Bende oyle etmeyi dusunuyorum gun asiri bata uc gun kalasiya bu ay yumurtlamadan uc gun sinra hic iliski olmamisti bu ay dikkat edecegim bakalim Allah buyuk hayirlisiyla belkide bu ay Allah mujdeler bebeklerimizi bize gelismelerden belirtilerinden haberdar et cnm bende yarin dontordan gelince ayrintilari soylerim
bende oyle etmeyi dusunuyorum gun asiri bata uc gun kalasiya bu ay yumurtlamadan uc gun sinra hic iliski olmamisti bu ay dikkat edecegim bakalim allah buyuk hayirlisiyla belkide bu ay allah mujdeler bebeklerimizi bize gelismelerden belirtilerinden haberdar et cnm bende yarin dontordan gelince ayrintilari soylerim
100 tefriciye daha cnm kac oldu bitmediyse bitirelim artik sunuda ikinci kisiye gecelim hayirlisiyla banada okunsun bu ay bi hesaplama yapin ya
[ı]ben sana daha dün dedim intikamımı alırım diye snin tebrik meajını görmemiştim ve sana yazdım insan tebrik eder böyle şeyler konuşmamalıyız arkadaşımızla dedim nasihat veriyordum güya çünk hamile değildim ondan rahattım yoksa hamile olsaydım daha farklı konuşrdum onu okuyan bile anlar ne kadar yapmacık dye bu tür konuşmalar yapmayalım dedim herkes mesajına baksın en az dört beş kişinin yazsızında yalan olduğu apacık açık son cevap sana çünkü anladımki kırılmanın sebei şaka ayrıca kırıcısın daha bir dille konuşmanı beklerdim senden [/ı]
şakayı kaldırıcak olgunluktayım şakana kırılmadım ama senin şaka olan gerçek olmayan bişey için diğer msj ına gerçekten çok üzüldüm neyse sen neden çıkıcaksın topikten sahibisin ben çıkarım yada eskisi gibi gelmem deyim dua eden bütün arkadaşlarımı unutmuycam karşılığını vermek boynumun borcu onun için giricem
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
Kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
HAMİLEYİMMMMMMM 9 haftalıkkkk darsı isteyenlerin başınaa
kızlarrrrrrrr karın ağrım boşuna değilmiş üstüne görmüşümm yeni doktordan geldimmmm
çook sevindm canım hayırlı olsunn :))))gelsin bebişlerr
kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi
kan tahlili yaptırdım bugün değerim 1439 çıktı4 haftalık dedi takvimde 6 haftalık bence 20 günlük yarın da aldığım randevü boşa gitmesin bakalım doktor kaç haftalık diycek ona göre takvimimi değiştiririm
maşalallah canım yaa değerin baya iyiymiş fazla anlamam ama burda okuduklarıma göre belki ikizdir bi daha sıkıntı çekmezsin ohh 3 tane olmuş olurçok güzel maşallah
inş. canım inş. birlikte sevinicez,yarında ayrıntıları isityorm inş. yarına kadar çatlar olmadı 18 i kesin geçer iğne verir.bide benim bu ay hiç kasık ağrısı olmamıştıya dün itibariyle sağda başladı büyüyen yuumrtaalrda sağda herhalde çatlayana kadar ağrı sürer...
canım yumurtan geç oluyorsa geç de çatlıycaktır ben 19. Gün iğne yaptım 19. Günde hastalandım hep doktor 3 gün ilişki diyordu onu yapıp sonra kafamıza göre takılıyoduk 36 saat sonra çatlar normalde ama benim iğneni 5. Günü çatlıyormuş geçen aylar bu günler hep boş geçti bu ay 8 gün üst üste yaptık aklında bulunsun derim sonra gün aşırı devam edersin biz etmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?