işte onu bile düşünme spermler zaten gideceği yere gidiyor rahat bırak kendini teyzem teyzemin gelinide yapıyordular öyle tabi bende onlar olmayınca artık yapmamştılar öyle ikiside şimdilik hamile bende bide ilşkide ağrıda var nefret ediyorum ilişkiden ama bebek içn değer herşeye
bılmıyorum kı canım herkes adetın 7 . gunu baslamış ama adetın bıtınce baslayabılırsın hemen bende öle yaptım
gideceği varsa gidiyor elimizde olsa kendimiz yardım ederz spermleere ya onlarında savası oluyormuş yumurtalara tutunmak için bayanda zehirleyici sıvı erkeklerde bu zehre karsı koruyucu sıvı varmış yani çogu sperm yumurtalara gitmeden ölü olarak geri dönüyo yeminle onlarada üzülüyorum
evet ya yazıık keşke onlarda gıdebılsede daha cok şansımız olsa
kızlar nolcak bızım bu halımız ya
inşallah accır canım ya
kızlarda yok bugün birsen kader arkadaşımda yok ilk kırmızı kartı ikimiz gördük bari olsada duygularını alsaydık düşündükçe insanı ümitsizliğe getiren ne olacak halimiz keske cevabını bilseydik ümidim aralıkayında bari o ay yamuk yapmasa
evde çok sıkıcı yaa yalnız yaşıyorum gün boyu hep yalnız
inşallah yamuk yapmaz canım kırmızı kartı gorunce insn temellı karamsar oluyo bırde bışey dıcem zehra ya gecen ay agır kaldırmıştım hemen 2 dk sonra regl oldum acaba agır kaldırdıgımdan olmuş olabılırmı
o zaman sırt gevsiyor adet olabiliyor ben o ağrlıktan ötürü 3 fıtık geçirdim dikkat et zaten bebek düşünenler çin ağırlık iyi değilki
bende yanlızım canım esım işe gıttımı aksama yanlızım insanlar soruyo dıye hıç bir yere gıdemıyorum bı annem kayınvalıdem bı eltım var onlarada hergun gıtmıyorum akşamlaerı gıdıyoruz genelde zaten
kaldırmamam gerekıyodu ama kaldırmış bulundum zaten elımdekını bıraktıgım anda adet oldum
zaten belli bu saatlerde genelde iki kuş oluyor bura biri ben diğeri sen çocuk şart
aynen ya cocuk sart valla akşama yanlızız ne guzel yanımızda bebışlerımız olsaydı ne guzel olurdu onunla ilgılenırdık ah ahhhhh
yani evimin rengi bile bi acayip olmuş sanki her taraf gri bebeğimiz olsada renklense ya çok istiyorum hele bu ay hersey eksik gözümde bakış açım çok değişti bu ay eşime ben artık çok istiyorum diyebildim normalde öyle konuşmam utanırım oda ne yapayım söyle diyo yapacak birsey yok halbuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?