günaydın tatlım kızzzzz ne diye bana soruyon heee
ben zaten ilk hamileliğinde ağzından yara çıkmıştı ya bu ayda çıktı diye sana hamile gözüyle bakıyorum ki
valla canım illa günün geçmesi gerekmiyo bazılarında çok erken bu tiksinme başlıyo mesela halam adetine 5 gün ne kala bi çay bile içemiyordu evden bile tiksinirdi neden olmasınki kız kız baksana e çok belirti varrrr
kız olur valla hani birsen pazartesi gelecek bir yere kaybolmada arada uğra buralara tamam mı canımmmm
yaklaşık üç ay önce yaptım adetimim sanırım 3.günü iğnelere başladık sadece bir yumurtam oldu oda 20mm oldu sonra aşılama için gittiim saat 11 gibi yapılacaktı ama 12:30da yaptı doktor uzanıyosun bacaklarını şöyle söylim doğum pozisyonuna alıyorsun dr birşeyle döküyor amannn kız isminide bilmiyorum ağrı sızı yok ama sanki kasıklarına baskı geliyo gibi oluyosun aşılama bittikten sonra yarım saat belinin altında yastıkla uzanıyosun sonra kalkıyon kız ben kalktığım gibi herşey döküldü benden benim doktr bilmiyim nereye dökmüştü zaten 15 güne kadar adet olunmazsa bilki hamişsin ben 12.gün oldu bendim 1 yumurtamdı oda kist yaptı banaİlki nasil oldu anlatsana benim ilk olacak seninkide son olur ins canim 29 nisanda adet olcam ben senn ne zaman
sen bilirsin bu topiğin kraliçesi sen değilmisin daha çok bilgiye sahipsindir.bilmiyorum yağlıda dokunmuştur sonra bi tarafım acabamı diyor karmakrışığım...
yaklaşık üç ay önce yaptım adetimim sanırım 3.günü iğnelere başladık sadece bir yumurtam oldu oda 20mm oldu sonra aşılama için gittiim saat 11 gibi yapılacaktı ama 12:30da yaptı doktor uzanıyosun bacaklarını şöyle söylim doğum pozisyonuna alıyorsun dr birşeyle döküyor amannn kız isminide bilmiyorum ağrı sızı cayok ama sanki kasıklarına baskı geliyo gibcai oluyosuaşılama bittikten soncra yarım saat belinin altında yastıkla uzanıyosun sonra kalkıyon kız ben kalktığım gibi herşey döküldü benden benim doktr bilmiyim nereye dökmüştü zaten 15 güne kadar adet olunmazsa bilki hamişsin ben 12.gün oldu bendim 1 yumurtamdı oda kist yaptı bana
kız ya ben hiç olumsuz konuşamıyorum kimseye hep güzel düşünüyorum ki güzel olsun herşey
her zaman yediğin şey değilmi kız neden şimdi dokunsun hem ekmeğe yağ sürüldüğünde neden dokunsun ki sence
bu arada neden soruyorsun derken yani ben sana tuutttuuuu derim yani olumsuz konuşmama anlamında anladın canımm sen yeterki sor kasık karın ağrısı akıntı falan ffilan varmı
kız herkes yarım saat uzanıyo bu sefer idrara sıkışık gidecem benCanim ya gecmis olsun ins tutar bu sefer nedenbi saat uzanm
adin ki acaba doktor da hata mi yapti ozelde yaptirdn nerde uasiyon
nerelerdeydinki kızzz
yaklaşık üç ay önce yaptım adetimim sanırım 3.günü iğnelere başladık sadece bir yumurtam oldu oda 20mm oldu sonra aşılama için gittiim saat 11 gibi yapılacaktı ama 12:30da yaptı doktor uzanıyosun bacaklarını şöyle söylim doğum pozisyonuna alıyorsun dr birşeyle döküyor amannn kız isminide bilmiyorum ağrı sızı yok ama sanki kasıklarına baskı geliyo gibi oluyosun aşılama bittikten sonra yarım saat belinin altında yastıkla uzanıyosun sonra kalkıyon kız ben kalktığım gibi herşey döküldü benden benim doktr bilmiyim nereye dökmüştü zaten 15 güne kadar adet olunmazsa bilki hamişsin ben 12.gün oldu bendim 1 yumurtamdı oda kist yaptı bana
yok bizim çalışan getirmişti yağlı ekmeği fırında yapılıyormuş o çok yağlıydı,bugünki tereyağ yemem ise 1 haftadan fazladır aldım yiyorum.kasık batmalarımda var .gögüste hassasiyet yok sadece ama ne bilyim işte farklı şeylerdende olur diyorum ...
anladım canımmmmmCAnim net yoktu evde ben telden giriyom
zeynoşum bence bu sefer başka doktora git aşılamayla hamiş kalan çok
kız herkes yarım saat uzanıyo bu sefer idrara sıkışık gidecem ben
evet canım özelde yaptım bu ay doktor hastane değiştim ben istanbul sen
Ben de digarbakirdaym canm
bi saat uzanmak istesen izin vermiyorlar mi
aslen oralımısın bilmiyorum ki özelde yaparsan izin verirler kız gideceği varsa 1dakkada yol alırlar
kızlarrrr nirdesiniz sabah test yaptım ama tek çizgi:84:nolcak şimdi adette olmadım :106:
herkeste aynı belirtiyi göstermiş olsa ooo ben senden ümitliyim canım inş.yanılmam bana sakız alacan hamiş olursan taaaaammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?