öyle bi topikte açılmış okumadınmı ?ilikşiden sonra eşin ayak bileklerinden tutarak sağa sola seni sallıyor yukarı doğru oluyor ayakların.spoşlar daha hızlı ilerlesin diye
yok cnm okumadim oyle bisey esime boyle bisey desem eglenir benimle :)) ama Allah buyuk belkide gercekten ise yarar bu gece deneyeyim olmazsa bazi anlamadigim kelimeler olursa kusura bakmayin kizlar malum fransada dogma buyume bu kadar oluyor :)
benim eşimde gülüyor biryandanda yapıyor eşin anlayışlıysa yapar silkeliyor sonrada ayaklarımı yatAğın başına doğru götürüp dayıyor.bu arada fransada doğup büyüdüğünü biliyorum rahat ol anlamadığını bi daha bidaha sor çekinme
kızlar ben geldım nasılsınız bakalım
iyiyz ayşegül bol bol çalışmalardayızsen nasılsın yeğenimiz nasıl ?
iyiyz ayşegül bol bol çalışmalardayızsen nasılsın yeğenimiz nasıl ?
biz iyiyiz çok şükür canım kalp atışlarını duyunca dahada ıyı olacagız calışmalara devam edın kızlar bn ovıtrelle oldugum gunde dahl 4 gun aralıksız calışmıştık sonrada gun asırı devam etmıştık
hergün ilişki konusunda kararsızım doktor şiddetle gün aşırı diyor kalite düşüyormuşya.bu arada sanki bulantı felan fazla yok rahat geçiyor hamimelik anladığım kadarıyla ?
kızlar bugün kontrolüm vardı solda 19mm bitanede daha küçük yumurta varmış zaten bize sol lazımdı sağ iptal durumda bu gece iğnemi yapıcam ve perşembe aşılama inşallah. çok heyecanlı ve korkuyorum olmicak diye.napalım artık bundan sonrası kısmet.
kızlar rica etsem bundan sonraki tefriciyeyi bana okuyabilirmisiniz.
okusanızda okumasanızda sağolun kırılmam.
valla canım ilk ay doktorum gun asırı dedı baktı tutmdı atıyom bugun ıgne vurulduysam bugun yarn bıgun ara ertesı gun ilişki verdı ama ben o aradakı bıgunude degerlndırdım cok şükür tuttu evet canım iştahsızlıgı saymazsak rahat gecıyo
maşallah canım inş. öylede devam eder iştahda zaman zaman gelir gider diye düşünüyorum...benim ilk hamileliğimde ayakta uyuyordum resmen çok uyku yapmıştı bakalım allah nasip ederde hamile kalırsam bu sefer nasıl olucak...
uyku bendede cok var canım akşma yatıorum ama bışey olacak dıede cok korkuyorum daha kalp atışını duymayada gıtmedım o yuzden daha cok korkum var inş. allahım herkese nasıp eder ve bebişlerıde korur ya
kalp atışını 9. haftadamı gidiceksin duymak için doktor ozaman mı gel dedi ?
bu hafta cagırdı canım cumaya gıdecegım nasıpse
sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun..rabbim bütün ölülerimizin mekanını cennet eylesin inşallah...
karanfiilcimm bende sıraya senın tefrıcıyenı alıcaktım..tüp bebek aşılama vs. tedavılerdekı arkadaslara tefrıcıyeyı öncelikle okumak isterim ben..diğer kızlarda aynı fikirdeyse çekmeye başlayalım...ayşe arkadasımızın çok az kaldı sanırım...kendısı şu sıralar grmıyor...hamıle kızlardan bırısı bıtınce bagıslamasını yaparsa çok ıyı olur
sağol canım çok sevinirim
cnm insallah asilamn hayirlisiyla tutsun Allah salih evlatlar versin ikiz ikiz :)
biz iyiyiz çok şükür canım kalp atışlarını duyunca dahada ıyı olacagız calışmalara devam edın kızlar bn ovıtrelle oldugum gunde dahl 4 gun aralıksız calışmıştık sonrada gun asırı devam etmıştık
canım aşılaman inşallah tutar bana da ümit olursun bendede tek tüp var yaza kadar kendiliğindden olmazsa laporoskopi yapılacak sen laporoskopi yaptırdın mı:?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?