ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

​bencede cnm kudaydan sonra listeyi kaldırıyorum...tefrıcıyeye başlayan kendıne ceken yardım ısteyen varsda elımızden geldıgınce yaparız...yoksaa bu gıdısle seneye kadar bu iş bitmez yani..

kızım ben bi de yarının yemeklerini yapıyorum şimdiden yarın misafirim varda ama bu akşam ne yiyecez bilmiyorum bi muhlama yaparım artık biliyomusunuz onu ayy sorma ne rahatladım yoruldum ama olsun bundan sonra dinlenirim..sen benden daha hamaratmışsın kız

tembel kızlaarrr siz burda oturun internet başında ben yaz temizliğimi bitirdim ama bende bittim bu arada dinlenmek yok şimdi yemek yapmaya sizler napıyosunuz bakimm
tembelll sensin bizde temizlik yapacaz herhalde siz sabah uyurken ben 6da kalkıp kahvaltı verip eşime yollayıp hem erken saatte yemeklerimi yapıyorum hemde işlerimi bitiriyorumm sonrada oturuyorum evde kalmış
sen yapacağın yemek kesin zehirler insanı tansiyon şeker kolesterol yükselier ayy inanmıyorum insanın kalbi sıkışır yahu

çok sağol arkadaşım konuştum ben artık herşeyi öğrendim canım çok basit her ayın 8de iğne yapacam regl olmayayım diye bu kadarcıkmışş
kızz kendimee yeni lakap buldum topikinn prof.dr birsenn
kahretsin çok zekıyımdır doktor olacak kızdımdaa işteee nıye olmadım bende bılmem
ayy inanmıyorum senmiiibeni desen olabilirde kendini ne diye söylin bi soru iki kere iki kaç eder bil bakalım

bencede kızlar yaa tefriciye çok yavaş gidiyo ama okunmayanlara haksızlık olmasın mesela sizler bizler için okudunuz bizlerde sizler için okumalıyız dimi kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nerdesiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz olmaz böyle ama
sabah meltemi sonucu merak ediyoruz nerdesin

ayy ben bugun bıraz moralsizim canım ummdadık şey geldi başımaa tırs tırs durumdayım..walla mıktarı fln yazmıyor sadece pozıtıf yazıyor...dedıgın gıbı yarın aret amcam söyliycek dua edın benım ıcın korkuyorum böbreklerimde bı sorun yoktur inş.

kızlarrr nasılsınız zeynoşcum okudum ama yazamadım tedavıye baslayan arkadaslar hayırlı olsun tedavılerınız bırsencım ben kac gundur bas agrısından 150 tane okuyabıldım yarınada temızlıgım faln var okuyabılırsem haber verırım

yokk canım estagfırullahh...canım bız muhlama deil kuymak dıyoruz ona bılırım bılmemmı dun sabah yaptım daha eşimee :))))bende trbznluyum bu aradaaa uşagummm ...

yarın ne yapcan mısafırlerıne bakalımmm

​bencede cnm kudaydan sonra listeyi kaldırıyorum...tefrıcıyeye başlayan kendıne ceken yardım ısteyen varsda elımızden geldıgınce yaparız...yoksaa bu gıdısle seneye kadar bu iş bitmez yani..

kaldır valla katılıyorum sana yardım ederiz tedavi başlayan olursa isterse eksiği varsa bizler okuruz ama bu şekil olmuyo yani haklısın kaç gün oldu 1 ayda zor 2 kişiye okuyoruz ablacmmm pardon teyzecim

hiçtee gülecegimm yoktuu bundan sonr a merak ettıgın sorulrı ücret karşılıgı bana sorabılırsınn zeynoooooooooooooo 2 kere 2 kaç edicekkk kızzıııımmmmm 8 ederrrrr

hoş geldin ayşegül cnm geçmiş olsun başın geçmedi mi yaa acaba bitkisel şeyler zarar olurmu hamileliğe bu arada yiğenimiz nasıl ??

valla kime okumuşsam bana okunsun diye okumadım ben helal hoş ediyorum yeterki rabbimiz kabul etsin

hoşgeldin yavru ceylan çok sağol canım geçmiş olsun çokmu ağrıyor

kaldır valla katılıyorum sana yardım ederiz tedavi başlayan olursa isterse eksiği varsa bizler okuruz ama bu şekil olmuyo yani haklısın kaç gün oldu 1 ayda zor 2 kişiye okuyoruz ablacmmm pardon teyzecim

​kuzucanlarr siz karar verın artık yaa bundan sonra 3 gun ıcınde bıtıcek..ya da listee kaldırılıyorr..

inşAllah yoktur canım yaa olsaydı bi belirti olurdu dimi üzme kendini inşAllah bişey çıkmıycak bakalıom doktor amcamız neler diycek bide birsencim siz ne kadara anlaştınız istanbul tüp bebekle bende mail gönderdim aret amcaya

öyle düşünüyosan gelde bak yemeklerime bakalım tansiyon şeker yapıyomu ben çok becerikliyimdir bi keremm ayy yemek falan yaparım da o erken kalkma işini yapamam yaa Allah razı olsun eşimden o da istemiyo

hadi ya sen trabzonlumusun mercimek çobası patlıcan musakka kara lahana dolması pilav yogurtlu bi de yeşilliklli salata şimdilik bu kadar yarın yine ekleyebilirim

hoş geldin ayşegül cnm geçmiş olsun başın geçmedi mi yaa acaba bitkisel şeyler zarar olurmu hamileliğe bu arada yiğenimiz nasıl ??

hoşbulduk canım cok sagol eh canım gectı sayırlır onlardanda bazı şşeyler zararlı o yuzden hiç bışey kullanmıyorum kendılıgınden geccek bakalım haftya kontrolumuz var inş. iyidır teyzesı çok şükür hersey yolunda ama 3 haftadır görmuyorum bebışı

hoşgeldin ayşegülkuş...geçmedimi baş agrın canım yaa..ay hamılelıkte b u agrı sancı ısı zor yavrum allah yardımcın olsun

valla kime okumuşsam bana okunsun diye okumadım ben helal hoş ediyorum yeterki rabbimiz kabul etsin

hoşgeldin yavru ceylan çok sağol canım geçmiş olsun çokmu ağrıyor

hoşbulduk canım yok artık eskısı kadar degıl gectı sayırlır

hiçtee gülecegimm yoktuu bundan sonr a merak ettıgın sorulrı ücret karşılıgı bana sorabılırsınn zeynoooooooooooooo 2 kere 2 kaç edicekkk kızzıııımmmmm 8 ederrrrr
elalem uzaya gidiyor marsta hatıra resmi çekiyor sen daha bi bebk yapamadın birde kalkmış ben prof olacam hemde buranın eee başka emrin
kız şu google amcada 9 diye söylüyordu kız çok araştrdım 8miş nerden bildin sen onu hala olsun diyecek söz yok yani inş.8 tanede yavrun olur

​yavrum bz daha hıc bısey konusmadık..biliyosunuz ben bılgı almak dıger doktorun soyledıklerı ıle karsılastırmak ıcın gıttım ama tüp bebek yaptırıcak olsam orda yaptırırım dıyordum...gittim muayene ettı bu tahlıllerı verdı yaptırın gelın konusalım dedı eşimede sıgarayı bırak norml yolla olabılır belkı dedi...o yuzden yarın soylıyceklerı onemlı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…