ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

işte insanın aklına bın turlu şey gelıyor işte bı ara bende attım o duşunceyı kafamdan baktım yıne ollmuyo ben tekardan basladım denemeye zaten doktor 15 dk kadar yat kalkma dedı

gideceği varsa gidiyor elimizde olsa kendimiz yardım ederz spermleere ya onlarında savası oluyormuş yumurtalara tutunmak için bayanda zehirleyici sıvı erkeklerde bu zehre karsı koruyucu sıvı varmış yani çogu sperm yumurtalara gitmeden ölü olarak geri dönüyo yeminle onlarada üzülüyorum

evet ya yazıık keşke onlarda gıdebılsede daha cok şansımız olsa

inşallah accır canım ya

kızlarda yok bugün birsen kader arkadaşımda yok ilk kırmızı kartı ikimiz gördük bari olsada duygularını alsaydık düşündükçe insanı ümitsizliğe getiren ne olacak halimiz keske cevabını bilseydik ümidim aralıkayında bari o ay yamuk yapmasa

inşallah yamuk yapmaz canım kırmızı kartı gorunce insn temellı karamsar oluyo bırde bışey dıcem zehra ya gecen ay agır kaldırmıştım hemen 2 dk sonra regl oldum acaba agır kaldırdıgımdan olmuş olabılırmı

evde çok sıkıcı yaa yalnız yaşıyorum gün boyu hep yalnız

bende yanlızım canım esım işe gıttımı aksama yanlızım insanlar soruyo dıye hıç bir yere gıdemıyorum bı annem kayınvalıdem bı eltım var onlarada hergun gıtmıyorum akşamlaerı gıdıyoruz genelde zaten

o zaman sırt gevsiyor adet olabiliyor ben o ağrlıktan ötürü 3 fıtık geçirdim dikkat et zaten bebek düşünenler çin ağırlık iyi değilki

o zaman sırt gevsiyor adet olabiliyor ben o ağrlıktan ötürü 3 fıtık geçirdim dikkat et zaten bebek düşünenler çin ağırlık iyi değilki

kaldırmamam gerekıyodu ama kaldırmış bulundum zaten elımdekını bıraktıgım anda adet oldum

zaten belli bu saatlerde genelde iki kuş oluyor bura biri ben diğeri sen çocuk şart

kaldırmamam gerekıyodu ama kaldırmış bulundum zaten elımdekını bıraktıgım anda adet oldum

hani diyelim birsey olsa tek parca seklinde düşer bende iki kez kocaman büyük parca düşmüştü sancılı bi şekilde baskada olmadı hiç iki ay üst üstee

zaten belli bu saatlerde genelde iki kuş oluyor bura biri ben diğeri sen çocuk şart

aynen ya cocuk sart valla akşama yanlızız ne guzel yanımızda bebışlerımız olsaydı ne guzel olurdu onunla ilgılenırdık ah ahhhhh

aynen ya cocuk sart valla akşama yanlızız ne guzel yanımızda bebışlerımız olsaydı ne guzel olurdu onunla ilgılenırdık ah ahhhhh

yani evimin rengi bile bi acayip olmuş sanki her taraf gri bebeğimiz olsada renklense ya çok istiyorum hele bu ay hersey eksik gözümde bakış açım çok değişti bu ay eşime ben artık çok istiyorum diyebildim normalde öyle konuşmam utanırım oda ne yapayım söyle diyo yapacak birsey yok halbuk

ben dıyemıyorum cunku benız üzüldügümü göruyo bu sefer esım benım halıme daha cok üzülüyo bıde agladıgımı gorunce tamamen üzelcek dıye hiç bişey dıyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…