ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Huhuhuhuhuuuuuuuuuu kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim ne var ne yok özledim sizi yaaa kimse beni özlememiş merak bile etmemişsiniz çok şükür çeçklerim soldu artık daha iyiyim

kiz merak etmezmiyiz seni nasilsin bakalim ne var ne yok beklemedemisin yada hangi donemdesin??

slm kızlar nasılsınız bakalım ..

slm cnm nasilsin nasil gidiyo hamilelik bulantin falan varmi?biz beklemedeyiz bugun 13. gun igneden sonra aslinda test yapsam negatif cikarsa hic degilse umitlenmem diyorum birde bekleyeyim adeti diyorum hic oldu gibime gelmiyor ama hayirlisi artik gecen 16. gun olmustu nasip artik

kizlar nerlerdesiniz yaaa cok canim sIkIlIyo hava cok guzel ama gezmeye gidebilecegim kimse yok off hafta sonu kardesim geliyo turkiyeden sonunda canim gardasimi ozledim

yok canım ya zannetmiyorum her ay aynı ağrı zaten dün öle bi hopladım zıpladım spor yaptımki.alttaki komşunun hafta sonu bebişi doğdu bebeğin ağlama sesini çok net duyuyoruz Allahım ben dahil burdaki arkadaşlarımın evinden bebek çığlıkları yükselsin inşallah:)))

Canım aşılaman hayırlı olsun maşallah güzel yumurtaların gelişmiş enazından 4den 1biri tutar inşallah

inşAllah canım benim Allah razı olsun veren Rabbim 1 tanecik yumurtadan veriyo vermeyince 4 tanede boş dün okudum 1 tane yumurtayla tutmuş diğeri 4 taneyle olmamış inşAllah önce sen sonra ben ve batı yaklaşan bütün arkadaşlar güzel haberler getiririz

Huhuhuhuhuuuuuuuuuu kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim ne var ne yok özledim sizi yaaa kimse beni özlememiş merak bile etmemişsiniz çok şükür çeçklerim soldu artık daha iyiyim

hoşgeldin cnm büyük geçmiş olsun Rabbim tedaviye ara verdiricek bi sıkıntı vermesin dua etseydin bol bol hepimize

bende çok fena olmıyım diye fazla sıkışık gitmedim orda 35 40 dk yattım sonra kalkıp hemen tuvalete gitmiyim diye fazla sıkışık gitmedim ama çok ağrım vardı ilk defa bu ay böyle ağrı çektim şimdi o beyaz yumurta akıntısını gördüm bu 4. tedavim ilk defa gördüm bu akıntıyı Rabbim hayırlı etsin inşAllah hakkımızda bakalım sonucumuz ne olucak

slm kızlar nasılsınız bakalım ..

hoşgeldin cnm iyi diyeyim iyi olayım inşAllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo belirtiler başladı mı ???

ammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm yaaa

ayşegüüüll nasılsın cnm nasıl gidiyo hamilelik

ıyıyım canım sen nasılsın cok şükür iyi gidiyo inş. hep böyle devam edercanım ya

bende iyiyim cnm ne olsun dün akşam ilk defa aşılama yapıldı bana bu ay yumurtalarım ya hayıttan yada brancadan çok ağrıdı büyüdüğünü hissettim geçen aylardan daha fazla ağrı oldu şimdide ilk defa o yumurta akı gibi olan akıntıyı gördüm bilmiyorum dua et inşAllah Rabbim bizleride sevindirsin
amiiinnn canım inşAllah böyle kolay bi hamilelik geçirirsin sonuna kadar

Son düzenleme:

amin canım asılaman hayırlı olsun inş. bu ay tutar canım ya

kızlar bugün iğneden sonraki 19. günüm ve şükür hala olmadım.. geçen ay 19. gün sabahı regl olmuştum.. az önce rest yaptım ama negatifti.. 2-3 gün bişi yapmıcam.. regl olursam zaten tutmamıştır.. olmazsam perşembe sabahı yapıcam.. kafam bi dünya oldu şimdiden

gelmemesıne cok sevındım canm kan testı yaptır istersen bu stresten kurtulursun

canım inşAllah müjdeli haberle gelirsin güzel haberlere ihtiyacımız var

gelmemesıne cok sevındım canm kan testı yaptır istersen bu stresten kurtulursun

kan testiyle uğraşamam şimdi yaa..okuldan geldim zaten yorgunum.. her an tetikteyim zaten olacam diye..

canım inşAllah müjdeli haberle gelirsin güzel haberlere ihtiyacımız var

amin canım.. Allah herkese istediğini verir inşallah..

canım ya negatifi görmektense adet olayım daha iyi.doktor perşembeye gün verdi zaten ozamana kadar test filan yapmayı düşünmüyorum tabi adet olmazsam.

kiz merak etmezmiyiz seni nasilsin bakalim ne var ne yok beklemedemisin yada hangi donemdesin??

canım sıkkın biraz buay aşılama olcaktık ama ben çiçek çıkarınca ertelendi mayısta yaptırcaz bu benim sansımdan olsa gerek herzamn bi sorun bi sıkıntı oluyo birtürlü ulaşamıyorum bebeğime ben yaklaştıkça o kaçıyo sankı anne olma özlemlerimi sizlere bıraktım artık bn ne kadar çabalrsam okadar ulaşılmaz oluyo galiba pes ettim bende bezden bi bek yaparım kendime

seam kızlarrr masumcat canm bende 19. gün olmuştum geçen ay insalah akşamı bulmuşsun olmazsınnn

bugun ağrının kurtuluşu tatildi sabahtan beri yatıyom hehe

kızlar haklıydınız,
o kadar belirti hamilelikle sonuçlandı
ama 2 gün sonra kan testini yenileyince
sonuç 18 lere düştü

ilk aşılamamda şubat ayında aynı şey olmuştu
2.aşılamamdada..
sanırım kan pıhtılaşması falan var bende
sizce?
hiç dydunuzmu böyle bir durum?

kızlar haklıydınız,
o kadar belirti hamilelikle sonuçlandı
ama 2 gün sonra kan testini yenileyince
sonuç 18 lere düştü

ilk aşılamamda şubat ayında aynı şey olmuştu
2.aşılamamdada..
sanırım kan pıhtılaşması falan var bende
sizce?
hiç duydunuzmu böyle bir durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…