ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağda 1tane o işe yaramaz zaten soldada bi tane 20mm bide daha küçük vardı.ama rabbim nasip etse bi yumurtadanda olurya.
canım öyle deme takdir ilahi bakarsın işe yaramaz dediğin işe yarar aşılamadan sonra ilişki önerdimi bende o gün dilendim ertesi gün yapın dedi sonra dinlen falan demişti

iyi geceler tatlı rüyalar tatlım.

canım öyle deme takdir ilahi bakarsın işe yaramaz dediğin işe yarar aşılamadan sonra ilişki önerdimi bende o gün dilendim ertesi gün yapın dedi sonra dinlen falan demişti

yok canım ilişki filan önermedi hiç.bizde yapmadık zaten hem benim ağrım vardı hemde eşim buaralar çok yoğun çalışıyor eve yorgun geliyo bi yemekte görüyom zaten hemen yatıyo.artık gerisi nasip napalım

doğru canım yaa Rabbim bize neyi vesile edecekse onu çıkarsın karşımıza inşAllah bu ayda geçen ay gibi hamişler ayı olur ..

inşAllah yeni doktorun hayırlar getirir sana canım bu ay müjdeli haberlerle gelirsin inşAllah..

öyle deme canım yaa inan hepimiz aynı düşüncedeyiz tüp bebekte olmazsa yıkılırız diye inşAllah olucak zaten çoğu kişinin ilk denemesi olumsuz diye duyuyorum bende onu düşünüyorum hep sonra yıkım olmasın diye yani ilk deneme olumsuz olabilir diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi tabiki Rabbimden istiyoruz ümitte ediyoruz Rabbim bizi yııkmasın çabalarımızın karşılığını versin inşAllah...

Son düzenleme:
sağda 1tane o işe yaramaz zaten soldada bi tane 20mm bide daha küçük vardı.ama rabbim nasip etse bi yumurtadanda olurya.

canım olmayınca 3 4 tane yumurtadan olmuyo tabi bi tane bile olsa yeter yeter ki Rabbim ol desin inşAllah Rabbim sana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza da banada nasib eder inşAllah müjdeli haberlerle gelirsin ..

merhaba kızlar
malesef bu ay yıne kırmızılar geldi
4 yumurtam vardı bu ay ama tutmadı işte
yarın gene doktora gidiyorum
bakalım sırada ne var

walla kızlar biz hem iğneden önceki gün hem de iğneden sonra 3 gün ara wermeden,sonra gün aşırı yaptık.. artık olsun diye canımız çıkacak yakında biri tutar herhalde yaa

canım kaç günün kaldı sen benden önceydin benim 9 gün kaldığına göre senin bişey kalmamıştır ?

Zeynep nasilsin? Varmis bi belirti bende hic belirti yok gecen ay igneden sonra atesim cok yuksekti bu ay atesimde yok goguslerimde normal yani sifir belirti Rabbim yuzumuzu guldurur insallah

battaşım banamı dedin emin olamadım atıntısız yazmışsın ama cvp veriyim.bana gelirsek hafif bi bel ağrısı var bide başka topikde bi arkadaşı okudum en belirgin gebelik belirtisi gögüste kahverengi yerin genişlemesi onda dikkat edicem en azından bata 5 gün kala belirti ortaya çıkmış.sende bi değişiklikler varmı ?

inş.canım herşeyin hayırlısı bakalım biz ne zaman güzel haber verecez
inş.canım yeni dr.kistten ziyade başka sorun arıyor inş.kötü birşey çıkmaz

merhba kızlar nasılsınız zeynoş hoşgeldın özlettın valla canım ya
mrb canımmmmm sağol canım bende sizi özledim
sen nasılsın bebişşş nasıl

ewt canım onun farkındayım..ama insan onca ugrasa zahmete karsılık olumlu sonuç almak ıstıyor..o yuzden deneyımlı ve ıyı bı doktor arıyorum...gerçi herşey allahtan allah nasip ettıyse zaten bı yol gösterır kuluna...aminn canımm inşallah..sen nasılsın tatlım blanka kullanıyormusun bende onu kullanmak ıstıyordum cok ama nasip olmadı bı türlü..
merhba kızlar nasılsınız zeynoş hoşgeldın özlettın valla canım ya

merhaba kuzucanın annesıı buyutmussun bebişiii nasılsınız bakalım

kız birsen koca karı ilaçları falan tüpleri açıyor ha biliyormusun bunu ama nerde nasıl bulacak insan o bilinmiyo fitil yapıyorlar balıktan yok bilmem keçeden terayağ karabiber pul biber tabi bu şaka yaptıkları fitilde ne var bilmiyorum ama hamilede kalıyo insan

çok şükür ikimizde iyiyiz canım ya sen nasılsın

iyiyiz canım sen nasılsın buyudu masallah mercımegım fasulye oldu artık teyzesı

pardon canım saattin 1 olduğunu bilmiyordum ne çabuk geçti fakit öğlen olmuş bi iş bile yapmadımmm

kızz doktor bana amelıyatla bıle acılmaz dedı kocakarı ılacları nasıl acıyoe acaba..süt buharları maydonuzlar onlar bunlar denedım bi işe yaramadı...allahım banada bı vesıle yollasa keşkee ama son çaere tüp bebekteyım hem amelıyat bıle olmam gerekebılırmış..kapalı tupumden sıvı gelıyorsa bakalım hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun..yaa öglen oldu tabeee bende toparladım evı bulasık makınesını beklıyorum yemek yapıcammm
iyiyiz canım sen nasılsın buyudu masallah mercımegım fasulye oldu artık teyzesı

amann maşallahh sizee canımm...bende ıyıyım bı depresyona gırıyorum bı cıkıyorum şu tüp bebegı yaptırana kadar sanırım böyle devam edıcek..hee tutmadııgı zamanda heptenn kafayı yıyebılırım :))) sizin bıdahakı doktor kontrolu nezaman..kızımızı ne zaman görüceksinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…