- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım öyleyse böbrekte sorunda yok basit birşeydr belkide kanın azdr al yuvarlr ondan öyledr kan sağlıyodu onlar demi okuldayken bunlar işim yaramz deyip salladım bugün karşıma çıktı valla
kanda sorun yok öyleyse aman canım kan deyip geçme içinde alyuvar mal yuvar var birşeyler onu vucutta bişeyler yaptırıyor sana yazdıklarımı istedi tüp bebekten önce herhalde diğerlerinide kendi hastaneleri yapıyor
inşallah canımm hayırlısı bakalım...kanım 92 çıkmış...74 -106 arsı olması gerekıyomuş..
sen ne zaman yaptırcan senınkılerı..bunlar yokmu sende
kanda sorun yok öyleyse aman canım kan deyip geçme içinde alyuvar mal yuvar var birşeyler onu vucutta bişeyler yaptırıyor sana yazdıklarımı istedi tüp bebekten önce herhalde diğerlerinide kendi hastaneleri yapıyor
​anladım canımmm..kendi hastahanelerınede yaptırcaklar illa..özel yerlerde çok kazık vallaa..nezaman yaptırcan şimdimi gitmeye yakınmı
kızlar bu hafta dua yok mu bana mesajla haber verın bazen goremıyorumbuda bizim listemiz isteyen herkeside ekleyebiliriz isim yazdıktan sonra uğramamazlık yapmayalım arkadaşlar rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın hepmize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
AMİNNNN
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye
[/TD]
[TD]okunacak sayı
[/TD]
[TD]toplam(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemm
[/TD]
[TD]okundu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7) kuday
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)zynn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bu hafta dua yok mu bana mesajla haber verın bazen goremıyorum
15 nısanda yaptırdıgım asılama ıcın bugun gıdıp kan tahlılı yaptırdım ve sonuc negatıf.Yanı o lekelenmeler vs yerlesme durumundan degılmıs.Doktorumu aradım sekreterı suana kadar yukselmıs olmalıydı eger gebelık olsaydı ama 3 gun sonra yıne yaptırmanız lazım dedı.
Sonucu almak ıcın bıle ararken negatıfı duyacagıma hazırlamıstım kendımı,husrana alısmısız ne de olsa.Ama hazırlamakla olmuyormus ınsan yınede uzuluyor,aglıyor...
Rabbım ısteyen herkese evlat sahıbı olmayı nasıp etsın,vardır bır hayır dıye dusunuyorum hernekadar uzulsemde...
var cnm kuday arkadasımıza tefrıcıye cekıyoruzdaa iştee ancaa kızınca kızlar çekiyor..kaç gundur bısey demedım dıye iyice boşlandı..
​cnm üzme kendini lütfen ..dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır..rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın..
ben pek gırmıyom sen kac tane okumam gerektıgını soyle canım yada mesaj at ozelden ben okurum aksatmam
kızlarrr bagzı sonuçlarım pozitif çıkmışş yaa ben tırstımm bi bakın sızde bılgınız falan varmııııııı
protein + çıkmış negatıf olması lazımmış
bilirubin + çıkmış negatıf olmsı lazımmış
eritrosit strip ++ çıkmış negatif olması lazımmış
nekii bunlaaaaaarrrrrr:18::18:
allah allahh taş mı döküyorum nee....
idrarda proteininde pozitif olması ıyı degılmiş
15 nısanda yaptırdıgım asılama ıcın bugun gıdıp kan tahlılı yaptırdım ve sonuc negatıf.Yanı o lekelenmeler vs yerlesme durumundan degılmıs.Doktorumu aradım sekreterı suana kadar yukselmıs olmalıydı eger gebelık olsaydı ama 3 gun sonra yıne yaptırmanız lazım dedı.
Sonucu almak ıcın bıle ararken negatıfı duyacagıma hazırlamıstım kendımı,husrana alısmısız ne de olsa.Ama hazırlamakla olmuyormus ınsan yınede uzuluyor,aglıyor...
Rabbım ısteyen herkese evlat sahıbı olmayı nasıp etsın,vardır bır hayır dıye dusunuyorum hernekadar uzulsemde...
canım benim hayır olsun inşAllah belki bizim düşündüğümüz gibi değildir öyleysede başta bulunması çok güzel sonra sıkıntı olmasındansa inşAllah banada detaylı tahliller yaparlar tüp bebekten önce böylelikle tüp bebeğin tutma ihtimali de artmış oluyo bence yani sen ve zeynoşş güzel haberler vericeksiniz inanıyırum belkide tüpe bile gerek kalmıycak bunların sonucunda
kızlar selam, zeki birsen maşallah maşallah sana tü tü tüüühhhh
doktorumun hemşiresi ile konuştum menepoza giriyormuşum temmuzda menegon yapıp gidecem maksat kist küçülmesiymiş şimdi rahatladımmm
sabahmeltemi nerde bugün son günü yahu bat 1 gün merak ettim şimdi onu
kızlarr bu böylee olmıycak kaç gün oldu şurdaa zorlamı çektiricem ben size tefrıcıyeleri...madem çekmek ıstemıyorsunuz neden böyle bi işe giiriştik....bundan sonraa ya 3 gun ıcınde bıtıp bagıslanıck tefrıcıyeler yadaa kuday arkadaştan sonra dua lıstesnı kaldırıyorum...bune sorumsuzluk..kızmayın bana ama gerçekten öylee ..
tembel kızlaarrr siz burda oturun internet başında ben yaz temizliğimi bitirdimama bende bittim bu arada dinlenmek yok şimdi yemek yapmaya sizler napıyosunuz bakimm
merhaba beyzacım nasılsın bakalım...
ayy bilmiyorum canım yaa sabah baya bı moralım bozulmuş korkmuştum..yaa bende sarılık var yada böbreklerimle ilgili bi sorun..çocugu geçtim kendi canımın derdine düştümmm
bakalım artık kafamı karıştırmıycam doktor ne derse artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?