canım gelmiştim diyarbakıra çok beğenmiştim bende 2yıl olduu braya geleli
progestanmı kullanıyosun kız adetlerin düzenszmi evet oda tıpkı hamilelik belirtisi yaşatıyo insanaşimdi biraz araştırdım progestan kullanıyorum ondanda yapabiliyormuş baş dönmesi gerçi 10 gündür kullanıyorumda belkide şimdi yan etkisini gösteriyordur.sakız değil magnum alıcaktımm tatlım
mardine hiç gitmedim ağrı canımEvt canm guzelburasi ama mardin daha guzel sen nerelisin
kızlarrrr nirdesiniz sabah test yaptım ama tek çizgi:84:nolcak şimdi adette olmadım :106:
progestanmı kullanıyosun kız adetlerin düzenszmi evet oda tıpkı hamilelik belirtisi yaşatıyo insana
mardine hiç gitmedim ağrı canım
bu arada eveeetttt magnumdu kız biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar hepimize ısmarlarsın artıkkk inşallah güzel heberini alırızşimdi biraz araştırdım progestan kullanıyorum ondanda yapabiliyormuş baş dönmesi gerçi 10 gündür kullanıyorumda belkide şimdi yan etkisini gösteriyordur.sakız değil magnum alıcaktımm tatlım
ben 26 yaşındayım işte bizim evde o ilçede doğubayazıtta tabi ailemin bi kısmı irandaGel bi gun goturym seni ben agriya gittim yani saraya falan cok ta gormedim yani senin yas kac
hoşgeldin zeynoşum sana bişey danışıcam iki gündür kahvaltıdan sonra sanırım tansiyonum düşüyor baş dönmesi göz kararması 2-3 saat yerimden kalkamıyorum dün yağlı ekmek yedim o dokundu dedim,bugünde kahvaltıda biraz tereyağ yedim sanırım ondan dedim ama biryandanda acaba hamileliklede alaksı olabilirmi diyorum henüz bata 4 gün var sence belirti için erkenmi yağlı dokunuyordur ?
progestanmı kullanıyosun kız adetlerin düzenszmi evet oda tıpkı hamilelik belirtisi yaşatıyo insana
mardine hiç gitmedim ağrı canım
tansıyonun hep duzenlı aynımı çıkardı canım hamılelıgımı öğremeden bır haftaya yakın tansıyonumu ölçmuştum duşuk çıktı ve halad aynı çıkıyo hamılelıkte tansıyon duşuyo haberınız olsun kac gun var
gunaydn canım gecmışı okuyodum bı bugun erken kalktım dahanasılsınz kızlarrrr
ben 26 yaşındayım işte bizim evde o ilçede doğubayazıtta tabi ailemin bi kısmı iranda
ishakpaşa sarayına gitmişsin nasıl beğendinmi oraları
sen kaç yaşındasın senin bebek niye olmuyo sorun ne
ayşegülcüm benim 4 günüm kaldı bata tansiyon genelde normal çıkar ama nadirde olsa bu senede bir gibi düştüğü baygınlık durumuna geldiğim olmuştur yani azda olsa tansiyon problemim var ama yükselmez benim düşer bu 2 gündürde ölçmedim hiç ama tansiyonum düşüyor gibi geliyor bana seninde gebelikten önce tansiyon problemin varmıydı ?
kilo yapmışmı sende inş.güzel heberlerini verirsn rabbim öyle kötü günleri dilerim bi daha yaşatmaz kaç yıllık evlisinCok guzeldi hic unutmycam esimle cikiyodk o zaman 2009da vanda okuyordk o zaman gittik simdi 23
Yasindayim pco luym gecen yil klomn 3. Aydahamile kaldim bos gebelikti9.hafta kurtaj oldum cok zordu kotuydu oyle iste bidahada olmadi
benım tansıyon problemım yoktu cnım çok nadırdı duştugu yada yukseldıgı hep duzenlı olarak 12ye 8 çıkarda bı hafta kala belkı daha azdı ölçtugumde 11e6 çıkmıştı ve hala dahada 11e 6 çıkıyo inş. hamılesındır canım ya
inş. senınkıde duşer gısnapayım canım ya ınan kı gözlerım acılmıyo valla
inş. canım işte ne biliyim çok belirtide aramak istemiyorum ama ikilemde kalıyorum misal geçen ay hiçbir belirtim yoktu yine progestan kullanmıştım ama bakalım inş. yanıltmaz bu belirtiler beni.
kız ayşegül benim bebekkkimmm yok ya bende istiyorum bana neeee dua ediyormusun bize
erkek bebişte olabilir ne zaman belli olacak öğrensek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?