amin tatlım aminnn hayırdır sen neden giremiyorsun ayrıca bu ifadeleri bende çok seviyorm özellikle şunları
geldim kızlar,net kapalıydı 2 gün giremedim o yüzden
canım daha erken bende 10 gün kala yapmıştım bşe çıkmamıştı dün 6 gün vardı ve gördüm 2çi çizgi baya netti bel ağrısıyla kasık ağrım çoktu ve halada var bugün dr gitçem bakalım
Herkese hayırlı hamişlikler :)
günaydın hanımlar...
cnm klomenden sonra yumurtalarının büyüklüğüne bakıyo ve çatlatma iğnesi vuruluyo doktorun sonra hangi günler ilişkiye gireceğini söylüyor ..sonrada hayırlısıyla hamiş olunuyor:)
slm kızlar arkadaşımın adetinin 3. Günü vede çok yoğun kanaması varmış dün ovulasyon testi yaptı 2. çizgi çok belirgin çıktı bugünde yaptı oda aynısı çıktı bunu ben anlayamadık bileniniz varsa bize yardımcı olun lütfen
ayy çok güzel yazmışsın ya inş olur gittim bugun adetin 11.günü 13-14mm büyüklüğünde yumurtalar var dedi iki tarafta da oluşmuş iğne vermedi p.tesi tekrar gel takibini yapalım dedi dr çok iyi dedi. ama anlamadığım bi dr. yumurtanın çatlamış veya çatlamamış oldugunu anlamaz mı bana çatlamış da olabilir bilemiyorum dedi bu normal mi acaba??
günydınlar..kızlarr sitede yazıların komutları fln değişmiş..listeyide duzenleyemıyorum cok karısık gozukuyor..zaten gırıbım yorgan döşek yatıyorum...ewt aynı gun adet olanlar su sıralar yumurtlama gunlerımız ama ben grıp oldugum ıcın degerlendıremıyorum sız ıyı degerlendırın...
hayırlı cumalar bu arada
geçmiş olsun canım yinemi grip oldun..aman dikkat et kendine daha önce verdiğim tariften yap iç bol bol iyi gelir..
evet canım yumurtlama dönemindeyiz çoğumuz ama benim koca yok malesefüstelik sol kasıkta sancı var bugün.. kesin soldan yumurtladım eşim yarın geliyo acaba yarın akşama geç kalmış olurmuyumki:44::44::44:
pufff amaaan güya bu ay hesap kitap yapmicaktım şu halime bak.
kızlar kanamam bu gün kesildi çok az geliyor dün kan tahlili yaptırdım dua etmenizi bekliyorum idrar testini iki kere yaptım 2 çizgide gayet koyu bir şekilde görünüyor doktorumada gösterdim dün oda pozitif dedi bide kanda bakalım dedi kanamam 4 gün çok sürdü hemde çok şiddetliydi 4 gün boyunca kanamam varken gebelik testi yapmıştım sonuç pozitifti birazdan sonuçları alcam inşallah kızlar şu cuma vakti bana dua edin
birsennnnnnn gecmış olsun canm
sağol canım..siz nasılsınızz bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?