ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

tesekkur ederım cnm.Allh sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah. bız sperm testı henuz yaptırmadık o yuzden her gun yakmaktan cekınıyoruz ama her 36 satte bır denıyoruz yanı 1 bucuk gun arayla:)

canım tedavi başlanadan önce doktorun eşinin tahlillerini istemesi gerek anlamıyorum şu doktorları

3 gün canım senin 4 milyon fazlan var bize göre aslında oldumu 1milyonlada olur sizin kaç günlük perhiz
kızzzzzzgörüldü derken loksit iltihap olduğuna göre allah korusun varmı kiiii
bu gittiğim dr.üstünde duruyo gibi

canım tedavi başlanadan önce doktorun eşinin tahlillerini istemesi gerek anlamıyorum şu doktorları

canım bu ıkıncı klomen tedavım. 1. klomende olmamıstı. o zaman ıstemıstı. yanı bızım ıkıncıden once testı yaptırmamız gereklıydı ben ıstemedım bu ay sureklı deneme yaptıgımız ıcın bos kalsın ıstemedım:) tabı hata mı ettım bılmıyorum. sonucta spermde sorun varsa bosuna ben klomen ıcıyorum degıl mı? bırde bu aralar hıc kan ıstemedı lh tsh prolaktın .... gıbı hormon sonuclarım bılmıyorum.bır de bana dedı kı senın yumurta olusuyor. catlama problemın var dedı en son

inş.sorun yoktuurda ya varsa neden boşuna hormon ilaçlarını alıp bu kadar strese giresinki
ya benim doktor bi keresinde bana demişti ovitrelle ille çatlamaması imkansız gibi birşey sadece yumurtanın içine birşey varmış o dışarı atmıyomuş kendini saatleri sayma kız her gece uyuduğunda yapp gitsinnn sonra gün aşırıya düşür içinden nasıl geçiyo öyle devam et

ınsallah yoktur canım. benım catlama problemı varmıs ıste. e tamam ıgneyı de vuruluyorum herhalde catlıyordur.:) yalnız ben gecen ay ıgneden sonra 19. gunu oldum adet. demek kı gec mı catladım kı? bı sunu hesaplayamadım. doktor da ıgneden sonra cagırmıyor kı baksa catlamıs mı catlamamıs mı dıye. ay nasıl dusunmeyım heyecan yaptım.yarın sabah 5 te calısma var:)) gel de dusunme:) senın ne alemde?

bu arada yumurtanın ıcınde bır sey var atmıyormus dedıgın folikul degıl mı? yanı folikul buyuyor catladıgında yumurtayı ıcınden atıyor. senın kı yumurtayı atamıyor muymus? yanlıs mı anladım?

bende bugüne kadar iki kez öyle oldu yani kist oluştu bi ilaç tedavisinde birde aşılamada yok canım benim çikolata kistim var o engelmiş
30 günde bir adet görürsen iğnenin 16.günü adet olursun 32 günde bir oluyosan 17.gün falan adet olursun sen 19.gün adet oluyosan demek ki 34 üstü falan adet görüyosun sen iğne yaptığın günle beraber yedi sekiz gün devam et sonra gün aşırı yp

evet ben son uc aydır ılacların etkısıyle mı ne 34 gunde bır oluyorum. yanı 19. gun adet oluyorum. folıkul catladıktan sonra 14 gun sonra adet olmak gerekıyor ben 19 gun sonra oluyor

evet ben son uc aydır ılacların etkısıyle mı ne 34 gunde bır oluyorum. yanı 19. gun adet oluyorum. folıkul catladıktan sonra 14 gun sonra adet olmak gerekıyor ben 19 gun sonra oluyor

canım geçen ay ilk ovitrellemi vuruldum ve 19. gün adet oldum.. bu ay da böyle mi olur acaba yaa.. 27 martta 2. ovitrellemi vurdurdum ve hala bekliyorum.. bugün bir test yapim dedim.. negatif çizgisi o kadar kalındı ki pes yani heyecanlı bekleyiş devam ediyor:18::18::18:

...................................................

Son düzenleme:

kaç tane doktor gördü tahliller temiz dediler bilmiyorum benim tahlillerim içinde temiz diyolar ama yumurtalıklarım kendi kendine büyümüyo nasıl oluyo bu olay anlamadım bende uffff bilmiyorum bu ay olsun istiyorum herkesin çabası duaları kabul olsun istiyorum :26:

canım bılmıyorum kı gecen ay oyle oldu dıye bu ay da oyle mı olur. gecen ay kac mm dı yumurta. benım 20mmdi catlatma ıgnesı vuruldugunda. bu ay 17mmdi ve ertesı gunu vurul dedı yanı 19mm falan olmustur. 1mm belkı one gerıye ceker:))) ben de 7 nısanda oldum ovıtrelle. senın bayagı olmus ıgnenın ustunden 16 gun gecmıs. bence 3 gun daha bekle. eger 19. gun olmazsan en azından kan testı verırsın ben oyle yapacam. bu arada progesteronuna bakıldı mı senın. ben de haftaya falan gıderım ama 21. gune degıl 25. gune denk gelecek bakalım yumurtlama olmus mu bakarlar.

kızlar gunaydın. bu sabah ılıskıden sonra yuksek bır yere uzandım belım sızlıyo acaba bır sey olur mu tutacagı varsa da tutmaz mı sınır oldum hala belım acıyor zorladım

bu arada ıgneden sonrakı 5. gunum ve cok heyecanlıyım

bom dia kızlarrrr
hayırlı cumalar kızlar rabim tüm yapılan dualara hayırlısıyla ol desin olsun inş.

merhaba kızlarr nasılsınızzz...

cumamız mübarek olsun...rabbım gönümzden geçenleri kabul etsin inş..

tefrıcıye ne oldu kızlar kımseden ses cıkmadıgına göre sırayla devam edıyoruz...

iyiyiz canım sen nasılsın istersen sana yada zeynoşa okuyalım benım için farketmez canım

benim içnde farketmiyor canlar ama bana sıra geldiğinde kızları tehdit edecem okuyup çabuk bitirsinlerki sıra diğerlerine ve kendilerinede gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…