- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
haklisin Rabbim bizi siniyor ama dedigin gibi yapamiyorum esimle o sekilde iliskiye giremiyorum bebek dusunmeden yapamiyorum bilmem anlatabiliyomuyum ama yapamiyorum zaten canim esimle birlikde olmayi bile istemiyo eskisi gibi hic biseyden zevk almiyorum tadim tuzum yok...
saol bıtanem...aklımda bulunsun bu tarıf..limondanbaşka bısey olmadıgı ıcın evde bende lımonlu çay yaptım ıctım bıraz ıyı geldı bogazlarıma..başım agryor boğazlarım kötü yaaff..
inşallah öyledır tatlım ama ptesı hastahaneye gıderken cok üşüdüm hava cok soguktu bende ınce gıyııyordum ondan oldu herhalde...limounlu cay içtim tatlım..
kızım sen bızı meraktan öldürcenmi yapsanıza şu testlerı kızdırmayın beını..sen zeynoş ve dığer zeynoş29 test yapın heycanla beklıyorummmm..bu arada tefrıcıyenın kalanını okudunmu okumadıysan okuyalım ben sonuncuları sen oku ıcten dua et ıstedım..
ucundayım canım ya ilerliycek yada kalcak suan bogazlarım ve başım çok kötü..zencefılle ıhlamur yok evde yaa dışarıda cuıkamam sımdı..tylot ıcsem zararlımıdır..
kızz senın günün gelmişmiydi..çok üzüldümm canım yaaa..sen banada umut olucaktın inan çok üzüldüm...benimde umutlarım gittiii
​hee sağolasınnn hasta oldum yaa sen ne bıcım arkadassın surda ıkı adımlık yerdesın gelıp bakmıyorsun benı..çok ayıp sana..
canım bugün aşılamanın 14.günüydü tam günümdü yani...ne kadar üzülmeyim desemde elimde değil ister istemez çok umut bağlamışım..halbuki kendimi hazırladım zannediyordum ama hiçte öyle değilmişbugün tam anlamıyla doluyum biri bana bişey desede keşke doya doya ağlayabilsem....benim kaynanada burda açık ağlayamıyorum bile büyük ihtimal öğleden sonra birileride gelir üstelik kalkıp normal hizmetimi ve güleryüzümü göstermek zorundayım...Allahım neolur daha fazla bekletmesin bizleri herkesi feraha çıkartsın..
cnm teste gerek kalmadievet okudum tefriciyeyi bitirdim dun gece okuyan herkezin agzina saglik adamistim dun gece cok cok dua ettim oyle uyudum sabah 4 du yattigimda ama iste nasip degilmis su an kotuyum
canım bugün aşılamanın 14.günüydü tam günümdü yani...ne kadar üzülmeyim desemde elimde değil ister istemez çok umut bağlamışım..halbuki kendimi hazırladım zannediyordum ama hiçte öyle değilmişbugün tam anlamıyla doluyum biri bana bişey desede keşke doya doya ağlayabilsem....benim kaynanada burda açık ağlayamıyorum bile büyük ihtimal öğleden sonra birileride gelir üstelik kalkıp normal hizmetimi ve güleryüzümü göstermek zorundayım...Allahım neolur daha fazla bekletmesin bizleri herkesi feraha çıkartsın..
canım nasipten ötesi yok napalım biz elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbimin..benimde bugün geldi kırmızılar bende kötüyüm
ahh canımm benim..sabrettt bıtanem goruceksın bak mükafatını alıcaksın..
Cnm bu ay nasil bi tedavi yapacaksin??
bu ay ara vermeyi düşünüyorum hem bedenim hem beynim biraz rahatlasın..sonrasındada hiç bilmiyorum direk tüp bebeğemi gidim bi aşılama dahamı yapim bilmiyorum canım..önümüzdeki aya kayınvalidem memlekete gidecek birazda onu bekliyorum aslında.
sen ne yapmayı düşünüyorsun sorun neydiki sizde.
amiin canım inşallah
kızlar sağolun sayenizde biraz ferahlıyorum.Allah hepimizin mükafatını vericek er geç ama işte o süreçi sabırla bekleyebilsek..
kızlar ben geldım nasılsınız kırmızıları gören arkadaslar karanfıl ,hvc ,bırsen cok üzüldüm ya inş. hayırlı haberlerı vereceksınız bıgun bıze
iyiyizz cnmm..inşallah yavrum..sen nasılsın bebişi buyutmussun kız kocaman olmuşşş nezaman ögrencez cınsıyetnı
kızlar bugün tek tek dökülüyoruz galıba..bende yıne bu ay erkenden kırmızılarla karşılaştım..26. günümde geldiler...varmı bugun başkaa kırmızılarlaa karşılaşmak isteyennnnn
günaydın kızlar sabaha kırmızılarla uyandımçok umutlanmamıştım zaten ama yinede çok üzüldüm beklemekten umud etmekten olumsuz sonuç almaktan çok yoruldum kızlar buay ara vericem hiçbişey yapmicam...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
canım umutlandırmak istemem bende acayip baş dönmesi oldu testi erken yapmışın progestan bende kullandım hiç miğde bulantısı olmadı ihşallah senledir bebeğinbenim belirtilerimin bazılarını biliyosun canım ağız yarası felanda en büyük belirtim bel ağrısı geçen ay hiç yaşamamıştım bu ay bata 1 hafta kala başladı .hala benimle baş dönmesi, mide bulantısı dersen varda progestan hapınada yoruyorumya o yüzden tam emin değilim bata 3 gün kala dayanamayıp test yapmıştım tek çizgiyi gördüm şimdi pazara kadar beklemeyi düşünüyorum belkide geç gelir böyle beklemek daha az üzer beni hem seninde günün geçiyor sen test yapmadınmı bu sabah ?
inş. canım bende düşünüyorum geçen ayda progestan kullandım hiçbir belirti yoktu ama bu ay başka bende umutlanmak istemiyorum ama kırmızılar gelmedikçe umudum çoğalıyor bakalım hayırlısı sağol canım inş..senin hamilelik nasıl gidiyor zorluyormu seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?