla bu çevrem bi rahat bıraksa :sık sık girecem ama nerdeee.
buarada bakalım haticeden sonra sıra kimde merak ediyorum valla
ben anca 500 tefriciye çekebildim onuda ekleyin.
bırsen benım tefrıcıye 200 tane oldu
birsencim ben ilk 200 çektim 200 daha çektim demiştim benim karşımda300 yazıyo 400 yapıver canımsenide yoruyoruz ama
aynı şeyleri düşünüyoruz bi çıksın hergün yapcamm bol bol görcem hiç görmedim bende : )
çocuk olursa bide hiç korunmuycam :)))
3-5 allah ne verdiyse olsun büyük aile her zaman iyidir.
50 tane daha çektim tefriciyye bide başım dönüyo hala az az çekebiliyorum kızlar.
kızlarrrr nerdesiniz bugün gezmeyemi gittniz:?????????????birsencim ben 300 tane daha okudum ekleyiver sana zahmet
100 tefriciye daha cnm kac oldu bitmediyse bitirelim artik sunuda ikinci kisiye gecelim hayirlisiyla banada okunsun bu ay bi hesaplama yapin ya
birsencim birtek sen kaldın hadi sende inanda göreyimokuyosun şu anda galiba
ewt kuzum okudum hepsini tek tek bya birikmiş....ayy walla inandım ben..iki gündür çok yogunum kurandı mısafırlerdı derken nısan 1 oldugu tamamen aklımdan çıktı..diyorumyaa birdenn bi şoklandımm şöylee bi kaldımmm..sewinçten çığlık atıcaktım neredeysee..zeynoş arkadasın ne kadar cok ıstedıgını tüp bbebek iiçin ne kadar çok ugraş verdıgını bılıyorum çünkü...inşallah şakası gerçek olur..hepimiz iyi haberler veririz inşallah..hepinizi çok seiyorum..kimse kimseye alınmasın kırılmasın...biz kardeştende öte olduk..bırbırımız ıcın tek yürek oluyoruz...o yüzden ayrılmak yok çogalmak varr
şakayı kaldırıcak olgunluktayım şakana kırılmadım ama senin şaka olan gerçek olmayan bişey için diğer msj ına gerçekten çok üzüldüm neyse sen neden çıkıcaksın topikten sahibisin ben çıkarım yada eskisi gibi gelmem deyim dua eden bütün arkadaşlarımı unutmuycam karşılığını vermek boynumun borcu onun için giricem
kızlar nasıl inandırabilirimmm sizi
allah kabul etsin canım okuttuğun kuranı annenin mekanı cennet olsun canım. evet ya sen kız bunlara birsen laf dinlemiyolar bunlar çocuk gibi oldular
günaydınnnnn nerdesiniz yaaa uyanın artık öğlen olduu
​kızlarr tefrıcıyelerı eklıyorum hemen..kaçırdıgım varsa haber versın eklıyeyım listeye..
balım ya benimkilerini hep görmüyosun sen kendimi sonra suçlu gibi hissediyom en son benim ki 240 olmuştu galiba yazıdım ama sonra okuyamadım şimdi sil baştan okuycam hepsini
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa
Selam kizlar doktordan geliyorum yumurtam 20 mm olmus az sonra igneyi vurulcam hemsireyi bekliyom calismalarini ihmal etme dedi doktor birde yarin huhner testi yapmam gerekiyo yapaniniz oldumu hic?bana dua edin lutfen bu ay Allah yuzume gulsun bebek versin bana en hayirlisindan kizlar dualariniza ihiyacim var
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm
günaydınnnnnnnn kuzularrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakıyım..pazar günü kurandan dolayı cok streslıydım yetıscekmı olckmı bıtcekmı derken bıtıverdı bıle üzerimden çok büyük bi stres attım...hee benidee hiç merak eden olmamış dur bıde ben darılayım sızee
bugünde annemin ölüm yıldönümü şu saatlerde canıyla ugrasıyordu bitanem şuan ruhen çöküntü üçündeyim..bugunden nefret edıyorumm
canım ölüm güzel olmasıydı ölürmüydü peygamber diye i söz var rabbim annenin mezarını cennet bançelerinden bi bahçeye çevrisin canım sende üzelme aklına getirme iyi hallarini düşün bol bol oku arkasından annen çok iyi yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?