merhaba herkeseee:)
yine uzun aradan sonra karşınızdayım. açıköğretim sınavları vardı bugün bitti şükür ve bi bakayım dedim forum ne alemde diye. oooo sayfaları okumam mümkün değil zaten o kadar çok ki. burdan sorayım müjdeli haber var mı hamile olan var mııı?
eylemx hiç kafanı takma bende 1 ay ara verdim çok moralim bozuldu ama sonrasında çooook iyi geldi kafam rahatladı ilk defa bu ay adet olduğumda üzülmedim ağlamadım o kadar yaniiii. normal hayatıma döndüm diyorum. gerçekten Allah ol demeden olmayacağı için zamanını beklemeliyiz tabi ki sebeplere de yapışmak gerekirç
bbbz sen ne durumdasın en son kıbrısa gitmiştin. doktor ne dedi tüp bebeğe başlıyo musun?
kızlar ıyı aksamlar kımseler yok herhalde......
bEENNN VARIM CANIM YOKSA BENİ BEĞENMİYOR MUSUN
:))) merhaba nasılsınnnnn... doktor bana 5 kılo vermemı soyledı bense bugun gezmedeysım off cok hamur ıslerı yedım yaa vıcdan azabı cekıyorummmm.......benım de 3. klomen tedavısındeyım bakalım
gittim geldim canım temmuzda gidecem artık 3 aylık bi menapoza sokulacam
doktor ultrasonla görünmeyen küçük küçük kistlerde oluyor diye başarı şansı artsın diye menapoza sokuyor her ay 1 iğne yapacam artık hayırlısı sen ne yapacaksın bu ay
:))) merhaba nasılsınnnnn... doktor bana 5 kılo vermemı soyledı bense bugun gezmedeysım off cok hamur ıslerı yedım yaa vıcdan azabı cekıyorummmm.......benım de 3. klomen tedavısındeyım bakalım
hıım anladım hayırlısı bakalım duymuştum bu yöntemi o süreçte kistte baskılanıp küçülüyomuş hadi inşallah bu şekilde fayda görürsün 3 ay kafan rahat edecek ama buna inan.
bende tıp fakültesine geçtim 1 ay ara vermiş oldum tahliller yenilendi vs. bu ay aşılama yapılacak iğnelere başladım 1 haftaya kadaraşılamam olacak inşallah bakalım hayırlısı doktor sanırım 1 kez deneyecek aşılamayı daha net konuşamadım ama çarşamba tekrar gideceğim sanırım sonrasında tüp bebeğe geçecek kist olduğu için çok denemeyecek galiba.
eeeee yok mu hamile haberleri??
amin canım inş.isttanbulda direk küçük diye yapıyordular artık hayırlısı
evet canım aşılamyla biraz zor oluyormuş bakarsın sende olur ki inşallahta olurda buda umut olur
yok canım bu ay suskun yine önümüzdeki aylar galiba güzel haberler peş peşe gelicek
hıım anladım hayırlısı bakalım duymuştum bu yöntemi o süreçte kistte baskılanıp küçülüyomuş hadi inşallah bu şekilde fayda görürsün 3 ay kafan rahat edecek ama buna inan.
bende tıp fakültesine geçtim 1 ay ara vermiş oldum tahliller yenilendi vs. bu ay aşılama yapılacak iğnelere başladım 1 haftaya kadaraşılamam olacak inşallah bakalım hayırlısı doktor sanırım 1 kez deneyecek aşılamayı daha net konuşamadım ama çarşamba tekrar gideceğim sanırım sonrasında tüp bebeğe geçecek kist olduğu için çok denemeyecek galiba.
eeeee yok mu hamile haberleri??
cnm sen de pcos mu var? kıst demıssın ya ondan sordum ben de pcos var
hadi bakalım inaşllah hayırlı sonuçlar alırız. inşallahhhh yakında teker teker listemizdeki herkez koca göbekli olur daha ne diyeyim:)
yok canım bende çikolata kisti var malesef. sen de ?
canım ben de polıkıstık var pcos
evet canım şans var ama olmadımı da olmuyo
sabah balmı yedin yoksa şimdi yiyiptemi bana yazdın ikizmiiiiiikız nerdeeee ben girerim yahu girmesemde hepimiz girmeyelim hep beraber bebeklerimiz olsun
haklısın haksz bi tarafın yok tıpla birlikte biz de sabırsız olduk eskiler nasıl dayandı
merhaba herkeseee:)
yine uzun aradan sonra karşınızdayım. açıköğretim sınavları vardı bugün bitti şükür ve bi bakayım dedim forum ne alemde diye. oooo sayfaları okumam mümkün değil zaten o kadar çok ki. burdan sorayım müjdeli haber var mı hamile olan var mııı?
eylemx hiç kafanı takma bende 1 ay ara verdim çok moralim bozuldu ama sonrasında çooook iyi geldi kafam rahatladı ilk defa bu ay adet olduğumda üzülmedim ağlamadım o kadar yaniiii. normal hayatıma döndüm diyorum. gerçekten Allah ol demeden olmayacağı için zamanını beklemeliyiz tabi ki sebeplere de yapışmak gerekirç
bbbz sen ne durumdasın en son kıbrısa gitmiştin. doktor ne dedi tüp bebeğe başlıyo musun?
evet canım toplamda 6oğlu var çokta ama önemli olan çokluk değilmiş işte..zaten hep sevaptır bende yaşlanacam benimde anne babam var bu düşüncelerle sesimi çıkarmıyorum ya ama insanoğluyuz işte bazende bunalıyorum..
bende çıkıyorum zaten görüşürüz canım iyi geceler
birsencim inşallah çalışmalarının meyvesini alırsın AMİİİNNN bu arada çatlak benmi oluyorum kız nerem çatlak :))))))))))))))))) bi bebişin olsun asıl sen çatlıcan kiloları alıp ohhhhhh:))))))))))))))
gunaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?