​bencede cnm kudaydan sonra listeyi kaldırıyorum...tefrıcıyeye başlayan kendıne ceken yardım ısteyen varsda elımızden geldıgınce yaparız...yoksaa bu gıdısle seneye kadar bu iş bitmez yani..
hayırlı olsun cnm catladıgını nerden anlıyor b? benım hıc bakmıyor doktor catladımı dıye...neden oyle 25 dedı kı
herkes uyudumu beaa
he cnım birgün yapicim sen şimdi doktordasın benim gibi odun gibi inşallah durmamışsındr inşllah bu arada kız inşallah iyi haberle gelirsin tahlillerinde sorun yoktr
ayy senın dubaıde otelındemı var..sen hangı hayal dunyasında yasıyorsun tatlım :))))) ayyy atta gorelım denızın yanındakı resmınede yuzunude gormus olalımbı nedenle :))
​yvrum tedırgınım valla bana bu geece uyku yok..haklısın canım inşallah dedıgın gıbı olur..
slmmmm kızlar benimde bata son 5 gün hiç heyecan yok sıkıntıda zaten tedavi de yok. bu rahatlık iyi geldi :=)
bbbz :
hayırlı olsun tedavin canım inşallah tüpe de gerek kalmaz
kız dimi insanın kafası ne rahat oluyor inşallah tedavisiz bir şekilde mucizen gelir sana
bu arada canım 3aylık bi menepozdan sonra bence tüp bebek olur inşallah sonumuz hayırlısıyla beklediğimiz umdugumuz gibi olur
sağol canım benim olsun tabi kendi derdine düşeceksin insanın moralini ençok bozan şeyi yaşadın inşallah bidaha yaşamazsınbbbz hoş geldın canım bu arada hayırlı olsun yenı tedavın yazmayı unuttum kendı derdıme dustum..ınsllah bu sfer olur senın...
sSELAMM KIZLAR GELDİM KİMSE YOK NNEYSE BEN EN İYİSİ BİRAZ DAHA UYUYAYIM MORALİM BOZUK BEN BURDA EDİLEN Bİ DUAYI YAŞADIM 9 AY ADETİMİZ GECİKSİN DEDİK BNİM 3 AY GECİKECEK HİÇ UMUT YOK TABİİİİİİİİ
ODA MORALİM BOZULDU BU SABAH DAMAR TAKILMADIM BUGÜN HEP HALAY TAKILDIM
kızlar kımse yok muuu
sSELAMM KIZLAR GELDİM KİMSE YOK NNEYSE BEN EN İYİSİ BİRAZ DAHA UYUYAYIM MORALİM BOZUK BEN BURDA EDİLEN Bİ DUAYI YAŞADIM 9 AY ADETİMİZ GECİKSİN DEDİK BNİM 3 AY GECİKECEK HİÇ UMUT YOK TABİİİİİİİİ
ODA MORALİM BOZULDU BU SABAH DAMAR TAKILMADIM BUGÜN HEP HALAY TAKILDIM
yok sanırım.. ama ben burdayım cnm..
kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldumsen ovitrelleyi yumurta büyütmek için mi kullandın bende bugün ovitrelle iğne oldum ama 1 tane çatlatma için. ben de çok az kasık ağrısı yapıyo yumurtaları etkilediği için tabi 7 tane olunca tabi ki daha fazla ağrıtır. normal diye düşünüyorum.
bene bana bir yardımcı olsalar çok sevincem vallaya nerdesiniz kendı kendıme yazıyourm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?