ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

maslak acıbademde de bir doktor var ulunmu ne o çok tavsiye ediliyor paranı biriktr gel benle uzaya gidelim valla bak oaranın hemşireleri de yapsa tüp bebek yapar çok bilgililer doktordan çok aklım onları kesti
altın tabakta bal var
oğlana deme yalvar eğer annen vermezse
el aç allaha yalvar

​cnm eger devam edersek okumaya kudaydan sonra sana okuruzda kızlar çok tembel..kaç hafta oldu bişeyi bitiremedik

tesekkur ederım canım ben bıraz daha okıyım bıterse bana da haber ver kendım ıcın de okuyayım senın ıcın de hersey hayırlısı olsun ıns ıyı gecer hersey de sen dde anne olursun

Canım öncelikle çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmış şükürki başka bi sorun çıkmadı..doktor konusundada çok haklısın canım..nasılki biz maddi manevi anlamda elimizden gelip en iyisini yapmaya çalışıp en iyi doktoru seçiyorsak onlarda bizi en iyi şekilde bilgilendirip ne olması gerektiğini detaylı bi şekilde bilgi vermek zorundalar.. Bu 3 5 dakikalık basit bir muayene değilki.. Ayrıca doktor ve hasta arasındaki iletişimde çok önemli bence.. Biraz daha araştır istersen nere daha çok içine sinecekse oraya karar ver canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Ah canııım bendensin yani :)) yaşım 36 sorunumda yumurtalık tembelliği yavaşmış çalışması .Eşim görünmediki sorun bende sanırım bir oğlum var 13 ü bitcek ,çok şükür ama istedik bir kardeşi olsun ALLAHIM hayırlısıyla hepimize verir inşallah

Ay çok hoşsun canım yaa saol iyiki varsınız kararsızım söylemekte önümüzdeki ay bakalım cesaret topliyimde biraz :))

Son düzenleme:
kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldum

inş canımcım inş.. bende bu ay ilk defa vuruldum ama bende hiç ağrı yapmadı vurulurken yakacak dedi hemşire ama yakmadı bile daha 4 gün oldu ama vurulalı..

benide ekleyebilirsiniz ama ne okunacak bilmiyorum yazarsan sevinirim biz kendimizmi belirliyoruz okunacakları ve sayısınıı.. bide şey soracağım bu isim listesine nasıl ekleyebiliriim kendimi sevgiler herkese..

günaydın hanımlar nasılsınız ...
hep kimse yokken denk geliyorum bende..kusura bakmayın pek giremiyorum karışık kafalar birazda inşallah düzelsin her gün gelicem yanınıza kaçtı demeyin:)...

günaydın hanımlar nasılsınız ...
hep kimse yokken denk geliyorum bende..kusura bakmayın pek giremiyorum karışık kafalar birazda inşallah düzelsin her gün gelicem yanınıza kaçtı demeyin:)...

hoşgeldın canım nasıl gıdıyo hamılelık bebış nasıl hayırdır bı sorun mu var neden kafan karısık:44:

bu sefer aret amcadan daha iyi daha iyi olmayabilirde giler yüzlü tüp bebekta ilki türkiyeye getirip yapan doktoru buldum bunuda düşün derim prof.dr. timur gürgan

ewt cnm çok şükür bişey yo herşey normal dedı ama oyle ustun körüde baktı ben bısey anlamadım bu doktordan...ewt cnm onca para verdım bılgılendırecek hıc bısey soylemedi..bıde soru soruyoruz hadı cabuk dıger hastaya gıdıyorum dıyor...yok yaa dıger doktor ben bısey sormadan yarım saate yakın anlattı durdu benım ıcım ona sındı sanırım..bu ay adet oldugum gıbı ona gıdıp bı aşılama deniycem..aret bey işinde çok iyi asla kötülemiyorum ıyı olmasaydı o kadar yogun olmazdı ama bızım durumumuzdakılerınde uzun acıklamaya olumlu goruse en onemlısı morale ıhtıyacı oluyor..onca parayı verdıkten sonra ilgi göremiyceksem ne kadar ıyı olursa olsun benı o doktor tatmin etmez..

