kızlar neden asagıda beklıyonuz ya hadı sohbete
geldimmm canımmmzeynoş nereye kayboldun yaaaaaa
geldimmm canımmm
kızzz ya ayşegül dün evdekii tüm beyaz elbiseleri kirlileri sonra temiz olanlarıda makinaya attım akşam saat 7 gibi açtım baktım neeetüm çamaşırlar pembe kırmızı reng olmuş araya kırmızı tişörtüm karışmış dünden beri ne denediysem çıkmadıııı moralmen bozuklardayım suya bastrdım olmadı ön yıkama yaptı olmadııı
berbat kepaze benimkde pembe olmuş hayatta giymem diyo
sabah 9dan beri tencerelere dörder beşer koyup kaynatıyorum domestosla bnim formülüm çoğu çıktı ama elim hep yanık suya tutuyorum çıkmışmı diye çıkmışsa tekrar mkinaya çıkmamaışsa tekrar kaynatmaya
geldimmm canımmm
kızzz ya ayşegül dün evdekii tüm beyaz elbiseleri kirlileri sonra temiz olanlarıda makinaya attım akşam saat 7 gibi açtım baktım neeetüm çamaşırlar pembe kırmızı reng olmuş araya kırmızı tişörtüm karışmış dünden beri ne denediysem çıkmadıııı moralmen bozuklardayım suya bastrdım olmadı ön yıkama yaptı olmadııı
berbat kepaze benimkde pembe olmuş hayatta giymem diyo
sabah 9dan beri tencerelere dörder beşer koyup kaynatıyorum domestosla bnim formülüm çoğu çıktı ama elim hep yanık suya tutuyorum çıkmışmı diye çıkmışsa tekrar mkinaya çıkmamaışsa tekrar kaynatmaya
öldüm amaaaa yaaa ellerimi avucumun içi yanık yanık çoğu çıktı kıpkırmızı olanlar daha çıkmadı 7 saat oldu kaynatıyorumtühcanım ya mafolmuştur hersey iyi yapmışsın kaynatmakla baska turlu cıkmaz
kafaya taktımmmmmm bana neee kız atletler pembe düşün yani birde asmaya bile utanıyorum vallabey bey bey naptın sen kuzu ellerine daha mı önemli senden bea ...
bende yapıyom bazen onu yıkandıkça düzeliyorlar ama çamaşır sulu suda bekletmek laım az ama çok oluncada sararıyor...
öldüm amaaaa yaaa ellerimi avucumun içi yanık yanık çoğu çıktı kıpkırmızı olanlar daha çıkmadı 7 saat oldu kaynatıyorum
kafaya taktımmmmmm bana neee kız atletler pembe düşün yani birde asmaya bile utanıyorum valla
neyse diğerleri bembeyazzz ooldu
boşver artık canım ya sokma ellerını suya cıkmaz artık onlar
hehe ne ka seksi pembe pembe giy iştebenmde de hayvan gibi beyaz birikti biri itekese de makineye atsam onarı sonra bir haftadır siip süpürmediğim evimi süpürsem ardına bide yemek yapsam çok pasakli oldum çooooooooooooook
anem bebe atletli kocakız benimkini atletleri falan pembe olmuş
kız o ne yayandın pasaklı şeyyy işin içinden çıkamazsın sen 2 gününü alır
anem bebe atletli kocahehehe benimkini düşündüm de öyle çok komik heheh
sorma bebeeeem pis oldum çıktım:yavaştan kalkım off off bi gör halimi yatarak yazıyom bi yandan esniyom şimdi yapım ki hafta sonu rahat edim
aman canım bu yaştan sonra hortlak görmeye dayanamam kız korkutma beni
kolayyyy gelsin canım hadi kalkta işini yap
pa pa pa paaasaakllıııı
kalkm valla bacım ya zönk diye biri gelse rezalett hadi öptüm sizleriiii
canım bılmıyorum kı gecen ay oyle oldu dıye bu ay da oyle mı olur. gecen ay kac mm dı yumurta. benım 20mmdi catlatma ıgnesı vuruldugunda. bu ay 17mmdi ve ertesı gunu vurul dedı yanı 19mm falan olmustur. 1mm belkı one gerıye ceker:))) ben de 7 nısanda oldum ovıtrelle. senın bayagı olmus ıgnenın ustunden 16 gun gecmıs. bence 3 gun daha bekle. eger 19. gun olmazsan en azından kan testı verırsın ben oyle yapacam. bu arada progesteronuna bakıldı mı senın. ben de haftaya falan gıderım ama 21. gune degıl 25. gune denk gelecek bakalım yumurtlama olmus mu bakarlar.
ewt bekliyorum hala.. hormon tahlillerimin hepsi çok iyi çıktı.. hatta dr çok yumoşun war bolluk bereket dedi.. ben de hayırlısı demiştim.. o benden daha umutlu walla..en kötü ihtimalle p tesi adet olmam gerekiyor.. inş olmam.. inş beraber hamiş kalırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?