- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
günaydınnnnn keklikler
günaydınnnn karabiberrr..gittimi kız kynanan
yavrularr bugun benım canım acaip pasta börek bişeyler çekiyor...evde de pek malzemem yok markette bıraz uzakta şöyle kolay tarıflı kek olur kurabıye olur biliyorsanız versenıze tarıf..
yok canım uyuyor biraz rahatsız da
canimmmm aklımda şimdilik yok bi tane var oda çok uzun yahu veren olursa bende yaparım bu arada şeker hayırdr tatlı matlııı ne işş
ayy ne biliyim bugün canım acaip bişeyler çekiyor dunde depresyondaydım..alışverıse gıttım begendıgım kıyafetler hıc uzerıme olmadı rajıme baslıycaktım sözde şimdi cnm bişeyler çekiyor..bende bı suru tarıf varda malzeme yokkk
ıyıyım canım sen nasılsın
hiç sorma illa birşey eksik çıkar zaten geçen bizim kızlaaar incirli mincirli tarif verdiler yapamadım
kaç kilo almıştın biiiirrssseeennnn kız bende öyle olmuşummm ne olacak sığamıyorum kotlarımın içine
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama
neysee gıdıp kendı tarıflerımden bıseyler yapmaya calısııyım oluyorum tatlı komasına gırdımm10 kilo aldımm anamm napıcamm ben yarım dunyaa oldummmmmmmmmmmmm :18::18:
oyy maşallahh teyzesı yesın onu kız bu kız baya buyumuş şuraya bak aynı kız gıbı nazlı yatmış...doktor cınsıyetını soylemedımı getırmedınmı sonuçları cnm
ekleyebıldım mı bılmıyorum ama evet eklemışım bebegımın fotografı teyzoşları maşallah deyın ama
yok canım söylemedı ama bızede kızmmış gıbı geldı bı an bı kac gun sonra sonuçlar bellı olcak canım 3.ayımızı doldurduk teyzesı ya
neysee gıdıp kendı tarıflerımden bıseyler yapmaya calısııyım oluyorum tatlı komasına gırdımm10 kilo aldımm anamm napıcamm ben yarım dunyaa oldummmmmmmmmmmmm :18::18:
oyy maşallahh teyzesı yesın onu kız bu kız baya buyumuş şuraya bak aynı kız gıbı nazlı yatmış...doktor cınsıyetını soylemedımı getırmedınmı sonuçları cnm
tüü tüüü tüüü 41 kere maşallahhh
kız ya aynı ben amannn halası gibi de rahatına düşkünnn kız rabbim bağışlasın
çok ayıptr sorması bunu kafası bacağı nerde ya hiç anlamıyorumda
ozaman sorarsın doktora caınım eger göstermıyorsada kesın kız nazlı olur kızlar seyını göstermez hemencecıkkk
iyice baktım doğru kız hem bu bebek uzanmış bacak bacak üstüne atmış şeyide erkek olsa görünürdü bu kız burda yeteri kadar süslü var zaten buda herkesi sollar artık
valla bılmıyoruz suslumu gelıyo canım ama ilk ultrason fotoğrafındada bacakları kapalıydı bakalım artık hayırlısı
bacaklar kapalı olunca kızmı oliyyy
karnın çıkmışmı 3.ayın nasıl duruyor
bende istiyorummmmm bebetttt bebekine söylede bize dua etsin boş duracağına teyzeleri ve halasına bari dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?