amaaan canım vesile olabiliyo sen öyle san tıp zaten bu koca karıları örnek aldı ya alttann fitil mitilkızz doktor bana amelıyatla bıle acılmaz dedı kocakarı ılacları nasıl acıyoe acaba..süt buharları maydonuzlar onlar bunlar denedım bi işe yaramadı...allahım banada bı vesıle yollasa keşkee ama son çaere tüp bebekteyım hem amelıyat bıle olmam gerekebılırmış..kapalı tupumden sıvı gelıyorsa bakalım hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun..yaa öglen oldu tabeee bende toparladım evı bulasık makınesını beklıyorum yemek yapıcammm
amann maşallahh sizee canımm...bende ıyıyım bı depresyona gırıyorum bı cıkıyorum şu tüp bebegı yaptırana kadar sanırım böyle devam edıcek..hee tutmadııgı zamanda heptenn kafayı yıyebılırım :))) sizin bıdahakı doktor kontrolu nezaman..kızımızı ne zaman görüceksinnn
çok şükür ikimizde iyiyiz canım ya sen nasılsın
kızz doktor bana amelıyatla bıle acılmaz dedı kocakarı ılacları nasıl acıyoe acaba..süt buharları maydonuzlar onlar bunlar denedım bi işe yaramadı...allahım banada bı vesıle yollasa keşkee ama son çaere tüp bebekteyım hem amelıyat bıle olmam gerekebılırmış..kapalı tupumden sıvı gelıyorsa bakalım hakkımda hayırlısı ne ıse o olsun..yaa öglen oldu tabeee bende toparladım evı bulasık makınesını beklıyorum yemek yapıcammm
amann maşallahh sizee canımm...bende ıyıyım bı depresyona gırıyorum bı cıkıyorum şu tüp bebegı yaptırana kadar sanırım böyle devam edıcek..hee tutmadııgı zamanda heptenn kafayı yıyebılırım :))) sizin bıdahakı doktor kontrolu nezaman..kızımızı ne zaman görüceksinnn
amaaan canım vesile olabiliyo sen öyle san tıp zaten bu koca karıları örnek aldı ya alttann fitil mitil
inş.tüp bebek senin için hayırlı olur bende birzdan başlıycammmm
bebeğin şekillenmiş kız kız sen kalp atışlrini duyuyordun dimi göbeğin üstündemi yoksa alt karında falanmı atıyo ayy çok meraklıyım yaaa
hayırlı olsun canım aşılamankızlar 2.aşılamamın 10.günündeyim
ovitrelle iğnesini bi aşılamadan önce yumurtam çatlasın diye kullandım
bir de dr aşılamamın 9.gününde bebek varsa tutsun diye vermişti
dün vuruldum,
aşırı midem bulanıyor,sürekli tuvalatte gidiyorum,ağzımın tadı demir yalamış gibi
neden ilk çatlatma esnasında bu denli olmuyor bunlarda şimdi oluyor sizce
sizede oldu mu?
gecen hafta duyduk canım çok şükür kalp atışlarını yavas yavas yukarı çıkıyo artıkk canımya keseyı gördugumuzde kasıktaydı bu kontrolde bıraz daha yukarı çıkmış
amaaan canım vesile olabiliyo sen öyle san tıp zaten bu koca karıları örnek aldı ya alttann fitil mitil
inş.tüp bebek senin için hayırlı olur bende birzdan başlıycammmm
bebeğin şekillenmiş kız kız sen kalp atışlrini duyuyordun dimi göbeğin üstündemi yoksa alt karında falanmı atıyo ayy çok meraklıyım yaaa
ah canım ya inş. hayırlısıyla yaptırırsın da tutar canım ya mayısın ilk haftası kontrolumuz bakalım kızımızmı oglumuz mu var canım ya öluyorum meraktan
elini karnına koyduğunda hissediyormusun nerde attığını
aslında benim kadar olmuş hissetmen lazım amadaha cok küçük oldugu için hissedemıyorum canım sadece bazen hafıf agrı falan olursa öle hissedebılıyorum oda bı şişlik şeklınde
hayırlı olsun canım aşılaman
onu da ilk kez duydum bebek tutunsun diye tekrarmı çatlatma iğnesi veriliyor allah allah:44::44::44:
ben ilk kez duydum canım ağızda metal tadı hamileelik beliritisi sende var birşey iğne o belirtiyi göstermez
inşaallahh canımm tek duam o..kola y gelsın o zaman
​inşallah kuzum...benım ıcımden kız geçiyor hep hyırlısı ne ıse o olsun inşallah...
evet ilk aşılamamdada vermişti,
ama şuan yaşadığım bu denli belirti iğneden sonra oldu
dün sabahtan bu kadar yoktu ama
ha ha gercekten zeynoş kız sen kadar oldu valla
kilsu falan hep normal dimi kız benim gibi bide hafif göbeği varmış amaaan senin gibi zayıf olmasındaaa sen hamsi ben istavrit
birsenin içi tam tersi çıkıyo sen gel benim içime sor benimde içimde erkek geçiyorrrrrr
evet ilk aşılamamdada vermişti,
ama şuan yaşadığım bu denli belirti iğneden sonra oldu
dün sabahtan bu kadar yoktu ama
valla canım ilkte benımde kız gecıyodu sımdı kımısı kız kımısı erkek dıyo ondan kafam karıştı artık hayırlısı canımya ne kızım var neden oglum saglıklı olsunda yeter bana tatlım
işin o kısmını düşünemedimmm amaaan kız çıkarsa senin dilinden kurtulamam ayşegül kız istemese otur kalkar dua ederdim erkek olsun diye
aa nıyee tam tersı cıkıyormuş..cinsiyet bellı oldugu zaman görrürüz kızmı erkekmiiiiiiiiiiiii
şimdilik kıllomuzu bılmıyoruz teyzesı ama boyumuz bıraz uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?