yarınada gelmezse gıdıp al bak artık kızıyorum ama
benim imkanım yok çarpıntım oluyo vallahi çok uzak bi sokakta ben tekte korkarımmm valla gidemiyorummm
zeyyneeeppppp çok ayıp imkanın varsa gidip al gel bana uzak diye gidemiyorummm saçını başını yoldurtmada gittttttttt
zeynoşşşşş tek çizgi görürsem sorarım ama sana
senn hamileyimm diyee gell burayadaa bakk sana halayy çekiyomuyummmmmm :99::95::113:
ayşegül bu kistle inan çok zor valla yoksa istemezmiydim bi kız bakayım nasıl kızıyorsun bana adet günlerimi yazıyorum şimdi ne zaman olurum belki bilirsin ocakta erken olmuştum 4 gün önceden neyse ocak24 şubat19 mart18 ne zaman olurum
normalde adet siliksynm 28 günde bir oliyyyy 32 gün olmuş ama bu ay tedavi olmadım ya belki ondan değişmiştrbı kac gun daha bekle canım ya belkı 19unda faln gelcektır inş. gelmez tabıde sen bekle vazgectım
normalde adet siliksynm 28 günde bir oliyyyy 32 gün olmuş ama bu ay tedavi olmadım ya belki ondan değişmiştr
çifti göriyimde ne dersen de
neyse çok naz yaptım sizimi kırıcam battı balık yan gider bu olmazsa aylar torbayamı girdi mayıs olur haziran olur öyle değilmi hadi ben tükkanı kapatayımda gideyim...
hamile olursam halay çekmiycekmisin o halde gitmiyorum birsen halay çekmezse ne anlamı kalır bu sevincin
gittiii vala bakalımmmm ne oliyyyy kız senin gibi testeki gördüğünede inanmazzzzzolabılır canım bı kac gun daha bekle ozamn inş. bebış vardır kızlarrrr
senn helee hamileyimm deeede yiğenimin hatrına yaparımm bi güzeLLikkkk:18:
normalde adet siliksynm 28 günde bir oliyyyy 32 gün olmuş ama bu ay tedavi olmadım ya belki ondan değişmiştr
gittiii vala bakalımmmm ne oliyyyy kız senin gibi testeki gördüğünede inanmazzzzz
yiğeninnn olayım yavrummmmmmmmm
hösttttttttt ufaldaa cebimee girr...senn olsann olsann benimmm babannem olursunnn :86::111:
kürlerde uyguladım bu ay bakem gelirse yoğun gelir galiba ama hiç sanmıyorumm yanılacaksın gör bakkızz bilmiyorumm amaa senide hamile yaptık gibi geliyorr içimdenn...imkansız dıye bısey yoktur..allah ol dedıkten sonra...hiç bu kadar yoğun hissetmemiştimmm varr sendeee birşeyy varrrrrrrrrrrrrrrrr:18::18:
haklısın belki bizde senin gibi oluruzzz dimi çift çizgiyi görüp yok gibi hissetmkah canım gercekten ınanmıyo kı inan onca ugrastan negatıften sonra insan inanamıyo
kürlerde uyguladım bu ay bakem gelirse yoğun gelir galiba ama hiç sanmıyorumm yanılacaksın gör bak
haklısın belki bizde senin gibi oluruzzz dimi çift çizgiyi görüp yok gibi hissetmk
aboooo babaannemiiiiii ne olmuş yaniiii belki benide bağrına basarsın diye düşündüm benimde teyzem olsan ne olcakkkk teyzoş derim senin diğer yiğenlerin bak konuşamıyı bile sana tenezzül bile etmiyilerrrhösttttttttt ufaldaa cebimee girr...senn olsann olsann benimmm babannem olursunnn :86::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?