Huhuhuhuhuuuuuuuuuu kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim ne var ne yok özledim sizi yaaa kimse beni özlememiş merak bile etmemişsiniz çok şükür çeçklerim soldu artık daha iyiyim
slm kızlar nasılsınız bakalım ..
anlıyorum ya göğsün uclarrıyla birlikte tamamı ağrır yada hasasiyet göğüslerde olur ama bizim göğüs ağrımız koltuktan başlar ağrır hafif son günlerde biraz yanları ağrır benim soldan başlıyo senin,
kız yıkasaydın ya ben tutamıyorum zaten sıkışık gitmiyim en iyis,
hadi gözün aydın canım hoşgeldin arada kayboluyosun ya bizi alıştrdın sanırım kaybolmalrına nasılsın canımmm
kız sende var birşey ahanda dedim bu ay ilk kezmi öyle ağriyyy
as canım ben iyiyim sen nasılsın kız bebiş büyümüş maşallah
Canım aşılaman hayırlı olsun maşallah güzel yumurtaların gelişmiş enazından 4den 1biri tutar inşallah
Huhuhuhuhuuuuuuuuuu kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim ne var ne yok özledim sizi yaaa kimse beni özlememiş merak bile etmemişsiniz çok şükür çeçklerim soldu artık daha iyiyim
evet canım maalesef çıktı belirtiler. şimdi herkes diyscekki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı doğrudur ama bu göğüs ağrısı farklı bişey ya.... hamile kalanlarınki bu şekil ağrımıyor daha çok uçları sende biliyosun bu ağrıyı anlarsın yani.....bakalım bi aşılama daha yaparım olmazsada işimiz tüp bebeğe kalıyor artık.
banada doktor sıkışık gel demişti öyle gittim tabi ordada bi 15dakika kadar hazırlan doktor bekle neyse işlem sırasında okadar feci oldumki az kalsın doktorun yüzünü yıkayacaktım yani
bide sonrasında yarım saati beklemek karnıma sancılar girdi valla
slm kızlar nasılsınız bakalım ..
yok canım ya zannetmiyorum her ay aynı ağrı zaten dün öle bi hopladım zıpladım spor yaptımki.alttaki komşunun hafta sonu bebişi doğdu bebeğin ağlama sesini çok net duyuyoruz Allahım ben dahil burdaki arkadaşlarımın evinden bebek çığlıkları yükselsin inşallah:)))
ayşegüüüll nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik
ıyıyım canım sen nasılsın cok şükür iyi gidiyo inş. hep böyle devam edercanım ya
bende iyiyim cnm ne olsun dün akşam ilk defa aşılama yapıldı bana bu ay yumurtalarım ya hayıttan yada brancadan çok ağrıdı büyüdüğünü hissettim geçen aylardan daha fazla ağrı oldu şimdide ilk defa o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm bilmiyorum dua et inşAllah Rabbim bizleride sevindirsin
amiiinnn canım inşAllah böyle kolay bi hamilelik geçirirsin sonuna kadar
kızlar bugün iğneden sonraki 19. günüm ve şükür hala olmadım.. geçen ay 19. gün sabahı regl olmuştum.. az önce rest yaptım ama negatifti.. 2-3 gün bişi yapmıcam.. regl olursam zaten tutmamıştır.. olmazsam perşembe sabahı yapıcam.. kafam bi dünya oldu şimdiden
kızlar bugün iğneden sonraki 19. günüm ve şükür hala olmadım.. geçen ay 19. gün sabahı regl olmuştum.. az önce rest yaptım ama negatifti.. 2-3 gün bişi yapmıcam.. regl olursam zaten tutmamıştır.. olmazsam perşembe sabahı yapıcam.. kafam bi dünya oldu şimdiden
gelmemesıne cok sevındım canm kan testı yaptır istersen bu stresten kurtulursun
canım inşAllah müjdeli haberle gelirsin güzel haberlere ihtiyacımız var
canım senin 12. gün test yapsan ya Allahtan ümit kesilmez inşallah vardır.benimde 2 gün sonra adet günü göğüslerim çok feci ağrıyor komple hem ucu hem diğer kısımlar ama benim bu ay sol tarafta sancı olmuştu tıkalı taraftan
kiz merak etmezmiyiz seni nasilsin bakalim ne var ne yok beklemedemisin yada hangi donemdesin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?