- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
canım bazı yerlerde menepoz bazı yerlerde yumurtayı aynı boyutta yapıyorlar demişer kafam karıştı
yok korunma vermedi kız ya keşke nerde bizde o şans
ablaaa sana ben unutmam diyordum değil unutmak hiç birşey hatırlamıyorum abla ne olacak nasıl olacak abla bizimde bebeğimiz olacakmı abla ne diyorsun ablaaammm benimmm kız şu banka işini duydunmu hiç yazdım ya
yavrum kız senı aradıgı zaman boyle boyle dun gelmiştik de..doktor lucrin dıye bı ilaç verdı bana ben tam anlıyamadım de bu iilaç ne için kullanılıyor bana bılgı verebılırmısınız de o bılıyordur acıklar sana...
ayy sormaa cnm ne tahlılmiş bi ulaşamadık...eşim internet cafeye gıttı bakalım ordan yazıcıdan cıkartcakmıs halledıyorum dedı 1 saat oldu gelemedi
ya evet değsinde para gelmez göümüze valla canım biz gezdik baya saatler geçmiyordu bile ben bedavayada olsa orda tatil yapmak istemem hoşuma gitmedi orası nedensee zengin olurlar tabi burdaki sanatçı iş adamı zengin hepsi oraya kumar oynamaya tatile gidiyorlar..
evet muayane çokta değilmiş canım..inşallah değsinde varsın çok olsun.
evet canım haklısın kader kısmet nasip meselesicanım bence en iyi cevabı oranın hemşiresi yada kimle muhatap olacaksan onlar verir sana..kız şans deme nasibinde varsa neden olmasın ki inşallah vardır..
yarındı randevun değilmi ayy ben bile heyecanlandım acep ne diyecek ne yapacak bu toktor:44::44:
ablaaa sana ben unutmam diyordum değil unutmak hiç birşey hatırlamıyorum abla ne olacak nasıl olacak abla bizimde bebeğimiz olacakmı abla ne diyorsun ablaaammm benimmm kız şu banka işini duydunmu hiç yazdım ya
ya evet değsinde para gelmez göümüze valla canım biz gezdik baya saatler geçmiyordu bile ben bedavayada olsa orda tatil yapmak istemem hoşuma gitmedi orası nedense
ayy geldi sonuçlarım bi kaç sonuçta sorun var galibaa..ayyy korktum kızz bilirubinim pozitif çıkmış sarılık siroz biişeyler yazıyor tırstımm yaaaaaaaaaaa:18::18:
aradımı kız ..yok cnm duymadım hıc o banka şeysiini..ayy sormaa kumarbazların mekanı..benede ıstemem oraya gıtmek..allah vermıye oraya gıdenler yoldan cıkıp geri gelirrrrrr
bilirubin ne demek yahu allahım daha nelerimiz varmış bazen pozitifler kötüde olmayabilir
negatif olmsı lzımmış yaa google amcaaya soruyorummm iyi şeylerr yazmıyorrrrrrrr:18::18:
İdrar testi, bir diğer adıyla da tam idrar tahlili sıklıkla istenen bir tahlil yöntemidir.Bu testin istenmesindeki amaç ise, idrar yolu enfeksiyonu ile idrar yollarında bulunabilen taş,kum gibi hastalandırıcı etkenlerin araştırılmasıdır.İdrar testi sonrası, bazı böbrek hastalıkarı hakkında da fikir edinilebilmektedir.İdrar tahlili sonucunda, eritrosit görülmesi normal değildir.İdrar tahlilinde eritrosit görüldüğünde, idrarda kan hücrelerinin bulunduğu anlaşılır .Taş düşürülmesi veya kum dökülmesi durumlarında idrar tahlilinde eritrosit görülür. Sistit olarak bilinen idrar yolu enfeksiyonlarında ertirosit görülmektedir
erotrisit
Bilirubin hemoglobin metabolizmasının ürünüdür ve kanda albumine bağlanarak taşınır. Bu nedenle normal kişilerde idrarda bilirubin bulunmaz. İdrarda bilirubinin olması tıkanma sarılığının en önemli göstergesidir. Bu nedenle zaman geçirmeden doktora görünmesi iyi olur. Geçmiş olsun.
eritrositle bunlar bağlantılı yani anladığm kadarıyla al yuvarlar falan filan yani düzelince buda yola giriyormuş inş.canım bizim bildiğimiz gibi değildr bilirubin hastalık gibi birşeymş yorgunluk falan yaparmış insanda
İdrarda Protein Çıkması Aşağıdaki Durumlarda Görülebilir:
-Nefritler
-Nefrotik sendrom
-Nefrosklerozis
-Böbrek infeksiyonları
-Sistemik nedenlerle böbrek tutulumu:
-Amiloidozis
-DM (Şeker hastalığı)
-SLE
-Polikistik böbrek hastalığı
-Yanlış kan transfüzyonu
-Gebelik toksemisi
-Prerenal organik nedenler:
-Ağır anemi
-Ağır şok
-Konjestif kalp yetmezliği
-Renal ven trombozu
-Konvülsiyonlar
-Bazı karaciğer hastalıkları
-Üreterler, prostat ya da üretra taşları
İdrarda protein çıktığı durumlarda tercihen bir Nefroloji uzmanına
ben şunu anladım bence 3 tahlininin pozitif çıkmasının sebebi böbrek rahatsızlığğın olabilr 3ündede böbrekte teş kum diyorda sen çok susarmısın yada su tüketirmisin
2.sorum idrar rengin çok koyu olurmu
idrar yaparken yanma oluyormu
google amcaa zeten moral bozucu biz yinede inanmayalım o ne bilir doktorun inş.allahın izniyle bi sorun yok der
ayy sormaa şu google amcaya bşşey sorsamdaa morlimi bozmasa benim yaaa...neysee hayırlısı olsun bakalım biişey varsada ögrenmek ıyı oldu ona göre tedavi izleriz....
bu arada anti HCV negatif anti HIV 1/2 negatif çıkmış ...ayy bir sürü şeyler beynım döndü 5 sayfa tam
kız tabikide bilmek iyi belkide bugüne kadar ondan olmamıştr olamazmı hıv demek çok pis bir mikrop allah korusun olmasın tabi bulaşıcı bi hastalık galiba onlar negatifse diğerleri bunlara şükür yani bunlar temz çıksında
canım öyleyse böbrekte sorunda yok basit birşeydr belkide kanın azdr al yuvarlr ondan öyledr kan sağlıyodu onlar demi okuldayken bunlar işim yaramz deyip salladım bugün karşıma çıktı vallayok canım idrarda yanma falan yok..idrarımnda normaldır genelde yaa...şu sıraalar çok su tüketiyorum ama..bakalım hayırlısı doktor ne dıycek..inşallah böbreklerimde sorun yoktur yaaa :18:
ayy araştırıp kafamı karıştırmıycam daha fazla yaa..doktor en gereklı acıklamayı yapıcaktır zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?