ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

cok şükür iyiyiz canım bugun kontrolumuz vardı bebış kıpır kıpr masallah ama uyuyodu doktor karnımı sallayınca kalktı kıpırdamaya basladı

kızz nıyee soylemıyıon doktor kont. vardı dıye..bebiş nasıl buyumus dımı yerım onu..kızz bell ı oluyromu ultrasyonla cok resmını fln cekmedımı doktor..göstersene bızeeeee

cinsiyet belli değilmi kuzucan

buyumuş maşallah canım ya 5bucuk santım olmuş ultrson resmı falan var canımda nasıl yuklendıgını bılmıyorum bılgısayara yukleyebılırsem koyarım canım bırazdan dışarı cıkmama gerekıyo gelınce yada yarına koyarım

senın tam olarak nasıl olmuştu canım..adet gunundemı kanama oldun ?

inşallah herşey yolundadır..
adetim mayısın 8 neydi ben 29 na oldum bende şüphelendim hiç bu kadar bel ağrısıyla kasık ağrsı çekmemiştim ve halada var tabiki idrarda kanamam varken hmde şiddetliyken yptım pozitif çıktı inanamadım ikinciyide yptım oda aynı şekildeydi 2 çizgi çok belirgin yine dünde goktora gittim var dedi belki üzerine görüyorsun dedi kan tahlili istedi ve sabırla bekliyorum rabbim hayırlısını versin

canım çok geçmiş olsun.. geçen hafta da arkadaşım 1 hafta erken regl oldu ve test yapmıştı..çift çizgi ama kanaması 2-3 gün sürdü.. yapılan tahlillerde de düştüğü söylendi.. hatta dr tutunması için hemen hap da wermişti.. nasip değilmiş.. zaten hiç beklemiyordu ve çok tuhaf hissetmişti.. bu arada arkadaşım pko lu.. sanırım o
ndan tutunamadı.. umarım iyi haberlernle gelirsin.. Allah hayırlısını wersin ....

amin inşallah inanın çokda korkuyorum öğlen giderken kalbim çorpıodu sanki ayaklarım gitmek istemiyordu şimdi yine aynı durumdayım şu an sağ yumurtalığımda bir sızı var anlatması imkansız kızlar ben şimdi çıkıyorum dua edin

Son düzenleme:

evet piknik fotolarınızı gördüm canım çok tatlıydın
bende 18de adet olanlar kervanındayım..ama maalesef bu hafta hiç çalışma yapamadıkenson geçen cumartesi olmuştu.
pazartesi eşim geç geldi yorgundu olmadı sonrada iş dolayısıyla gitti burda değil yarınada geç olcak sanırım çünkü bugün kesin yumurtladım
benimde kafam çok karışık canımya annem ve bikaç arkadaşta ısrarla bidaha aşılama yap direk tüp bebeğe gitme diyorlar.bilmiyorum belkim bende bidaha yaparım.. bakarsın bu ay beraber yapıp beraber hamiş oluruz..ayy inşallah

inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım.

canım büyümüşsünüz ya ne çabuk geçiyor zaman..Allah tamamına erdirsin..

teşekkür ederimm şekerim

yavrum 30 gunde bırmı oluyorsun yzmıstım 3 cıkmıs 0 cıkmamıs :))) canımm eger bugun yumurtladıysan yarın ıcın şansın var cunkı yumurta catladıktan 1 gun sonra fln spermle bulusuyor dıye bılıyorum...benım bu aralar adet duzenım bozuldugu ıcın ne zaman yumurtlarım bılmıyorum ama dun yogun akıntım vardı grıpten dolayımıdır bılmıyorum cunku gozum burnum hıc durmadan akıyor

gell tatlım beraberr aynı yerdee yapalımmm aşılanalımmm olsun bıtsınn

bırsen kım yazıyodu canm lısteyı sen mı zeynos mu 303 daha ekle 200 un ustune okursam yıne yazarım canm

kızlar ben geldım nasılsınız zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesın kac gundur

ahhh canım ben gitmişim sen gelmişsin ben iyiym canım sen nasılsın bebeğini görmüşsün bugün kız cinsiyet belli olmadımı daha neryse benim kadar olmuş
bi biskrem versem desem
neryse dahşet olur diyecek minikkuş

canım geçmişşş olsun daha kurtulamamışken yinemi xeste oldun kız bünyenmi zayıf nasıl başardın bunu bu arada sabah yazdım sana kutucuğun dolu
bu yazılarda düzelmedi gittiii

herkese burdan selamlar yavrular benden bu ay öyle yoğun yumurta akı yapış yapış akıntı olduki anlatamam ilişkide yok zaten 5 gün sonra iğne yapacam korkuyorum menapoz falan acaba ne olicim agresif oluyormuş insan artık beni bi kaç ay idare edin hepinize kızıciiiimmmm
ona göre demedi demeyin kaynanoş burda artık kankam olmuş sabahları good morning kaynanoş dedğimde oda thank you baby diyo bana

Son düzenleme:
selamun aleyküm canlar nasılsınız ??
görüşemiyoruz uzun zamandır inşAllah herkes iyidir geçen ay ard arda verilen adet haberlerinden sonra bu ayda inşAllah ard arda hamiş haberleri gelir günlerinizi iyi değerlendirin yavru ceylanlar
birsencim geçmiş olsun tekrardan kapmışsın gribi Rabbim şifa versin inşAllah

aleyküm selam canım iyiyim hamolsun..bakalım bu ay bende bekliyorum hamişlilğimi

as canım benim kaynana burda fazla giremiyorum kızar diye korkimmmm
ben iyiyimde sen nasılsın canımmm

aleyküm selam canım iyiyim hamolsun..bakalım bu ay bende bekliyorum hamişlilğimi

inşAllah güzel haberlerle gelirsin cnm benim

as canım benim kaynana burda fazla giremiyorum kızar diye korkimmmm
ben iyiyimde sen nasılsın canımmm

bende iyiyim zeynoşum yaa bu ay tedavi yok öyle geçiyo günler artık türkiyede tüp bebeğe başlıycam gelmeyi bekliyorum oraya..görümcem hamile kalmıştı 2 aylıktı 4. çocuğa ama düşük oldu bu hafta onunla ilgilendim fazla giremedim arada okuyup çıkıyodum
iyi yapıyosun cnm benim dikkat etmek lazım tabi kv de varken senin nasıl gidiyo iğnelere başlamadın dimi
çok özlemişim sizleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…