ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım büyümüşsünüz ya ne çabuk geçiyor zaman..Allah tamamına erdirsin..

maşallah cnm.. Rabbim tamamını erdirir inş...

hepinize cok teşekkur ederız teyzelerı cok şükür gayet ıyıyız buyudukte cınsıyetımıze gelınce bellı degıl daha evet zynoş ben gelıyom sen cıkıyon oyuzden karsılasamadık bebış sen kadar oldu valla

birsencim inşallah çalışmalarının meyvesini alırsın AMİİİNNN bu arada çatlak benmi oluyorum kız nerem çatlak :))))))))))))))))) bi bebişin olsun asıl sen çatlıcan kiloları alıp ohhhhhh:))))))))))))))

bilmiyorum ki çalışıyoruz güzelce inş olur bu ay o bebek gelecek bi gün soracam o zaman ben ona bunları

inşallah cnm gelsin hayırlısıyla benim bi tanıdığım geç evlendi gelsin o eşim olacak ilk işim tokat atmak olacak derdi bugüne kadar nerelerdeydin diye:)...ama bebişe de kıyılmaz ki annesi öp gelince bol bol:)...

benim ki de bakmazdı çatlamış mı çatlamamış ı diye..şimdi sanki çok ilgisiz gibime geliyor ya başkalarına doktorları her şeyi sayıyormuş bizimkisi hiç bişi demiyor bugün gittim bi kalp atışını dinletti...bide sorunca 9 haftalık dedi başkalarına yok boyu şu bilmem nesi şu diye anlatıyormuş doktorlarıbu defa başka bi doktoru denemeyi düşünüyorum...

yani illa sen mi soracan tek tek bu onun görevi valla canım değiş git başkasına öyle doktorlar çok sorumsz oluyo maksat kalp atışını dinletmek sanıyordr en azından ilgili bir doktor bul bildiklerin hariç bilmediklerin konusunda da aydınlatmalı bence

günaydınnn canlar
günaydın yavru ceylanlar
günaydın keklikler
evde kalmış zor koca bulmuş süslü kızlarrrr
GÜNAYDIN GÜNAYDIN

Son düzenleme:
ÖZLENEN BEBEK
Fırtınalar koptu yıllarca canda
Bir bebek özlemi vardı ocakda
Ne umutlar yandı söndü bu canda
Umut ol yüreğe gel küçük bebek
Sen ana karnında alırken bir yol
Bekleme heycanı oldu uzun yol
Yoluna açılmış bekler iki kol
Bekletme yuvanı bul güzel bebek
Çocuk özlemiyle yanan bir kalpte
Yerin hazırlanmış bilinen vakte
Tatlı tatlı uyu elde beşikte
Sesinle şenlendir yuvayı bebek
Yıllarca ağladın bebeğim diye
Doğacak kucağa güzel hediye
Diller hasret giderecek ninniye
Dualar ninniye dönsün gel bebek
Annelik sadece doğurmak değil
Hastalık sebebin elinde değil
Büyüten annenin önünde eğil
Anne sevgisini tat güzel bebek
Anne,baba diye dillenir bir gün
Varlığı doldurur yuvayı hergün
Gün gelip fidana döndüğü o gün
Servetim sizsiniz der inan bebek

gunaydınnnn kızlarrrr.. bugun itibariyle 10adet klomenimi içmiş durumdayım:) persembe kontrole gıdıcez bakalım yumurtlarım ne durumda... yanı adetın 14. gunu oluyorr..... bu arada bız tırt cıktık yakladık adet donemyle bırlıkte 10 gundur falan ılıskıye gırmedık... ama yarından ıtıbaren baslıyoruz calısmalaara yanı adetın 9. gununden baslıyoruz bakalımmmmm

günaydın hanımlarrrr.. kimseler yok gene hava güzel gezin bakalım ben ev mahkumu otururum:)..

degiştiricem cnm ya zaten adı özel ama çok yoğun devlet gibi sıra bekle 2 dk gir çık ...ablamınki muayaneden sonra bi kağıt verirmiş onda bebge dair herşey yazılı olurmuş onu deniycem öbür ayyy..ben çok sıkıldım ya doktor herşeyi yasaklı azcık yürüdüm diye kan geldi dinlenecekmişi zaten bide tembelim evim göçüyo benim ya kim yapacak işleri:26::18: ne güzel ifadeler var ya..

