yok canım ya kan kokusu yoktu ben ayrı odadaydım kapı acık oldugu için gördum insanları ben ilk defa gırmıştım amelıyathaneye ondan bu kadar cok etkılendım galıba bırde narkozun korkusu fazla verseler gıttın işte
yok canım ya kan kokusu yoktu ben ayrı odadaydım kapı acık oldugu için gördum insanları ben ilk defa gırmıştım amelıyathaneye ondan bu kadar cok etkılendım galıba bırde narkozun korkusu fazla verseler gıttın işte
çok kötü yerlr ben guatr için dört yıl önce ameliyat olmuştum her yeri gördüm herkesi resmen doğruyordular yoğum bakımda kaldım ik gün berbat yerler aman rabbim kiseleri düşürmesn oralara
amın canım ya ben yogun bakımda falan kalmadım o kadar kötu degıldım ama ben öle olacagımı duşunmemıştım ben sadece basıt bışey dıye annemı bıle göturmıcektım yanımda esımle gıdecektık iyiki annemde gelmış dıyorum narkoz cok dokundu bunyem cok zayıf
birde narkozunda sonra çıkması gerekiyor çıkartabildinmi
çıkartabıldım zorla öldum resmen ne bılım ben onu uyucam uyancam bışeyım kalmıcak sanıyodum kendımı öle alıştırmıştım
amın canım inşallah ya allahım yuzumuzu guldursun artık
amin amin amin off ya canım sen günlerini sayıyormusun yoksa dediğim gibi yapıyormusun
zehracım adacayı yumurtaları gelıştırıyo dıye duymuştum denedımde faydası oluyor denemek ıstersen demleyıp içiyosun gunde 2 bardak
ayşegül yemin ederim bende sana soracaktım bugün ne yapayım diye yaa bu kistim başıma bela yumurtalar büyüyo çatlıyo ama olmuyor doktorum bile olması gerek diyor ne yapim söyle söylede yapayım
sayıyorum valla ben unutamıyorum kı bırde bu ay hergun calışma yapıyorum bılmıyorum nasıl olcak
valla canım kıstı ne erıtıyo belmıyorum ama yumurta gelıştırıcı dıye duymuştum adacayı içmeye baslamıştım normal çay yerıne onu içiyodum istersen dene soğan kurunude deneyebılırsın
çalışma yaparken şimdi yerinden kalkmıyosundur kız kolay gelsin zaten spermler yarış içinde oluyor inş.biri tutunur rabbim bari sizi bu ay mutlu etsn biz birsenle elendik ama sayma sonun bizim gibi olmasın takma tarihlere bakma bugün günlerden hangi gün unut işte hatrlama denedim bi hafta insan unutuyor gerçekten
soğan kürünü ne zaman deneyim hangi renk
normal bıldıgımız kuru soğanla beyaz olanlardan 1,5 2 sb suyu kaynat soğanın dış kabugunu soy orta boy olsun 4e bol kaynayan suyun içine at 5 dk agzı kapalı kaynat ole ılıt ılık iç canım adetın 7. gunu baslla bı yerde okudum kadının kıstı varmış erısın dıye denemış bu kuru doktoora kontrole gıtmış hamıle oldugunu ögrenmış canım inş. şifa olur snada 15 içeceksın
o arada dr.iğne verse sorun olmaz dimi
inş olur canım ya ilşkiden sonra bır saat falan kalkmıyorum zaten ayaklarımı havaya kaldırıp yatıyorum o zaman spermler cıkmıyo dısarı
olmaz canım ya ben klomen kullanıyoduum denedıgımde sen bılırsın yıede yumurtlama dönemınee kadar deneyebılırsın o zamana kadar iğne olmuyo nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?