birsencim araştrdım senin içi bahçeci fulyayıda araştr bakayım birde bu doktoruda selman laçin ama dr.aret çok tavsiye ediliyor sen yinede dur üstünde

cnm çok sağol araştırıyorsun benım ıcın..benım o medıpolde gıttıgım doktor bahçeci fulya tüp bebekte çalışıyordu ondan öncede alman hastahanesı tüp bebek bölümünde çalışmış geçtigimiz 2 yılda amerıkda master görmüş..yani oda çok denıyımlı ve bılgılı doktor..ben kesinlikle tercıhımı ondan yana kullanıcam gibi gözüküyor

tesekkur ederım canım ben bıraz daha okıyım bıterse bana da haber ver kendım ıcın de okuyayım senın ıcın de hersey hayırlısı olsun ıns ıyı gecer hersey de sen dde anne olursun

çok sağol canım allah razı olsun..

çok sağol bıtanem benımde ıcım rahatladı cok korkmustum böbreklerımde bısey var dıye...aynen canım çok haklısın..bız zaten hassasız bu kouda psikolojımızde çok ıyı degıl o yuzden moral acıklama yaklaşım cok onemlı..ben kesınlıkle hande hanıma gıdıcem..canım dayından haber varmıı ne zaman haber verir:26:

benide ekleyebilirsiniz ama ne okunacak bilmiyorum yazarsan sevinirim biz kendimizmi belirliyoruz okunacakları ve sayısınıı.. bide şey soracağım bu isim listesine nasıl ekleyebiliriim kendimi sevgiler herkese..

cnm tefrıcıye okuyoruz ama suan lısteye ekleme yapmıyorum..liste kalkabilir buyuk ihtimal..diğer listeye ben eklıyorum..sen bana lıstede olması gereken bılgılerını yaz ben eklerım emuscumm

bu sefer aret amcadan daha iyi daha iyi olmayabilirde giler yüzlü tüp bebekta ilki türkiyeye getirip yapan doktoru buldum bunuda düşün derim prof.dr. timur gürgan

kuzucugum çok sağolasın..onu bende nette baya duymuştum...ama ben bu ay aşılama yapmaya karar verdım ve hande hanımda yapıcam...yaklaşımını ılgı alakasını tekrar gözden geçirip tüp bebek için ya onda karar kılıcam ya da araştrmaya devam edıcem..

kız hem alman hem bahçecide çalışmışsa ona git bak okadarını bilmiordum valla hakkında hayırlısı dün bugün biraz araştırdım ama dr.timuru buldum senin için acaba burdamı çalışıyor yoksa ankaradamı oda var neyse bi kezde olsa aşılama dene dr açık olan tüpünün yakınlarına döker spermi zaten

canım benım yasım da 31 esımın 33.....
ben de yumurtalar ınatcıymıs azcık yavasmıs... ama en azınsan bır cocugun var darısı basımıza:)) ıkıncı de olur ınsallahhh....

hoşgeldın canım nasıl gıdıyo hamılelık bebış nasıl hayırdır bı sorun mu var neden kafan karısık:44:

hoşbulduk cnm iyi gidiyo bi kaç gün önce pembelik gelince korkuttu biraz bide hiç daha görmemiştik biz keseyi görmüştük sadece şükür cumartesi kalp atışını duyduk iğne oldum işte kanama yüzünden ama iyiymiş ultrason resminden sanki epey şekil belli gibi ama ben sabırsızlıktan benzetiyoda olabilirm:) iş yüzünden kafamız karışık cnm eşim işten ayrıldı sorun yaşadı inşallah hemen başlar biyerede sevincimizi doya doya yaşarız...ben biraz tuhaf hamileyim galiba ne bulantı ne kusma hiç bişey yok bende bi sanclarım oluyo senin hamilelik nasıl gidiyo ...
rabbim isteyen herkese verir inşallah bizim komşunu 6 sene sonra oldu şimdi oda hamile inşallah tez zamanda bizim topikte hamişlerle dolacak:)..

slm birsen ben 582 daha okudun bari bunu da ekleyelim biter o zaman heralde toplamadım tabloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…