- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
aminnn allahta sana 2 tane birden bebiş versin hayali uyuyabilesin inş.daha ne diyiimmm arada bir uğrayıp buraya maraton koşusu yapıyorum diyesin inşallahhhhhh
ah canım öyle vallah kız aklımda onun bitane bedduası var inş.sana onu söyler hadi birsennnnn
kızzzz allah sanaa öyle bi bebiş versinki onla ugraşmaktann buraya gıremeyesın inşallahh..b.k içindeee kalasınn inşallahhhhh aminnnnnnnnn..oldumu begedınmı bedduanı
kızzzzzz birsen beni nasıl güldürdüyseniz dilerim rabbimde sizi güldürsün işte birsen helallll olsunnnn bende burdan aminnnn diyorummmm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...kızz bı tanede olsaa yeterrrrr 2 taneylee benn ne yaparımmmmmmmmmmm
hangı bedduam kızz tutturabıldım mıı :76:
harikasınçok güldüm hayatımda duyduğum en güzel bedduaydı
seninkide yüzüne denk getirsin inşallahhh ne oliiiiyyyy burda diyesinnnyihhuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızzzzzzzzz uşagın altını degısırken baştan aşşa işesinn seniii inşallahhhh..aminnnnnnnnn....amin canım cümlemizi güldürsün inşallaaahhhh....
harikasınçok güldüm hayatımda duyduğum en güzel bedduaydı
beddua değilmi kızzzz 2 tane olsunki uyku uyuyamıyasın rahat edemiyesin evet canımmmm aynen tutturdun vallahi yüzümü kara çıkarmadın kızzzz helal sana
seninkide yüzüne denk getirsin inşallahhh ne oliiiiyyyy burda diyesinnn
dimi kız benimde hoşuma gitmiştiiiii vallahiii inş.bize dedikleri onada çıkar biz nasıl kalıyosak b.k içinde oda kalsın inşallahhhhhhh
sizleri güldürebildiysem ne mutlu kızlar..moralımızı yuksek tutalım bundn sonraa..depresyonaa hayırrrrrrr....bu gunlerımzın kıymetını bılelım..beddualar tutarsaa poktann sidikten kurtulamıycazzzzzz
yihhuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızzzzzzzzz uşagın altını degısırken baştan aşşa işesinn seniii inşallahhhh..aminnnnnnnnn....amin canım cümlemizi güldürsün inşallaaahhhh....
sizleri güldürebildiysem ne mutlu kızlar..moralımızı yuksek tutalım bundn sonraa..depresyonaa hayırrrrrrr....bu gunlerımzın kıymetını bılelım..beddualar tutarsaa poktann sidikten kurtulamıycazzzzzz
kızz senii cimcimee senii anladın uykuya düşkün oldugumu şah damarımdan vutrdun beni ajdarrrrrrrrrrrrrr ajdarrrrrrrrrrrrrrr​
evett canım ya kız tutsun da bu arada beduam çok fena tutar unutma temkinli davran ne zaman altını değişirsen gülüşme bebişle ağzın kapalı kalsın yüzüne gelsinde yazık ağzına girmesinnn
kızzz olursa bırgun bı bebişimm olursaa altını degısırken aklıma sızlerr ve bu beddualar gelıcekk.....diycemkii ahhhhhh buu çatlak zeynoo dıyee dıyee uşagı agzımaa işettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızzzzzzz bugün gözlerimden yaşlar döküldü gülmakten şah şah şah dam dam dam ar ar arrrr şahdamar ajdar ajdarrrr pınarda gelmiş hadi onada beddua et
kız ya birde işiyomuş hakaten ama olsunda işesin dimi şerbet geliirrrrr
ohhh ohh nasıldaaa ağlattımmm seniiiii ajdaaaaaaaarr ajdaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
allahımm senn pınar arkadasımadaa öylee bi ewlat nasip etkiii duvarlara tırmansınn çok yaramaz olsunn..peşindennn koşmaktannn süslenmeye vakıtt bualamasınnnnnnnnnnnnnnn
beddualarınızı yesinelr emii
birsenn bidahaki hamiş sensin dimekki kuzum hihi face fotolarını koyarsın artık çişli boklu
aminnnn inş.kız birde yazaydın stresten 10 kilo alsın inş.,istiyodu ya kilo almayıohhh ohh nasıldaaa ağlattımmm seniiiii ajdaaaaaaaarr ajdaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
allahımm senn pınar arkadasımadaa öylee bi ewlat nasip etkiii duvarlara tırmansınn çok yaramaz olsunn..peşindennn koşmaktannn süslenmeye vakıtt bualamasınnnnnnnnnnnnnnn
anemmm ben yazarken bedduamı almışımsüslenmeye vaktim kalmasa bie heeeç üzülmicem söz valla işten de şikayet etmicem pasaklı pasaklı gezmeye razıyım aynen şöylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?