ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yarınada gelmezse gıdıp al bak artık kızıyorum ama

ayşegül bu kistle inan çok zor valla yoksa istemezmiydim bi kız bakayım nasıl kızıyorsun bana adet günlerimi yazıyorum şimdi ne zaman olurum belki bilirsin ocakta erken olmuştum 4 gün önceden neyse ocak24 şubat19 mart18 ne zaman olurum

zeynoşşşşş tek çizgi görürsem sorarım ama sana

bı kac gun daha bekle canım ya belkı 19unda faln gelcektır inş. gelmez tabıde sen bekle vazgectım

neyse çok naz yaptım sizimi kırıcam battı balık yan gider bu olmazsa aylar torbayamı girdi mayıs olur haziran olur öyle değilmi hadi ben tükkanı kapatayımda gideyim...

çifti göriyimde ne dersen de

neyse çok naz yaptım sizimi kırıcam battı balık yan gider bu olmazsa aylar torbayamı girdi mayıs olur haziran olur öyle değilmi hadi ben tükkanı kapatayımda gideyim...

çabukkkk git gelllll tamam buldum sana bi isimmmm ha işte öyle nasip bakalım ne zamannn kız çok heyecanlı bekliiiikkkkkk

normalde adet siliksynm 28 günde bir oliyyyy 32 gün olmuş ama bu ay tedavi olmadım ya belki ondan değişmiştr

kızz bilmiyorumm amaa senide hamile yaptık gibi geliyorr içimdenn...imkansız dıye bısey yoktur..allah ol dedıkten sonra...hiç bu kadar yoğun hissetmemiştimmm varr sendeee birşeyy varrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18:

kızz bilmiyorumm amaa senide hamile yaptık gibi geliyorr içimdenn...imkansız dıye bısey yoktur..allah ol dedıkten sonra...hiç bu kadar yoğun hissetmemiştimmm varr sendeee birşeyy varrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18:
kürlerde uyguladım bu ay bakem gelirse yoğun gelir galiba ama hiç sanmıyorumm yanılacaksın gör bak
ah canım gercekten ınanmıyo kı inan onca ugrastan negatıften sonra insan inanamıyo
haklısın belki bizde senin gibi oluruzzz dimi çift çizgiyi görüp yok gibi hissetmk

kürlerde uyguladım bu ay bakem gelirse yoğun gelir galiba ama hiç sanmıyorumm yanılacaksın gör bak

haklısın belki bizde senin gibi oluruzzz dimi çift çizgiyi görüp yok gibi hissetmk

olsun tekde canım yok gıbı hissedelım dımı ama

hösttttttttt ufaldaa cebimee girr...senn olsann olsann benimmm babannem olursunnn :86::111:
aboooo babaannemiiiiii ne olmuş yaniiii belki benide bağrına basarsın diye düşündüm benimde teyzem olsan ne olcakkkk teyzoş derim senin diğer yiğenlerin bak konuşamıyı bile sana tenezzül bile etmiyilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…