canım cok merak ettım seni yaa hadii bii test yapsanaaaaaaaaaaaaa
canım ya çok üzüldüm benim umudum vardı olacak diye ama konuşacak birşey bulamıyorum rabbim çok aratmasın hayırlısıyla nasip etsinne yapayim cnm??
saol bıtanem...aklımda bulunsun bu tarıf..limondanbaşka bısey olmadıgı ıcın evde bende lımonlu çay
​hee sağolasınnn hasta oldum yaa sen ne bıcım arkadassın surda ıkı adımlık yerdesın gelıp bakmıyorsun benı..çok ayıp sana
iki adımlıkmı ayıpsın yani bilsem gelrim madem 2 adımlık sen buraları bilirsin sen gel bana istediğin yerden alır istediğin yere bırakırım canımmmm
zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
birsennnnn yoldan çıkarma beni ben kendimi tutmaya çalışıyorum pazar gününe kadar sabredicemmmm
canım bence yoldan çıkkkkk alma ihtimalin varsa bi test daha tut ini.bebeğin seninledr er veya geç çıkan sonuçla yüzleşmiyormu insan bakk bi çok belirtinde varrr bi yap derim bendee
zeynoşm tek çizgi görmekten okadar bıktımki kabusum oldu sanki o yüzden onu görmektense adet olmayı yeğliyorum sanki daha az üzülücekmişim gibi geliyor o yüzden biraz daha bekliyim belli olmaz gelir belkide bugün yarın kırmızılar:44:
birsennnnn yoldan çıkarma beni ben kendimi tutmaya çalışıyorum pazar gününe kadar sabredicemmmm
yavrumm çık yoldan çık..bak bugun 3 kişi kırmızılarla karşılaştı..bende süpriz olarak hıc beklemezken geldı..bencee sen hamilesinn ahaa şuraya yazıyorummmm...kızzz koş ıkı dk nerde uzaktamı eczane ben alıyım getırıyım sana...zeynoşşşşşşşşşşşşşşş aynı şey senin içinde geçerli ikiniz için yogunhısler geçiyor kalbımdennn hadııı yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o halde zeynoş yaparsa bende yaparım
yok canım gelmedi valla bugün gelir gelmezse yarın garanti gelirkırmızılar gelmedı dımı gız test bı daha yap barı
çıkart onu yoldan birsennnn ben çıkartamadımmmbende birşey yok çok zor bu kistle sanmıyorum belirtiler ortada vallayavrumm çık yoldan çık..bak bugun 3 kişi kırmızılarla karşılaştı..bende süpriz olarak hıc beklemezken geldı..bencee sen hamilesinn ahaa şuraya yazıyorummmm...kızzz koş ıkı dk nerde uzaktamı eczane ben alıyım getırıyım sana...zeynoşşşşşşşşşşşşşşş aynı şey senin içinde geçerli ikiniz için yogunhısler geçiyor kalbımdennn hadııı yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o halde zeynoş yaparsa bende yaparım
bende tık yok ama canım olsaydı vallahi yapardım seve seveeeee test tutmayı çok seviyorum bu sefer 100tl veip 50 tane alacam hergün bitane diye gidecmmmmm sıkıntımda geçiyor testlebakk bakk birbirlerini minnet edıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr kalkınnnn işeyinn bakayııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrr yapın artık şu testlerı ya merakımdan çatlıcammmmm
bakk bakk birbirlerini minnet edıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr kalkınnnn işeyinn bakayııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
etmeyeceğim çatlasanda patlasanda etmeyeceğim
benim imkanım yok çarpıntım oluyo vallahi çok uzak bi sokakta ben tekte korkarımmm valla gidemiyorummmikinizdee gidinn alın şuu testleriiiiiiiiiiii..bakk ayşegül sizin yüzünüzden erken dogum yapıcak..bende şurda adet sancısı cekıyorum sıcak su torbasıyla zor duruyorumm hadıı müjde verındee agrılarımı unutıyııııııııııııııımmmmmmmmm..ikinizdee hemen test alın gelinnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
ikinizdee gidinn alın şuu testleriiiiiiiiiiii..bakk ayşegül sizin yüzünüzden erken dogum yapıcak..bende şurda adet sancısı cekıyorum sıcak su torbasıyla zor duruyorumm hadıı müjde verındee agrılarımı unutıyııııııııııııııımmmmmmmmm..ikinizdee hemen test alın gelinnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?