günde 2 kezmi kullanayım ayşegül 1 kez kullanmış galiba
hayırlı olsun canım tedavin ne güzel büyümüş yumoşların maşallah hakkında hayırlısı olsun..sen aşılamadan sonrada gün aşırı devam et canım doktor söyler zaten, hayıtı nasıl kullandın canım arkadaşlar söylediler ama birde senden öğreneyim yapıcam bu ay, ben doktordan randevu alamadım dolmuş gitmem 5. günü bulucak böylede aşılama olmazki gitmesemmi bu ay acaba kendi halinemi bıraksam
canım bende hazır şişe şeklinde var hayıt suyu arkasında çay bardağının çeyreğini hayıt suyuyla gerisini normal suyla doldurun için yazıyodu bende öyle yaptım sabah akşam içtim adetin 3. günü falan başladım iğnelerden 1 gün sonra ama bazı günler sadece akşam içtim çünkü o mu branca mı bu iğneler mi beni çok halsiz yaptılar ama yumoşlara yaradı çok şükür brancada doğal ilaç kadın ve erkek infertilitesinde bakalım sonucumuz ne olucak akşam aşılamam var dua edin bende şimdiden yemeklerimi ayarlıyorum temizlik falan gelince hemen yatıp dinlenicem 3 gün iş yapmam artık
selamun aleykum canlar nasılsınız
dün doktora gittim yumoşlar ne kadar olmuş diye ve aşılamaya karar verdi bugün akşam aşılama olacak ilk defa ve beklemiyodum yani şaşırdım dua edin nolur yaa Rabbim hayırlısını nasib etsin ilk defa yumoşlardan biri 20 mm oldu diğerleri 19 mm 18 ve 17 dün çok mutlu oldum ama bugün tekrar üzülmeye başladım bilmiyorum olmazsa diye korkuyorum herşey nasib tabi
bu arada branca veya hayıt bilmiyorum sanırım onlar işe yaradı çünkü doktorum bile şaşırdı ben 300 lük gonal kullandığım halde 17 zar zor 18 oluyodu boyutlar 4 tane olsada bakalım bu ay nolucak
bide bu akşam aşılama yapılacak sonraki günler biz kendi kendimie çalışmalar yapsak bi zarar olur mu ????
kız hayırlı haberlerini verirsin inş.bu durummda canım 1 günün geçmiş oluyo varmı belirtilrin
as canımmmmmmmm
brancayı bilmiyorumm ama hayıtta bi keramet var bu ay bende de ilaçsız iki tane olmuştu maşallah yumurtalarında pek güzelmiş inş.okadar yumurtadadan biri yda ikisi tutar hayırlı olsun canım aşılama akşamı dinleniyorsun sonra yola devam canım birde bi yerde okumuştum idrara sıkışık gidin falan acaba öylemi yapılmalı duydunmu
Merhaba kızlar kaçgündür yoktum ablamdaydım bugün eve geldim bi gelişme yok sanırım benimde aşılamanın 11.günü bugün klasik heray olan adet belirtilerm mevcut özelliklede hep koltuk altına doğru göğüslerim ağrır yine aynı şekilde öyle uçları filan ağrımıyor napalım nasip artık buarada 500 tefriciye okudum ekleyin kızlar
Merhaba kızlar kaçgündür yoktum ablamdaydım bugün eve geldim bi gelişme yok sanırım benimde aşılamanın 11.günü bugün klasik heray olan adet belirtilerm mevcut özelliklede hep koltuk altına doğru göğüslerim ağrır yine aynı şekilde öyle uçları filan ağrımıyor napalım nasip artık buarada 500 tefriciye okudum ekleyin kızlar
mrb canım demek belirtiler çıktı ha benimde sol koltuk altım önce ağrır ya çok berbat birşey inş.sende adet belirtisi olmaz bende ümitlenirim o belirttiden artkEvet canım banada doktor idrara sıkışık gel demişti idrar torbası aşağı indiği için daha iyi oluyormuş...benim aşılamam yapıldı yarım saat yat dedi doktor felaket sıkışmıştım o yarım saat nasıl geçti anlatamam..
[][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye
[/TD]
[TD]okunacak sayı
[/TD]
[TD]toplam(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD]4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​244
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)zynn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]250 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​400 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[
kızlar birsen gelene kadar ekliyorummm o gelince arık tam şekliyle düzeltr
canım inşallah aşılaman tutmuştur bebiş senledir.bende seni merak ediyordum nerde bu kız diye.öncedende söylemiştim sen bana umut olacaksın diye tek tüple
canım inşallah aşılaman tutmuştur bebiş senledir.bende seni merak ediyordum nerde bu kız diye.öncedende söylemiştim sen bana umut olacaksın diye tek tüple
mrb canım demek belirtiler çıktı ha benimde sol koltuk altım önce ağrır ya çok berbat birşey inş.sende adet belirtisi olmaz bende ümitlenirim o belirttiden artk
yaparsam bu sefer bende idrara sıkışık gidecem kız zaten saatte beş altı kez giderim lavaboya spermleri bırakınca tutamazsam iyi valla
amin inşallah canım.ama çokta bi ümidim kalmadı ya
yine olmadı sanki.tek tüple olanda çok olmayanda inşallah sen olanlardan olursun canım.
günde 2 kezmi kullanayım ayşegül 1 kez kullanmış galiba
anlıyorum ya göğsün uclarrıyla birlikte tamamı ağrır yada hasasiyet göğüslerde olur ama bizim göğüs ağrımız koltuktan başlar ağrır hafif son günlerde biraz yanları ağrır benim soldan başlıyo senin,evet canım maalesef çıktı belirtiler. şimdi herkes diyscekki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı doğrudur ama bu göğüs ağrısı farklı bişey ya.... hamile kalanlarınki bu şekil ağrımıyor daha çok uçları sende biliyosun bu ağrıyı anlarsın yani.....bakalım bi aşılama daha yaparım olmazsada işimiz tüp bebeğe kalıyor artık.
banada doktor sıkışık gel demişti öyle gittim tabi ordada bi 15dakika kadar hazırlan doktor bekle neyse işlem sırasında okadar feci oldumki az kalsın doktorun yüzünü yıkayacaktım yani
bide sonrasında yarım saati beklemek karnıma sancılar girdi valla
hadi gözün aydın canım hoşgeldin arada kayboluyosun ya bizi alıştrdın sanırım kaybolmalrına nasılsın canımmmHuhuhuhuhuuuuuuuuuu kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim ne var ne yok özledim sizi yaaa kimse beni özlememiş merak bile etmemişsiniz çok şükür çeçklerim soldu artık daha iyiyim
kız sende var birşey ahanda dedim bu ay ilk kezmi öyle ağriyyycanım senin 12. gün test yapsan ya Allahtan ümit kesilmez inşallah vardır.benimde 2 gün sonra adet günü göğüslerim çok feci ağrıyor komple hem ucu hem diğer kısımlar ama benim bu ay sol tarafta sancı olmuştu tıkalı taraftan
as canım ben iyiyim sen nasılsın kız bebiş büyümüş maşallahslm kızlar nasılsınız bakalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?