evet canımmmmm kız birsen laf söyleyince sana daa gün doğdu dimi süslüüüüüü yanarım yanarım bebeğide süslü yapacannn kendin gibiolsun tekde canım yok gıbı hissedelım dımı ama
evet canımmmmm kız birsen laf söyleyince sana daa gün doğdu dimi süslüüüüüü yanarım yanarım bebeğide süslü yapacannn kendin gibi
kızzzz bende öyle güldüm valla iyi laf koyuyo ama dimiaynen valla ya catlıyrum gulmekten
aboooo babaannemiiiiii ne olmuş yaniiii belki benide bağrına basarsın diye düşündüm benimde teyzem olsan ne olcakkkk teyzoş derim senin diğer yiğenlerin bak konuşamıyı bile sana tenezzül bile etmiyilerrr
bakk bakk benım gıbı tazecikk gencecik kıza ne dıyorrr...tamamben senın teyzoşun olcam sende benimm haloşumm ol annaştıkmı
olsun valla sen hiç nasibini almadın dimi kız direk kaşeyi basiyyyyevet ya bundan sonra adı laf koyucu bırssen olsunnn
aynen valla ya catlıyrum gulmekten
kızzzz bende öyle güldüm valla iyi laf koyuyo ama dimi
kız anası kılıklı derler ya haliyle sizin bebeler kızda erkekte olsa süslü olacaklar erkek bebişler ne yapicik acaba onu düşünüyorummkızz senn çok gülme süslüyee birşeyy olurr
arkamdan konuşmaa kızz..bak herkese laf söylemem degerinii bill
evet ya bundan sonra adı laf koyucu bırssen olsunnn
vallahi aklımdaydın yemin edrim sabah birşey yazmayınca gelmemiştr dedim benimde senin gibi akıntım geldi bende saatlari sayıyorummmbenimde dün adet günümdü ama kimse merak etmiyor(((
benimde dün adet günümdü ama kimse merak etmiyor(((
kızz senn kaşınıyorsunnn galibaaa...benim adım divaa başka ad istememmm..dua et hamilesin yoksa gelir oraya saçını başını yolardım zaten cılız bieşeysinn
yok ben daha nasıbımı almadım
yok yok ben kasınmıyorum dıva hanım
tek tek basaraktan bade süzerekten gel canım gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?