- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
canım vallahi haklısın güya kuday yani beyzaya okuyorduk kız tedaviye başladı adet oldu biz daha bitiremedik 200 tane okudum ben bundan sonra hiç okumayalım çok geç gidiyor ya birde uğraşıyosunda oku diye önceki liste gibi de gitmiyor
kızımm yeni geldim ben yemeciklerimi yaptım çoktann..akşama patates yemegı var pilav var köfte patates var bırdee salataaa ohhh daha ne olsun beeee
ohh nee rahatlamışsındır bahar temızlıgıyle..benımde yaklasık 1 ay once kuranım vardı evde ozaman yaptım bahar temızlıgımı ohh misssssssssssss tabi camlar yinee kirlendi ama olsun
tembelll sensintembel kızlaarrr siz burda oturun internet başında ben yaz temizliğimi bitirdimama bende bittim bu arada dinlenmek yok şimdi yemek yapmaya sizler napıyosunuz bakimm
çok sağol arkadaşım konuştum ben artık herşeyi öğrendim canım çok basit her ayın 8de iğne yapacam regl olmayayım diye bu kadarcıkmışşzeynoşş canım soramadığın şeyleri şimdi düşün aradıklarında sorarsın söyle o sırada çok heyecenlanmıştım aklıma gelmedi sorular onun için şimdi soruyorum de gerekirse doktorunla görüş sıkma canını ben çok inanıyorum güzel sonuçlarla döneceğinize
ayy inanmıyorum senmiiikızz kendimee yeni lakap buldum topikinn prof.dr birsenn
kahretsin çok zekıyımdır doktor olacak kızdımdaa işteee nıye olmadım bende bılmem
merhaba fıstığımmm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
inşAllah iyidir canım yaa belki o kadar ileri bişey değildir baksana benim tahlillere düşük olmasına rağmen iyi diyolar bana göre çok düşüken iyisini aret amca sana söyler idrarda protein olması böbrekle ilgili diye biliyorum cnm ama tabi miktarı sebebi bi şeyi vardır bizim bilmediğimiz inşAllah hayr olur belki ufak bi ilaçla düzelecek kendiliğinden hamiş olacaksın sende zeynoşta inşAllahhhj
kızım ben bi de yarının yemeklerini yapıyorum şimdiden yarın misafirim varda ama bu akşam ne yiyecez bilmiyorum bi muhlama yaparım artık biliyomusunuz onuayy sorma ne rahatladım yoruldum ama olsun bundan sonra dinlenirim..sen benden daha hamaratmışsın kız
​bencede cnm kudaydan sonra listeyi kaldırıyorum...tefrıcıyeye başlayan kendıne ceken yardım ısteyen varsda elımızden geldıgınce yaparız...yoksaa bu gıdısle seneye kadar bu iş bitmez yani..
tembelll sensinbizde temizlik yapacaz herhalde siz sabah uyurken ben 6da kalkıp kahvaltı verip eşime yollayıp hem erken saatte yemeklerimi yapıyorum hemde işlerimi bitiriyorumm sonrada oturuyorum evde kalmış
sen yapacağın yemek kesin zehirler insanı tansiyon şeker kolesterol yükselier ayy inanmıyorum insanın kalbi sıkışır yahu
çok sağol arkadaşım konuştum ben artık herşeyi öğrendim canım çok basit her ayın 8de iğne yapacam regl olmayayım diye bu kadarcıkmışş
ayy inanmıyorum senmiiibeni desen olabilirde kendini ne diye söylin bi soru iki kere iki kaç eder bil bakalım
kızlarrr nasılsınız zeynoşcum okudum ama yazamadım tedavıye baslayan arkadaslar hayırlı olsun tedavılerınız bırsencım ben kac gundur bas agrısından 150 tane okuyabıldım yarınada temızlıgım faln var okuyabılırsem haber verırım
valla kime okumuşsam bana okunsun diye okumadım ben helal hoş ediyorum yeterki rabbimiz kabul etsinbencede kızlar yaa tefriciye çok yavaş gidiyo ama okunmayanlara haksızlık olmasın mesela sizler bizler için okudunuz bizlerde sizler için okumalıyız dimi kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nerdesiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz olmaz böyle ama
sabah meltemi sonucu merak ediyoruz nerdesin
kızlarrr nasılsınız zeynoşcum okudum ama yazamadım tedavıye baslayan arkadaslar hayırlı olsun tedavılerınız bırsencım ben kac gundur bas agrısından 150 tane okuyabıldım yarınada temızlıgım faln var okuyabılırsem haber verırım
bencede kızlar yaa tefriciye çok yavaş gidiyo ama okunmayanlara haksızlık olmasın mesela sizler bizler için okudunuz bizlerde sizler için okumalıyız dimi kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr nerdesiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz olmaz böyle ama
sabah meltemi sonucu merak ediyoruz nerdesin
kaldır valla katılıyorum sana yardım ederiz tedavi başlayan olursa isterse eksiği varsa bizler okuruz ama bu şekil olmuyo yani haklısın kaç gün oldu 1 ayda zor 2 kişiye okuyoruz ablacmmm pardon teyzecim
ayy ben bugun bıraz moralsizim canım ummdadık şey geldi başımaa tırs tırs durumdayım..walla mıktarı fln yazmıyor sadece pozıtıf yazıyor...dedıgın gıbı yarın aret amcam söyliycek dua edın benım ıcın korkuyorum böbreklerimde bı sorun yoktur inş.
tembelll sensinbizde temizlik yapacaz herhalde siz sabah uyurken ben 6da kalkıp kahvaltı verip eşime yollayıp hem erken saatte yemeklerimi yapıyorum hemde işlerimi bitiriyorumm sonrada oturuyorum evde kalmış
sen yapacağın yemek kesin zehirler insanı tansiyon şeker kolesterol yükselier ayy inanmıyorum insanın kalbi sıkışır yahu[/COLOR][/I][/B]
yokk canım estagfırullahh...canım bız muhlama deil kuymak dıyoruz ona bılırım bılmemmı dun sabah yaptım daha eşimee :))))bende trbznluyum bu aradaaa uşagummm ...
yarın ne yapcan mısafırlerıne bakalımmm
hoş geldin ayşegül cnm geçmiş olsun başın geçmedi mi yaa acaba bitkisel şeyler zarar olurmu hamileliğe bu arada yiğenimiz nasıl??
valla kime okumuşsam bana okunsun diye okumadım ben helal hoş ediyorum yeterki rabbimiz kabul etsin
hoşgeldin yavru ceylan çok sağol canım geçmiş olsun çokmu ağrıyor
elalem uzaya gidiyor marsta hatıra resmi çekiyor sen daha bi bebk yapamadın birde kalkmış ben prof olacam hemde buranın eee başka emrinhiçtee gülecegimm yoktuu bundan sonr a merak ettıgın sorulrı ücret karşılıgı bana sorabılırsınn zeynoooooooooooooo2 kere 2 kaç edicekkk kızzıııımmmmm 8 ederrrrr
hoşgeldin ayşegülkuş...geçmedimi baş agrın canım yaa..ay hamılelıkte b u agrı sancı ısı zor yavrum allah yardımcın olsun
inşAllah yoktur canım yaa olsaydı bi belirti olurdu dimi üzme kendini inşAllah bişey çıkmıycak bakalıom doktor amcamız neler diycek bide birsencim siz ne kadara anlaştınız istanbul tüp bebekle bende mail gönderdim aret amcaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?