ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ne yapayim cnm??
canım ya çok üzüldüm benim umudum vardı olacak diye ama konuşacak birşey bulamıyorum rabbim çok aratmasın hayırlısıyla nasip etsin

birsennnnn yoldan çıkarma beni ben kendimi tutmaya çalışıyorum pazar gününe kadar sabredicemmmm

canım bence yoldan çıkkkkk alma ihtimalin varsa bi test daha tut ini.bebeğin seninledr er veya geç çıkan sonuçla yüzleşmiyormu insan bakk bi çok belirtinde varrr bi yap derim bendee

canım bence yoldan çıkkkkk alma ihtimalin varsa bi test daha tut ini.bebeğin seninledr er veya geç çıkan sonuçla yüzleşmiyormu insan bakk bi çok belirtinde varrr bi yap derim bendee

zeynoşm tek çizgi görmekten okadar bıktımki kabusum oldu sanki o yüzden onu görmektense adet olmayı yeğliyorum sanki daha az üzülücekmişim gibi geliyor o yüzden biraz daha bekliyim belli olmaz gelir belkide bugün yarın kırmızılar:44:

hepimiz aynı durumdayız ama canımmmm insan bekledikçe daha çok üzülüp umutlanıyor birde ilk hamileliğindeki belirtinde var ya neden olmasın çıksana yoldan kızzzz beklemek sonra adet olmak daha kötü benceeee alabiliyorsan al yap allahın izniyle güzel haberler vereceksinnnn bari sen güzel haber verrrr

birsennnnn yoldan çıkarma beni ben kendimi tutmaya çalışıyorum pazar gününe kadar sabredicemmmm

yavrumm çık yoldan çık..bak bugun 3 kişi kırmızılarla karşılaştı..bende süpriz olarak hıc beklemezken geldı..bencee sen hamilesinn ahaa şuraya yazıyorummmm...kızzz koş ıkı dk nerde uzaktamı eczane ben alıyım getırıyım sana...zeynoşşşşşşşşşşşşşşş aynı şey senin içinde geçerli ikiniz için yogunhısler geçiyor kalbımdennn hadııı yapınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o halde zeynoş yaparsa bende yaparım

kırmızılar gelmedı dımı gız test bı daha yap barı
yok canım gelmedi valla bugün gelir gelmezse yarın garanti gelir
çıkart onu yoldan birsennnn ben çıkartamadımmmbende birşey yok çok zor bu kistle sanmıyorum belirtiler ortada valla
o halde zeynoş yaparsa bende yaparım

zeynepçimmm vallahi bana çok uzak yokuş yukarı çıkılıyor tansiyonum çıkıyyy hiç yürüyüş ypmadığım çarpıntı oluyo bende normalde testi severim yapmasını ama sen yap

bakk bakk birbirlerini minnet edıyorlarrrrrrrrrrrrrrrrr kalkınnnn işeyinn bakayııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende tık yok ama canım olsaydı vallahi yapardım seve seveeeee test tutmayı çok seviyorum bu sefer 100tl veip 50 tane alacam hergün bitane diye gidecmmmmm sıkıntımda geçiyor testle

ikinizdee gidinn alın şuu testleriiiiiiiiiiii..bakk ayşegül sizin yüzünüzden erken dogum yapıcak..bende şurda adet sancısı cekıyorum sıcak su torbasıyla zor duruyorumm hadıı müjde verındee agrılarımı unutıyııııııııııııııımmmmmmmmm..ikinizdee hemen test alın gelinnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:

benim imkanım yok çarpıntım oluyo vallahi çok uzak bi sokakta ben tekte korkarımmm valla gidemiyorummm
zeyyneeeppppp çok ayıp imkanın varsa gidip al gel bana uzak diye gidemiyorummm saçını başını yoldurtmada gittttttttt

kuzum benim henüz 1.5 gün geçti sabah ilk idrarla denerim şimdi yaparsam çıkmayabilir bilirsiniz idrar felan tutmak gerekiyomuşya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…