ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gittim geldim canım temmuzda gidecem artık 3 aylık bi menapoza sokulacam
doktor ultrasonla görünmeyen küçük küçük kistlerde oluyor diye başarı şansı artsın diye menapoza sokuyor her ay 1 iğne yapacam artık hayırlısı sen ne yapacaksın bu ay

:))) merhaba nasılsınnnnn... doktor bana 5 kılo vermemı soyledı bense bugun gezmedeysım off cok hamur ıslerı yedım yaa vıcdan azabı cekıyorummmm.......benım de 3. klomen tedavısındeyım bakalım

mrb canım iyiyim sen nasılsın hayırlı olsun inş.bu sefer olur canım ya
kızzz demek seninde fazlan var aman çok üzüldüm çok üzüldüm ye iç kiloları al sonra vicdan azabı çek bu arada canım bence sevaba giriyorsun miden bayram ediyordr benimde biraz fazlam varr ilaçlarda aldırıyor aklında bulunsun

hıım anladım hayırlısı bakalım duymuştum bu yöntemi o süreçte kistte baskılanıp küçülüyomuş hadi inşallah bu şekilde fayda görürsün 3 ay kafan rahat edecek ama buna inan.
bende tıp fakültesine geçtim 1 ay ara vermiş oldum tahliller yenilendi vs. bu ay aşılama yapılacak iğnelere başladım 1 haftaya kadaraşılamam olacak inşallah bakalım hayırlısı doktor sanırım 1 kez deneyecek aşılamayı daha net konuşamadım ama çarşamba tekrar gideceğim sanırım sonrasında tüp bebeğe geçecek kist olduğu için çok denemeyecek galiba.
eeeee yok mu hamile haberleri??

:))) merhaba nasılsınnnnn... doktor bana 5 kılo vermemı soyledı bense bugun gezmedeysım off cok hamur ıslerı yedım yaa vıcdan azabı cekıyorummmm.......benım de 3. klomen tedavısındeyım bakalım

merhaba ben 2 ay klomen kullandım yaklaşık 3 kilo aldım hem ilaç kilo yapıyo hem zayıfla diyolar. :) bende dikkat etmeye çalışıyrm mesela canım şuan abur cubur istiyo ama yemiceeeeem mısır patlatıcam sanada tavsiye ederim ama az yağlı az tuzlu. hem abur cubur oluyo hem kalorisi düşük hemde tok tutar. :)

amin canım inş.isttanbulda direk küçük diye yapıyordular artık hayırlısı
evet canım aşılamyla biraz zor oluyormuş bakarsın sende olur ki inşallahta olurda buda umut olur
yok canım bu ay suskun yine önümüzdeki aylar galiba güzel haberler peş peşe gelicek

hadi bakalım inaşllah hayırlı sonuçlar alırız. inşallahhhh yakında teker teker listemizdeki herkez koca göbekli olur daha ne diyeyim:)

cnm sen de pcos mu var? kıst demıssın ya ondan sordum ben de pcos var

kızlar bugun hıdrellezmıs dılek dıleyım topraga bır seyler koylaım bız esımle bebek resmı cızıp saksımızdakı topraga ıcıne dogru koyduk

bal falan yemedim kız içime doğdu inşallah tutar sen millete beddua ediyodun ya sen bu ikizlerin bokları içinde kalırsın inşallaaahhhh inşallah hep beraber olur kız benim teyzemin 8 sene çocuğu olmamış bana ne kadar kızıyo bi bilsen benim canım yokmuydu sen şimdiden başladın bunalımlara diyo bi de ozaman tıptan yana da ümit yoktu bu kadar..

ben rahatım zaten canım rabbim herkese versin benim şuanda yaşadığım rahatlığı kafamı rahatlattım yani çok şükür..aman napalım olmazsa olmaz yani herkesin olacak diye bi kural yok zatii

yvrummm kaynananı gordummm :))) acaba dogru kısıyımı tahmın edıyorum..pikniklere gdilmiş ohh keyıflerr yapılmış...yanındakı teyze kaynanandı herhalde maaşşallah gencecık kadın ..şuan oyle cok bakıma muhtaç gıbı gozukmuyor..sen ıyı oolmaya calıs kaynanala cnm söylediklerini fln kafana takıp stres yama kendıne..yarın bıgun hepimiz ewlat elıne bakıcaz..allahım hayırlı evlatlar versın..

inşallahhh canım..kaynanoşş ilk cocuugunaa grıplıyken haımıle kalmıs atesım o bıcım yatıyordum dedı..öyle ateşli yumoşlar daha ıyı kapıyormus süpermenleri..tabıı bıze denk gelmez..hayırlısı herseın..bende onumuzdekı ay aşılama yaptırıacagım ıcın kafam rahat olursa olur olmazsa olmaz napıyım...ewt sensın çatlak kızz maşallaahhhh boyun kadar cocugun var abla kardes gıbı duruyorsunuz..saçlar up uzunn artıss artıss bu arada çatladım zaten yaa cok kılo aldım bacaklarımda çatlamalar varr ne yapıcammmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…