- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
cok şükür iyiyiz canım bugun kontrolumuz vardı bebış kıpır kıpr masallah ama uyuyodu doktor karnımı sallayınca kalktı kıpırdamaya basladı
gittimde daha çıkmamış vardır bu işdede bir hayır bekliyorum 4 den sonra çıkarmış rabbim büyükaldınmı tatlım kan sonucunu..merak ettım snei
kızz nıyee soylemıyıon doktor kont. vardı dıye..bebiş nasıl buyumus dımı yerım onu..kızz bell ı oluyromu ultrasyonla cok resmını fln cekmedımı doktor..göstersene bızeeeee
cinsiyet belli değilmi kuzucan
gittimde daha çıkmamış vardır bu işdede bir hayır bekliyorum 4 den sonra çıkarmış rabbim büyük
adetim mayısın 8 neydi ben 29 na oldum bende şüphelendim hiç bu kadar bel ağrısıyla kasık ağrsı çekmemiştim ve halada var tabiki idrarda kanamam varken hmde şiddetliyken yptım pozitif çıktı inanamadım ikinciyide yptım oda aynı şekildeydi 2 çizgi çok belirgin yine dünde goktora gittim var dedi belki üzerine görüyorsun dedi kan tahlili istedi ve sabırla bekliyorum rabbim hayırlısını versinsenın tam olarak nasıl olmuştu canım..adet gunundemı kanama oldun ?
inşallah herşey yolundadır..
adetim mayısın 8 neydi ben 29 na oldum bende şüphelendim hiç bu kadar bel ağrısıyla kasık ağrsı çekmemiştim ve halada var tabiki idrarda kanamam varken hmde şiddetliyken yptım pozitif çıktı inanamadım ikinciyide yptım oda aynı şekildeydi 2 çizgi çok belirgin yine dünde goktora gittim var dedi belki üzerine görüyorsun dedi kan tahlili istedi ve sabırla bekliyorum rabbim hayırlısını versin
amin inşallah inanın çokda korkuyorum öğlen giderken kalbim çorpıodu sanki ayaklarım gitmek istemiyordu şimdi yine aynı durumdayım şu an sağ yumurtalığımda bir sızı var anlatması imkansız kızlar ben şimdi çıkıyorum dua edin
canım çok geçmiş olsun.. geçen hafta da arkadaşım 1 hafta erken regl oldu ve test yapmıştı..çift çizgi ama kanaması 2-3 gün sürdü.. yapılan tahlillerde de düştüğü söylendi.. hatta dr tutunması için hemen hap da wermişti.. nasip değilmiş.. zaten hiç beklemiyordu ve çok tuhaf hissetmişti.. bu arada arkadaşım pko lu.. sanırım ondan tutunamadı.. umarım iyi haberlernle gelirsin.. Allah hayırlısını wersin ....
ayy sormaa tam ıyılestım çarşamba tatıldı dıye pikniğe gittik rüzgarlıydı orası herhalde ordan kaptım...hapşırmak öksürmek ölüyorum galıba..bu grıp benden gıtmıycek sanırım...sende ayın 18 demı adet olanlardandın cnm..walla ben bu ay bı ptesı bıde çarşamba çalışma yaapabıldım..bugunde yapabılsem ıyı ama banyo yaparsam daha kotu olmaktan korkuyorum..amann ne yaparsak yaapalım olmuyor zaten...bu ay aşılama yapıcam zaten koy v erdım gitti...yarın gelıyorsa yetısebılırsın cnm degerlendırmeyı bırakma...3 gunde bır oluyorsan sansın var hala cnm
amin inşallah inanın çokda korkuyorum öğlen giderken kalbim çorpıodu sanki ayaklarım gitmek istemiyordu şimdi yine aynı durumdayım şu an sağ yumurtalığımda bir sızı var anlatması imkansız kızlar ben şimdi çıkıyorum dua edin
buyumuş maşallah canım ya 5bucuk santım olmuş ultrson resmı falan var canımda nasıl yuklendıgını bılmıyorum bılgısayara yukleyebılırsem koyarım canım bırazdan dışarı cıkmama gerekıyo gelınce yada yarına koyarım
evet piknik fotolarınızı gördüm canım çok tatlıydın
bende 18de adet olanlar kervanındayım..ama maalesef bu hafta hiç çalışma yapamadıkenson geçen cumartesi olmuştu.
pazartesi eşim geç geldi yorgundu olmadı sonrada iş dolayısıyla gitti burda değil yarınada geç olcak sanırım çünkü bugün kesin yumurtladım
benimde kafam çok karışık canımya annem ve bikaç arkadaşta ısrarla bidaha aşılama yap direk tüp bebeğe gitme diyorlar.bilmiyorum belkim bende bidaha yaparım.. bakarsın bu ay beraber yapıp beraber hamiş oluruz..ayy inşallah
teşekkür ederimm şekerim
yavrum 30 gunde bırmı oluyorsun yzmıstım 3 cıkmıs 0 cıkmamıs :))) canımm eger bugun yumurtladıysan yarın ıcın şansın var cunkı yumurta catladıktan 1 gun sonra fln spermle bulusuyor dıye bılıyorum...benım bu aralar adet duzenım bozuldugu ıcın ne zaman yumurtlarım bılmıyorum ama dun yogun akıntım vardı grıpten dolayımıdır bılmıyorum cunku gozum burnum hıc durmadan akıyor
gell tatlım beraberr aynı yerdee yapalımmm aşılanalımmm olsun bıtsınn
kızlar ben geldım nasılsınız zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesın kac gundur
günydınlar..kızlarr sitede yazıların komutları fln değişmiş..listeyide duzenleyemıyorum cok karısık gozukuyor..zaten gırıbım yorgan döşek yatıyorum...ewt aynı gun adet olanlar su sıralar yumurtlama gunlerımız ama ben grıp oldugum ıcın degerlendıremıyorum sız ıyı degerlendırın...
hayırlı cumalar bu arada
cok şükür iyiyiz canım bugun kontrolumuz vardı bebış kıpır kıpr masallah ama uyuyodu doktor karnımı sallayınca kalktı kıpırdamaya basladı
selamun aleyküm canlar nasılsınız ??
görüşemiyoruz uzun zamandır inşAllah herkes iyidir geçen ay ard arda verilen adet haberlerinden sonra bu ayda inşAllah ard arda hamiş haberleri gelir günlerinizi iyi değerlendirin yavru ceylanlar
birsencim geçmiş olsun tekrardan kapmışsın gribi Rabbim şifa versin inşAllah
selamun aleyküm canlar nasılsınız ??
görüşemiyoruz uzun zamandır inşAllah herkes iyidir geçen ay ard arda verilen adet haberlerinden sonra bu ayda inşAllah ard arda hamiş haberleri gelir günlerinizi iyi değerlendirin yavru ceylanlar
birsencim geçmiş olsun tekrardan kapmışsın gribi Rabbim şifa versin inşAllah
aleyküm selam canım iyiyim hamolsun..bakalım bu ay bende bekliyorum hamişlilğimi
as canım benim kaynana burda fazla giremiyorum kızar diye korkimmmm
ben iyiyimde sen nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?