kilo yapmışmı sende inş.güzel heberlerini verirsn rabbim öyle kötü günleri dilerim bi daha yaşatmaz kaç yıllık evlisin
edıyorum canım etmezmıyım hiç bı kaç aya bellı olur herhalde canım ya dun ece ruyamda esı kızım dıye sevıyodu ya normalde hiç cınsıyet konusunda agzını dahı acmazdı ççok acayıp ruyaydı
evet canım altta yazıyormuş 3 yıl 4 ay oldu diye burada en çok klo alan benimmm ilaçla alınan kilolar zor veriliyor3 yil 4 ay oldu bugun rahim filmi de cektrdm temiz silkelet yapiyorum bu ay gun falan da saymadim canimiz ne zaman isterse o zaman oluyor calisma kilo da baya aldim en az5 kilo insallah verirm
öyle olsun ayran içtik ayrı düştük he kız bakma sen senin bebek benim bebeğimi dövebilr unutmaki bende anasını dövecemmartık görmuyorum canım ya sen neden girmıyosun ruyalarıma
öyle olsun ayran içtik ayrı düştük he kız bakma sen senin bebek benim bebeğimi dövebilr unutmaki bende anasını dövecemm
öle olsun bakalımtefrıcıyeyı kıme okuyoruz zeynoş ya
ben hvc sanıyodum yani ece arkadaşımıza kafam karıştı kız ben de bilmiyorum kız yoksa sana mıydı
evet olacam ama kafam karıştı dün birsenle sana okunacak demedinizmi kız birde hvc zeynep arkadaşımız bu ay onlara istiyodular birsende pazartesi dönecekkımseden ses cıkmadı bu ay asıla olmıcakmıydın sen sana okuyalım ozaman
evet olacam ama kafam karıştı dün birsenle sana okunacak demedinizmi kız birde hvc zeynep arkadaşımız bu ay onlara istiyodular birsende pazartesi dönecek
zeynoş ben çok acıktım kahvaltı ypmadımdaha bışeyler yıyıp geeleyım ayrılmayın bı yere tamam mı kızarım sonra
kız zaten yemin ederim bende sana onu soracaktım aç değilmisin kahvaltı yaptınmı diye bu ara canım ne kadar çeker tahmin söyle benimde çok az işim var yetiştireyim sana
evet canım altta yazıyormuş 3 yıl 4 ay oldu diye burada en çok klo alan benimmm ilaçla alınan kilolar zor veriliyor
gunydın kızlar nasılsınız? ohh bugunku gorevım tamam:) sonra kahvaltım cayım:) hepsı tamam:)))
hoşgeldin canımmmmmgunydın kızlar nasılsınız? ohh bugunku gorevım tamam:) sonra kahvaltım cayım:) hepsı tamam:)))
Bu arada burdakiler hep zeynep mi ben de dahil:)
canımmm evet bi kaç tane zeynep var şans işteEvet canm insallah bebek takvimide nasip olur hepimize sen kac kilo aldin bu arada calisiyor musun
tamam canım sende işini hallet bitince burda buluşalım yakana kırmızı karanfıl tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?