canım öyle deme takdir ilahi bakarsın işe yaramaz dediğin işe yarar aşılamadan sonra ilişki önerdimi bende o gün dilendim ertesi gün yapın dedi sonra dinlen falan demiştisağda 1tane o işe yaramaz zaten soldada bi tane 20mm bide daha küçük vardı.ama rabbim nasip etse bi yumurtadanda olurya.
sağol bıtanem benımde aklım hep sende ınşallah bu ay kendılıgınden hamıle kalırsında bu sıkıntılara hıc gerek kalmaz..benıde aradı kız pek bır kıbar konusuyorlar...doktorla görüşmeyı 4 gozle beklıyorum cok merak edıyorum benı nasıl ıkna edıcek ılgılımı bakalım ne olucak..
inşallah kuzum ya bakalım zaman ne gosterıcek..ölmez sğ kalırsak beraber yşayıp görücez...
ben yatıyorum kızlarr size iyi geceler
canım öyle deme takdir ilahi bakarsın işe yaramaz dediğin işe yarar aşılamadan sonra ilişki önerdimi bende o gün dilendim ertesi gün yapın dedi sonra dinlen falan demişti
canım demek ki onun nasibi oymuş o ona şifayı vermiş acep bizimki nasıl olacak kullan bak sende de sorun yok soğan kürüde dene ya sebepsz çocuğu olmayanlarda daha etkili bende hayıt kullandım 2.ayım nasip değilmiş
geçen hafta dr.değiştrdim şimdiki dr.neden olmadı daha kistin küçük başka sorun vardr deyip tüm tahlillerimi istedi kistim 2cmlikten 2,5cm olmuş engel değil dedi 2 kez daha aşılama hakkımız var dedi çok ilgili çok yoğun ve her hastasıyla en az yarım saat ilgleniyo bu ay denediğim kürlerle 2 yumurtam oldu 21mm ve 22mm yumurtlama döneminde gittim ikiside çatlamıştı gelecek ay yine gidecem ama randevu almakta sıkıntı yaşayacam galiba ayda bir randevusu açılıyo ogün içinde doluyorrr
bilmiyorum artık canım mevsımlerdenmı hormonlarımmı arttı ne oldu bılmıyorum..sıkıntıdan süt hormonummu cıktı acaba yıne..bı ara yuksektı ılac tedavısı kullanmıştım..yokk bee canımm ben butun umutlarımı bıtırdım doktorda kapalı tüpünden sıvı gelıyorsa o engeller dedıyaa olsa bıle tutunmazmış ondan berıde hepten umudum gitti..umudumuz tüp bebek oda olmazsa artık yerlerden toplarsınız beni...ewt canımm yaa aslında umursamıycaksın hıc bıseyı hıc bıseyden de korkmıycaksın ama nerdeeeeeeee..ben tam bır korkak ayy kedıden bıle yuregım çatlar cok korkarım ondan korkuyorum dıye apartmana kedı dadandı hemde hamıle dogurursa korkudan kapıya adım bıle atamamben...görüyosun dımı ne kadar şanssızım gerısını sen düşün artık :))
sağda 1tane o işe yaramaz zaten soldada bi tane 20mm bide daha küçük vardı.ama rabbim nasip etse bi yumurtadanda olurya.
walla kızlar biz hem iğneden önceki gün hem de iğneden sonra 3 gün ara wermeden,sonra gün aşırı yaptık.. artık olsun diye canımız çıkacak yakındabiri tutar herhalde yaa
Zeynep nasilsin? Varmis bi belirti bende hic belirti yok gecen ay igneden sonra atesim cok yuksekti bu ay atesimde yok goguslerimde normal yani sifir belirti Rabbim yuzumuzu guldurur insallah
inş.canım herşeyin hayırlısı bakalım biz ne zaman güzel haber verecezdoğru canım yaa Rabbim bize neyi vesile edecekse onu çıkarsın karşımıza inşAllah bu ayda geçen ay gibi hamişler ayı olur ..
inşAllah yeni doktorun hayırlar getirir sana canım bu ay müjdeli haberlerle gelirsin inşAllah..
mrb canımmmmm sağol canım bende sizi özledimmerhba kızlar nasılsınız zeynoş hoşgeldın özlettın valla canım ya
öyle deme canım yaa inan hepimiz aynı düşüncedeyiz tüp bebekte olmazsa yıkılırız diye inşAllah olucak zaten çoğu kişinin ilk denemesi olumsuz diye duyuyorum bende onu düşünüyorum hep sonra yıkım olmasın diye yani ilk deneme olumsuz olabilir diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi tabiki Rabbimden istiyoruz ümitte ediyoruz Rabbim bizi yııkmasın çabalarımızın karşılığını versin inşAllah...
merhba kızlar nasılsınız zeynoş hoşgeldın özlettın valla canım ya
günaydın kızzlarrrrrrrrr
nee gunaydınnn kızım öglen oldu yoksaa yenımı kalktın sennnnnn
inş.canım herşeyin hayırlısı bakalım biz ne zaman güzel haber verecez
inş.canım yeni dr.kistten ziyade başka sorun arıyor inş.kötü birşey çıkmaz
mrb canımmmmm sağol canım bende sizi özledim
sen nasılsın bebişşş nasıl
ewt canım onun farkındayım..ama insan onca ugrasa zahmete karsılık olumlu sonuç almak ıstıyor..o yuzden deneyımlı ve ıyı bı doktor arıyorum...gerçi herşey allahtan allah nasip ettıyse zaten bı yol gösterır kuluna...aminn canımm inşallah..sen nasılsın tatlım blanka kullanıyormusun bende onu kullanmak ıstıyordum cok ama nasip olmadı bı türlü..
merhaba kuzucanın annesıı buyutmussun bebişiii nasılsınız bakalım
kız birsen koca karı ilaçları falan tüpleri açıyor ha biliyormusun bunu ama nerde nasıl bulacak insan o bilinmiyo fitil yapıyorlar balıktan yok bilmem keçeden terayağ karabiber pul biber tabi bu şaka yaptıkları fitilde ne var bilmiyorum ama hamilede kalıyo insan
pardon canım saattin 1 olduğunu bilmiyordum ne çabuk geçti fakit öğlen olmuş bi iş bile yapmadımmm
iyiyiz canım sen nasılsın buyudu masallah mercımegım fasulye oldu artık teyzesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?