ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

evet canım kaynana cici kaynana seninki canavar ondan korkisin canım
herkese iyi akşamlar kızlar 2-3 gün giremem nete sanırım..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..kendinize iyi bakın.. mutlu kalın.. Allah a emanet ollun bu simgeler çok hoşuma gitti beenim :))))))))))))))))))))
aminn güle güle canım yine bekleriz sende kendine iyi bak ne çevireceksen artık iki üç gün olmayacaksın
eweett gezmek hakkımız söke söke aırızzzz
aman allahım söke söke gezmeyi alıyor daha farklı şeyler olabilir hocam ne bu abc değil
hasta edecek burdaki kızlar beni ya bebek ne olacak onuda düşün tembellll bi çocuk yapamadın gittiii
sonra öğreticimm sana

herkese günaydın yavru ceylanlar bugünkü sohbet konumuz herkes bi fıkra anlatacak

kızlaaarrrr tünaydın napıyosunuz nasılsınız bakalım kaç gündür doğru düzgün giremiyorum ne var ne yok topikte..bi hamişimiz çıkmış çok şükür inşallah bi daha ki ay hepimiz peşpeşe müjde veririz zaten hep beraber adet olduk bu ayy

çok üzülüm canım inş. işlerı yoluna koyabılırsınız kanamayıda cok takmamaya calış cnım gecer sadece ihmal etme ne guzel bak bulantın faln yokmuş çok şükür benımde iyi gecıyo bulantı faşln bendede yok bıraz iştahsızlık vardı sadece amın canım inş. herkese nasıp eder allahım

canım bugunluk 200 okudum ama durmak yok devam onu da ekleyın

bırsencım ben de tabloya bır sey eklemek ıstıyorum PCOS var bende..... bu arada ara verdı yazıyor ya onu da kaldırabılırsın cnm... ben arayı hsg cekıldıgım ay vermıstım....

canım ben kendım guncellestırdım sanırım oldu mu bılmıyorum

mrb bi sorum olucak ben de 5 gündür klomen kullanıyorum 4 gün hiç bir şeyim yoktu bugün 5.gün yaklaşık 2 saattir kasıklarda ve belimde agrıvar bu ne demek oluyo??yarın dr a gidiyorum bittikten sonra ki gün gel demişti iğne mi verecek tedavi ne şekilde olacak bilgi verirmisiniz son 6 aydan beridir de adetim 5-6gün geçiyordu kist dedi dr.lar ama çatlamayan yumurtalarmış

Kızlar dünden berli kanamam var bu gün gittim doktora normal diyor karın ağrımda üstüne görüyormuşum

günaydın hanımlar...

cnm klomenden sonra yumurtalarının büyüklüğüne bakıyo ve çatlatma iğnesi vuruluyo doktorun sonra hangi günler ilişkiye gireceğini söylüyor ..sonrada hayırlısıyla hamiş olunuyor:)

Kızlar dünden berli kanamam var bu gün gittim doktora normal diyor karın ağrımda üstüne görüyormuşum

bazen olurmuş cnm kanama doktora gittiysen sorun yoktur zaten sen içini ferah tut..dikkat et kendine ağır falan kaldırma, yorma kendini ilk 3 ay tehlikeli oluyormuş..

bazen olurmuş cnm kanama doktora gittiysen sorun yoktur zaten sen içini ferah tut..dikkat et kendine ağır falan kaldırma, yorma kendini ilk 3 ay tehlikeli oluyormuş..

slm kızlar arkadaşımın adetinin 3. Günü vede çok yoğun kanaması varmış dün ovulasyon testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı bugünde yaptı oda aynısı çıktı bunu ben anlayamadık bileniniz varsa bize yardımcı olun lütfen

slm kızlar... 10 gündür girmiyordum siteye.. biraz kafam dağılsın istedim.. iyi de oldu.. bu ay hap iğne yok ya manyak rahatım.. yumurtlama günlerimi bile hesaplamadım.. istediğimiz zaman ilişkiye giriyoz.. böyle çok rahatmış ya.. sizler neler yapıyosunuz? umarım iyi şeyler oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…