- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
iyiyiz canım sen nasılsın istersen sana yada zeynoşa okuyalım benım için farketmez canım
arkadaşlarım ne oldu kutlu doğum haftasına okunacaklar..başlasak artık
evet 41 yasin katılıma göre daha fazlada olabilir
kızlar gunaydın. bu sabah ılıskıden sonra yuksek bır yere uzandım belım sızlıyo acaba bır sey olur mu tutacagı varsa da tutmaz mı sınır oldum hala belım acıyor zorladım
bu arada ıgneden sonrakı 5. gunum ve cok heyecanlıyım
merhaba kızlarr nasılsınızzz...
cumamız mübarek olsun...rabbım gönümzden geçenleri kabul etsin inş..
tefrıcıye ne oldu kızlar kımseden ses cıkmadıgına göre sırayla devam edıyoruz...
anem bebe atletli kocahehehe benimkini düşündüm de öyle çok komik heheh
sorma bebeeeem pis oldum çıktım:yavaştan kalkım off off bi gör halimi yatarak yazıyom bi yandan esniyom şimdi yapım ki hafta sonu rahat edim
bende ıyıyım tatlım..istnbulda bugun yz havası vardı..bende sabahtan berı çamaşır yıkıyrum asıyorum katlıyorum ütülüyorum..şimdide yemek işine girişicem...ya kımseden ses cıkmıyor baksana..başlanmasına pişman oldum şimdi...kimse sorumlulugunun farıkında degıl..benım zorumlu nereye kadar!!!
naber kuzucuk....bu tayfaylaa hiç bişey yapılmaz..kimse ciddiye almıyor hıc bıseyı tefrıcıye bıle kaldı...ben hiç bişeye karışmıyorum artık
bende ıyıyım tatlım..istnbulda bugun yz havası vardı..bende sabahtan berı çamaşır yıkıyrum asıyorum katlıyorum ütülüyorum..şimdide yemek işine girişicem...ya kımseden ses cıkmıyor baksana..başlanmasına pişman oldum şimdi...kimse sorumlulugunun farıkında degıl..benım zorumlu nereye kadar!!!
naber kuzucuk....bu tayfaylaa hiç bişey yapılmaz..kimse ciddiye almıyor hıc bıseyı tefrıcıye bıle kaldı...ben hiç bişeye karışmıyorum artık
canım yok dus almıstım yarım saat yatmıstım. sonra dustan sonra pencereyı acıyım dedım banyonun o zaman olducnm ne isin vardi yuksek ve sert yerde yataginda yatsaydin ya !!
kırmızılar gelmemiştir inş. bugün kaçıncı günün ?
canım yok dus almıstım yarım saat yatmıstım. sonra dustan sonra pencereyı acıyım dedım banyonun o zaman oldu
yok gelmedi canım.. umarım gelmez.. hafta sonu da geçsin bi test daha yapıcam.. dün negatifti de.. iğneden sonraki 16. günüm bugün.. :18::18::18::18::18:
hadı ınsallah hastalanmazsın:) benım de daha bugun ıgneden sonrakı 5. gunum:)))allahım ınsallah hayırlısı ıle tutat bu ay.
sız hala calısmalara devam mı? bız ıgneden sonra 36. saat oldu. sonra tekrar 36. sonra tekrar 36. artık bız her gune yapacaz mesela bu sabah oldu en son. yarın sabah ve pazar sabah olcak. sonra carsambaya kadar her aksam...... carsamba gunu de ıgneden sonrakı
10. gun olcak. sonra da bırakıcaz
yok gelmedi canım.. umarım gelmez.. hafta sonu da geçsin bi test daha yapıcam.. dün negatifti de.. iğneden sonraki 16. günüm bugün.. :18::18::18::18::18:
pazartesi sabah bizede haber ver aklım sende kalır sen benden öncesinya özellikle seni takip ediyorum ...
aah ahh.. beni takipleyin.. p tesi halamlar gelirse pöfff olacam .. haber wermem mi yaa.. buldumcuk olcam ben bi hamile kalim .. ele güne anlatacam ben hamişim diye.. hatta test çubuğumu yanımda dolaştırıp "baaak" dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?