ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

hay allah ya genemi başlayamıycam bu tedaviye yoksa cuma günü başladı adetim pazartesi gidicem daha erken olmazki aşılama olcaktım bu ay ben şubat'tada da geç kalmıştım hep cumaya denk geliyo adetim
Hayirli olsun canm kacinci ayin tedavide benim asilama icin2.gun gel dedi gonalf onun icin mi kullaniliyor
ben 1 senedir tedavi görüyorum canım klomenler menegonlar sıra buna geldi

bizim köyede geliyodu o araplardan paranın hesabınıda bilmiyodu yanında bir adam getirmiş o hallediyodu kız sana başlık parasımı ödedi eşin

kızlar nerdesınızzzzzzzz??? bu sabah 10 da ılıskı oldu ve ben saat 1 gıbı pıknık gıbı bır yere gıttık yokus yukarı yarım saat yurudum yoruldum kasıklarım bacagım agrıdı bır sey olur mu tutacagı var sa da tutmaz mıııııııııı)olumsuz dusunmek ıstemıyorum

canım onlardan bişey olmaz eğer bebek varsa belki etkiler ama tutunma aşamasında bişey olacağını zannetmem öyle olsa insanlar hamile olduklarını bilmeden neler yapıyolar onların çocuğu olmaz..bu kadar düşünerek asıl tutanacağı varsa tutmaz bence

ne bileyim işte evham.

aynen canım bilmiyorlardı vallahi git canım onlar iğnenin dozunu çoğaltr allah hayır etsin cuma mübarek gündür
Yok canm ya urfayi bilmem ama buralar oyle degil sen neden gittin ist.a esin ni is yapiyo

canım evlendim geldim eşimm ne desem ihracat yapıyyyy ticaret yapıyyyy ne desen yapıy yerinde duramıyyyy

kız hiç birşeyde olmaz boşuna sıkıntı yapıyorsun
ne güzel işte yokuş yukarı yürümüşsün spermlerdd yokuş yıkarı çıkıyor ya seni kendine örnekelırlar belki

geç dalganı geççççççççççççç :))))))))))))))))))))))))
he heeee kız ama gerçekkkk

Aynen öyle yaa neyse tek ben değilmişim kilo alan üzüntüm hafifledi veririz inşallah
yok canıım bi tek sen değilsin bu topiğin rekoru bende valla sanırım
altı yedi kilo almışımmmmmm ilaçlarla alınan kilolar daha zor veriliyor

önemli değil canım ayıpsın yani

aammmannnn tırsmakta haklısın valla çalışmalr iyi gitmiş kız inş.güzel heberlerini veririsin bende bu sefer senin gibi yapacam

aynen yola dewam ..pes etmek yok...

ptesi benim günüm tabi pazar bişi olmazsa bu arada ben geçen hafta 2 halı bile yıkadım.. o kadar takma.. üstüne düşünce olmuyo bu işler.. şimdiye kadar iş yapmadık noldu.. olmadığımız halde hamile gibi davranıp iş bile yapmıyoruz.. boşverdim ben artık böyle şeyleri.. takma canım...

Onemli degil canim ben sikistiririm kendimi bi taraflara haber verin okumayan olursa yetistirelim dualarimizi Mevlaya...

cnm sen okuda benimkilerine ekleyveririz oku yeterkide bir an evel bitirip zeynep arkadasa baliyalim

cnm hadi insallah bunlar gercek belirtilerdir senden umutluyum bu ay sanki ikinci cizgiyi gordum diyecekmissin gibi geliyo...

anladım canımmmmm

kız evet bu ay değiştim zaten amaaan inş.tüp bebek yap demez hiç istemiyorum yaaa bende çikolata kisti var gıcık şey bıraksa yakamı

cnm insallah tup bebege gerek kalmaz insallah hamilesindir

şimdi biraz araştırdım progestan kullanıyorum ondanda yapabiliyormuş baş dönmesi gerçi 10 gündür kullanıyorumda belkide şimdi yan etkisini gösteriyordur.sakız değil magnum alıcaktımm tatlım

cnm bende kullaniyorum progestan kac gun kullaniyosun sen benim yarin son gunu gecen ay hapdan uc gun sonra adet oldum ama bu ay uc gune kalmayaak gibi cok karin agrim var ( birde bende hamile kalirsam sana fransiz cikolatasi alacaktim bbz!! unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…