ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

daha önce hamile kaldığında dilinde yara çıkmışsa eğer sende belirti demek oymuş kız neden olmasın kocan hatırlamış demek

daha önce hamile kaldığında dilinde yara çıkmışsa eğer sende belirti demek oymuş kız neden olmasın kocan hatırlamış demek

inş. zeynoşum sonuçta bu adamın dil yarası pek geçmez eeee bizim ağız temasımız hep varneden sonrasında hiç olmadıda bu ay oldu inş. bu i belirtidir

ama daha ne kadar bekleyelim ben zaten çok acele etmiyodum ama rahatsızlığımı öğrenince ve bu rahatsızlıkta yumurtlama sorunlu oluyo denildiğinde niye zamanımı boşa geçireyim ki dedim yumurtlama olmuyosa boşa çaba içindesin demektir..zaten bizi bu kadar rahatsız eden de çevrenin baskısı oluyo eşimle bize karışan olmasa ne stres olur ne de bu kadar üzüntü..zaten klomenle de olmuyosa aşılamaya geçiliyomuş ondan sonra da tüp bebek önemli olan o aşamalara gelmeden sahip olmak diye düşünüyorum..

inş. zeynoşum sonuçta bu adamın dil yarası pek geçmez eeee bizim ağız temasımız hep varneden sonrasında hiç olmadıda bu ay oldu inş. bu i belirtidir
canım ben böyle şeylere inanırım bi başkasına göre hiç belirti olayabilir ama ilk hamileliğinde olmuşsa ve onca zamandan sonra tekrar çıkmışsa neden olmasın inş.vardr kız bana yaza dondurma ısmarlarsın canım

ısmarlamazmıyım hayatım hele bi hamiş kalıyım magnum alırım sana

aslında insanlar çok anlamıyor ancak burdaki kaderdaşlarımız bizi anlıyor.pek gidişattan bahsetmemek gerekiyor ama bişekilde duyuyorlar ...

kızlaarrrrr sıze bısey sorucam yaaa kasık cekme hakkında bılgınız varmıııı??? ben dun aksam kasıgımı cektırdım kadın kasıkların fena halde cok dusmus dedı.nasıl tutunsun bebek bu kasıkla senın rahmının t olmasıda bu yuzden dedı bugun ve yarın aksamda gıdıcez ama bılemıyorum yaa bı zararı olurmukı:44::44::44::44::44:

aslında insanlar çok anlamıyor ancak burdaki kaderdaşlarımız bizi anlıyor.pek gidişattan bahsetmemek gerekiyor ama bişekilde duyuyorlar ...

haberleri yok zaten canım desem ki benim bu kadardır çocuğum olmuyo beni götürmedik ne doktor ne hoca yapmadıkları kocakarı ilacı kalmaz..diyorum ya çok düşkünler çocuklara..ben bunların olacağını bildiğim için söylemiyorum kimseye ama tabi bilmeyince de susmuyolar

aaaa sen nerde oturuyosun bende istiyordum bende bel çektirme duydum hatta bi arkadaşımın kayınvalidesi birine yeni çekti hemen hamile kalırsa bende çektiricem...çektiripte hamile kalan varmı araştırıpmı gittin ?

canım ben böğürtlen kürü yapmıştım geçen ay oda kiste çevirmiş herşeyden korkar oldum artık

canım bende çektirdim ama kasıklarımı çekti ovaladı rahmin eğrilmiş dedi ama nasıl bir acı aklım gitmişti çok ağrıtmıştı 2 yıl oldu hamiş filan kalmadım umarım sende tutarda hamiş olursun.....r

Son düzenleme:

siz ne kadardır istiyorsunuz ?

sen neresindesin istanbulumun yenisimisin ?
yok 2yıl oldu burdayım canım nerde olduğumu özeline yazarım burası tehlikeli tanıdığım bi kaç kişi burda kimsede tedavi olduğumu bilmiyor ya

mrb. canım bunlar hep eski usul emin olki genelde zararı olmuyo kasık çekme karın çekme göbek yerine oturtma falanda filan hep eski usul eskiden yaparlardı şimdikilerde ya annesinden ya nenesnden yada büyüklerinden öğreniyolar
onlar elle dokunduğunda yada masaj yaptığında çıkan sesten sertlikten falan filan şeylerden anlıyorlarki devam et bence

canım ben denızlıdeyım bana bu kasık cekme olayını 2 yıldır herkes soyluyo hamıle kalan cokmus kasık cekmeyle hatta bı arkadasımın yengesı her cektırdıgınde hamıle kalmıs o ay 3 cocugu varmıs.bakalım benımkı ne olcak.10 gun boyunca yatcaksın hep dedı sureklı esınle bırlıkte olcaksınız mısafır bıle kabul etmıceksın dedı bende evde oyle yatıyorum ama cok acı veren bısey kan beynıme sıcradı resmen cok canım yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…