ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

mrb cnm, bende bi değşiklik yok sanırım tutmadı yanlızca adet olcakmışım gibi çok hafif ağrı var karnımda adet olmadan öncede olurdu bu olurdum o gün bilmiyorum bakalım kısmet bekliycem artık adet günümü ... sen kesin demi ... hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirrsin

ayy çok güzel yazmışsın ya inş olur gittim bugun adetin 11.günü 13-14mm büyüklüğünde yumurtalar var dedi iki tarafta da oluşmuş iğne vermedi p.tesi tekrar gel takibini yapalım dedi dr çok iyi dedi. ama anlamadığım bi dr. yumurtanın çatlamış veya çatlamamış oldugunu anlamaz mı bana çatlamış da olabilir bilemiyorum dedi bu normal mi acaba??

cnm aklıma gelen bişey var ama ne kadar doğru bilmiyorum yumurtanın çatlaması ovulasyonu belli ediyor... sanırım yumurta atılmıyo adette çatlıyo çünkü benim öyleydi son zamanlarda adetlerim 5-6gün gecikmeye başlamıştı kist dediler önce ama yumurta çatlamayıp kist sanılıyormuş adet olunca çatlıyormuş malesef böyle olunca bebiş yolu gözlüyorduk

herkese günaydınlarrrr:)

cnm onu bende bilmiyorum ama bazı arkadaşların doktorları çatlamışmı diye kontrele çağırmıştı öyle hatırlıyorum benim doktorum çağırmazdı ....doktor çağırdığına göre anlıyo olmaya lazım bence ...yumurta oluşması iyi bişey iki taraftada olmuş hayırlısı bakalım tututurum bi taraftan:)yapın bebişi:)))

günaydın kızlar nerelerdesiniz ya kaç gündür.bu arada çoğumuzun yumurtlama günleri iyi çalın:))) Allahım hayırlısı ile hepimize nasip et amin

günydınlar..kızlarr sitede yazıların komutları fln değişmiş..listeyide duzenleyemıyorum cok karısık gozukuyor..zaten gırıbım yorgan döşek yatıyorum...ewt aynı gun adet olanlar su sıralar yumurtlama gunlerımız ama ben grıp oldugum ıcın degerlendıremıyorum sız ıyı degerlendırın...

hayırlı cumalar bu arada

kızlar kanamam bu gün kesildi çok az geliyor dün kan tahlili yaptırdım dua etmenizi bekliyorum idrar testini iki kere yaptım 2 çizgide gayet koyu bir şekilde görünüyor doktorumada gösterdim dün oda pozitif dedi bide kanda bakalım dedi kanamam 4 gün çok sürdü hemde çok şiddetliydi 4 gün boyunca kanamam varken gebelik testi yapmıştım sonuç pozitifti birazdan sonuçları alcam inşallah kızlar şu cuma vakti bana dua edin

geçmiş olsun canım yinemi grip oldun..aman dikkat et kendine daha önce verdiğim tariften yap iç bol bol iyi gelir..
evet canım yumurtlama dönemindeyiz çoğumuz ama benim koca yok malesef üstelik sol kasıkta sancı var bugün.. kesin soldan yumurtladım eşim yarın geliyo acaba yarın akşama geç kalmış olurmuyumki:44::44::44:
pufff amaaan güya bu ay hesap kitap yapmicaktım şu halime bak.

kızlar ben geldım nasılsınız zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesın kac gundur

ayy sormaa tam ıyılestım çarşamba tatıldı dıye pikniğe gittik rüzgarlıydı orası herhalde ordan kaptım...hapşırmak öksürmek ölüyorum galıba..bu grıp benden gıtmıycek sanırım...sende ayın 18 demı adet olanlardandın cnm..walla ben bu ay bı ptesı bıde çarşamba çalışma yaapabıldım..bugunde yapabılsem ıyı ama banyo yaparsam daha kotu olmaktan korkuyorum..amann ne yaparsak yaapalım olmuyor zaten...bu ay aşılama yapıcam zaten koy v erdım gitti...yarın gelıyorsa yetısebılırsın cnm degerlendırmeyı bırakma...3 gunde bır oluyorsan sansın var hala cnm

aldınmı tatlım kan sonucunu..merak ettım snei

hayırlı cumalar kızlar.klomenle ikinci ayımdı bu ay ilk kez ovitrelle oldum herşey gayet iyiydi.ben 33 34 günde det olurum dün 29(14.gün).gün sabah kan verdim sağlık ocağında o.100 çıktı.sonucu beklerken idrar yaptım çok çok hafif bi ikinci çizgi vardı.ğögüslerim akşam şişti gibiydi ugün o da yok.10 gün önceden sivilcelerden de eser yok.değilsem adet bari olsam geçen ay iğnesiz 6 yumurta çatladı bu ay iğne ile 2 yumurta vardı.kasıkta batmalar bi kaç gün önce gitti.bi an önce adet olsam da gitsem.kan yanılmaz demiya of hiç silikte olsa çizgi görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…