günaydın şekerimm
evi boşver canım bebek sağlıklı olsunda ahatınıza bakın önünde bi kaç ay var sonra yaparsın senin vermiyormuydu o kağıdı
bide özelmiş paran boşuna gitmesin başka bi doktora gitmekle en iyisini yaparsınn

kızlaarrr nasılsınız nerelerdesiniz ben gezmemi yaptım geldim hava miss bakın kızlar şimdi sizlere ne anlatıcam :) ben adetin 3. günü doktora gittiğimde doktorum bana 3 ay bekle olmazsa ozaman gel tedaviye başlarız demişti..ozaman kızdım tabi doktora kendi kendime ben istiyorum niye beni bekletiyo ki diyee ben 1 en fazla 2 ay bekler başka bi yere giderim diye düşünüyodum..ama sonra üzerinden zaman geçti düşündükçe içime sindi bu düşünce nedeni de şöyle: tamam hepimiz bebek istiyoruz hasret çekiyoruz belki ama herşeyin bi zamanı var ya biz biraz acele ediyoruz bu konuda hemen olsun isiyoruz..bi de bu arada saraçoğlunun bi yazısını okudum ben tüp bebeği falan hiç doğru bulmuyorum diyodu..şöyle ki: tüp bebek merkezlerine bakıyosun 23 24 yaşlarında ki gençler toplanmışlar bizim çocuğumuz olmuyo durun bi acele etmeyin o yumurta oluşması için tüp bebek için ne kadar hormon yüklüyolar vücüda bilmiyosunuz diyodu..bende düşündüm sırf millet istiyo diye soruyolar diye ben kendi kendime bu işkenceyi yapmıyacam dedim..3 aydan bile fazla bekleyebilirim şuanki düşüncemle bu arada benden 1 yıl sonra evlenmiş olan görümcem doğuracak çokta üzülücem ama sabredicem inşallah rabbim mükafatını verir..bunu yazdım ki herkese bi nebze olsun teselli olur belki sizde kendinizi çok yıpratmayın zamanı geldiğinde herşey olduğu gibi bu da olacak rabbimin izniylee..çok uzun oldu kızlar hepsiniz okuyabilirmisiniz bilmiyorum ama benim içimden yazmak geldiii

ben okudum canım haklısın hemde çok ama böyle bi güzel duygu için gelde sabırsızlanma insan istiyor hormon ilsçlsrı benide strese sokuyor heleki 3 aylık bi menapoz durumum var oda bende ayrı bir sorun olmuş
ama canım biz dünyadaki en masum en tatlı duygusunu istiyoruz herşey iğne ilaç ağrı sızı bal gibi geliyor artık
zaten moralim bozuk bu kistimle herşey zor tüp bebekte moralimi bozuyor sende tam bozdun hem moralimi hem psikolojimiii
saraçoğlu da haklı ne yapalım ki

kızlar ya nuray diye bir arkadaşımız vardı kaç ay oldu kayıp gelmiyor buraya başka yerede takılmıyor

bende sabırsızlanıyorum canım hemde çok canım senin durumun ayrı bence bu kist için zaten tüp bebek düşünmesen bile bu tedavi senin için gerekli..bi de sana gittiğin doktorlar tüp bebek yolunu göstermişler..yani eğer diğer türlü olmayacaksa bile bile beklemekte saçma..bu yüzden sen içini ferah tut başka çaren yoktu..ve bence en mantıklı tedaviyi yapıyosun..ben sorunu yokken tüp bebeğe başvuranlar için demiştim

evet canım dktorum daha 3.klomen tedavimde başladı hep tüp bebek tüp bebek diğerlerini sırf zaman boşa geçmesin diye yaptık neyse benim kapım tüpe çıkıyor inşallahta olurda bende bu stresten kurtulurum beklemek çok zor insan olsun istiyor artık kız ya hiç bi sorunu olmayanda yıllarca bekliyor valla gelde yapma amann

tüp bebekte olma şansı çok yüksek zaten canım ben senden ümitliyim snein ilkinde olacak hemde ikiz artık buralara girme fırsatın olmaz şekerim okadarını da demiyorum tabi ki canım biyerden sonra olmuyosa tabiki tüp bebeğe başvurulması lazım ama en azından acele edilmemeli diye düşünüyorum dediği gibi 24 25 yaşında sebepsiz olmuyo diye tüp bebeğe gidilmemeli yani bence canım..

evet canım şans var ama olmadımı da olmuyo
sabah balmı yedin yoksa şimdi yiyiptemi bana yazdın ikizmiiiiiikız nerdeeee ben girerim yahu girmesemde hepimiz girmeyelim hep beraber bebeklerimiz olsun
haklısın haksz bi tarafın yok tıpla birlikte biz de sabırsız olduk eskiler nasıl dayandı

merhaba herkeseee:)
yine uzun aradan sonra karşınızdayım. açıköğretim sınavları vardı bugün bitti şükür ve bi bakayım dedim forum ne alemde diye. oooo sayfaları okumam mümkün değil zaten o kadar çok ki. burdan sorayım müjdeli haber var mı hamile olan var mııı?
eylemx hiç kafanı takma bende 1 ay ara verdim çok moralim bozuldu ama sonrasında çooook iyi geldi kafam rahatladı ilk defa bu ay adet olduğumda üzülmedim ağlamadım o kadar yaniiii. normal hayatıma döndüm diyorum. gerçekten Allah ol demeden olmayacağı için zamanını beklemeliyiz tabi ki sebeplere de yapışmak gerekirç
bbbz sen ne durumdasın en son kıbrısa gitmiştin. doktor ne dedi tüp bebeğe başlıyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…