ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sormaaa gıtsın tatlım..hadı bı hamiş olda herkes toplanıversın..listede duzenleyemıyorum oda kötü ooldu..yetkililere yazdım bı cvb bıle vermedılerrrrr..

sormaaa gıtsın tatlım..hadı bı hamiş olda herkes toplanıversın..listede duzenleyemıyorum oda kötü ooldu..yetkililere yazdım bı cvb bıle vermedılerrrrr..

canım zaten listen şimdi çorba olmuştur dimi kız neden öyle yaptılarkii canım ya
hamişlikmiii moralim bozulduuuu bana çok uzakkk gibi sen olda bakem nasıl neşelendiriyorsun burayı

a.s canım nolsun aynıyız hepimiz..benim kaynanacıkta burda biliyorsun bende ondan çok giremiyom.gelincede kimseler yok.
selamun aleyküm canlar nasılsınız??
a.s tatlım sen nasılsın yanlızlık nasıl gidiyor..
bu ay çoğumuz tedaviye ara verdi galiba..havalarda sıcak herkes gezmelerde galiba ondan kimsecikler yok ama önümüzdeki aya bomba gibiyiz hepimiz dimi...
canım zaten listen şimdi çorba olmuştur dimi kız neden öyle yaptılarkii canım ya
hamişlikmiii moralim bozulduuuu bana çok uzakkk gibi sen olda bakem nasıl neşelendiriyorsun burayı

niye öyle diyosun canım tedavine başladın bakarsın hemencecik hamiş olursun bizde sırayla arkandan geliriz..

bende iyi diyelim iyi olayım cnm yaa kociş yokya bekar evine döndüm istediğim zaman yatıp kalkıyorum bi tuhafım işte ben 23 nisanda olmuştum cnm bende bi belirti yok henüz kocişte yok hamilede olamam adetimede bi 12 gün var benimde başlar göğüs ağrılarım bi kaç güne kadar heralde:26:

a.s cnm ıyıyız sen nasılsın bakalım..alıştınmı kocişinin yoklugunaa :))

a.s tatlım sen nasılsın yanlızlık nasıl gidiyor..

bende iyi diyelim iyi olayım canlarım yaa ne olsun alışmaya çalışıyorum çok uykum gelince yatak odasına gidiyorum yatmaya aslında benim alışkın olmam lazım ama her seferinde yıkılıyorum yalnızlık koyuyo Rabbim kimseyi sevdiceğinden ayırmasın

aynen zeynoşum bende geldim kimse yoktu aradada baktım şimdi tekrar geldim yine kimse yok inşAllah bi hamiş haberi alırızda sayfa şenlenir tekrardan

zeynoş bi daha ümitsiz ümitsiz konuştuğunu duymıycam neden çok uzakmış güzel bi tedaviye başladın sen tıbbi olarak elinden geleni yapıyosun şimdi inanman ve dua etmen lazım olmıycak diye düşünme Rabbim seninde hepimizinde yüzünü güldürecek inşAllah:109:

benim kaynanoşta oturduğum gibi kaldırıyor beni bana otur otur şişersin diyoooo
ne çooookkk seviyor beniiii mübarekkkk
yat kalk diğer gelinlerinden bahsadeiyor geldiğnden beri kimsede aramamış bide bana diyo tek sen arayıp soruyordun beni
ama en çokta diğerlerini seviyor hepsi akabası ben tek ailesinden değilimmm
keşke benide sevseydiiiiii ah ahhh karanfil destesi ha ha ha yarimmmm

canım demek sende gelip gidiyorsun ya orda saat kaç yarına randevulaşsakmııı yarın sabab 11de burda olicim herkese duyrulurrr
beyzacımmm kaç gündr namaz kılmıyorum 5 gün oldu bi garibim bu aralar yatarken kalkarken çok huzursuzummm
bi garip olmuşum yolun sonundaymışım gibi öyle hissediyorum kendimi
şöyle söylüm sanki içimde kabuk tutmuş bi yara var kabuğunu kaldırmışım yaram öylece duruyor canım yanıyor maddi manevi psikolojikmen çok enterasan olmuşummm
rabbim artık bizlere nasip etsin hayırlısıyla

kızz ıyı kotu bı listemız vardı sırası gunu gelenlerı takıp edıyorduk kotu oldu yaa..boşlukta hıssedıyorum bende kendımı listesiz....kızz moralını bozma herşey yoluna gırıcek ınsallah allahın ıznıyle..ben hmiş olursam ağlamaktan yıkarım buraları

iyiyim cnım ne olsun..yaa benım det belırtılerım cok kötü çıkmış durumda göğüslerim çok acıyorr belim karnım agrıyor..bide ben adet olmadan bı kac gun önce gaz çıkartırım cok onların hepsi mevcut ben bugun yrın hastalanırım ynım canım..sende varmı belırtı merak ettım..yıne aynı zamanda hastalansak anladınn senn onuu

mrh kızlar, bende bekliyorum bakalım daha 5 gün var gerçi adetime ama ben normalde 5-6 gün önce oluyorum normalde bugün olmam lazımdı ama olmadım her tuvalete gidişimde inş bişey gelmemiştir diyorum ((

mrh kızlar, bende bekliyorum bakalım daha 5 gün var gerçi adetime ama ben normalde 5-6 gün önce oluyorum normalde bugün olmam lazımdı ama olmadım her tuvalete gidişimde inş bişey gelmemiştir diyorum ((
w
emus senın kacıncı denemendı benım de kasıklarımda hafıf sancı var herhalde catlıyorlarrr

kızlar 200 tefrıcıye daha okudum eklersenız sevınırım

kız zeynos noluyo sana oyle bence senın kaynana geldı oyle oldu nedır bunlardan cektıgımızben de kaynana evde olunca kafayı yıycek gıbı oluym gercekten bı huzur vermıyolar kı canm hep onların stresı de etkılıyo bızı vallahı ya takma canım benım sende namazını kıl tevekkul et olur ıns

hehehe otur otur şişersin ha
aman be zeynocum sevse ne olur sevmese ne olur boşver..kimi seviyorsa övüyorsa ona gitsin..benim kaynanada aynı valla toplam 6 gelini 3 kızı var yılın 8 ayı istanbulda gerisinide memlekette geçiriyor..bu sekiz ayda toplasan 2 ay diğerlerine gitmedi hep bendeydi..ama sürekli akrabalarla konuşunca benim yanımda hep onların nekadar iyi becerikli olduklarından bahseder durur..şimdilik susuyorum yaşlıdır şöyle böyle ama neticede bende insanoğluyum bigün sabrım taşacak ve diyicem madem okadar iyilerse bundan sonra burda nekadar kalırsan oralardada aynı kalacaksın diye..
pufff bu konuda çook dertliyim yaa zeyno yarama tuz bastın resmen..
anladım canım ben onu
benim adet belirtilerim pek çıkmadı daha sanırsam bu ay 18ne kadar olmam kaç aydır ilaçlardan erken oldu bu ayda gecikecek heralde..
biran önce olsada başlasak yaa.. bu arada pazartesi ya randevum şimdiden stresi sardı valla..

Son düzenleme:

ahh be zeynoşum aynı duyguları bende hissediyorum emin ol ama gelip geçiyo seninkide geçicek bende geçen öyleydim nefes alamıyodum sanki şimdi daha iyiyim sende sıkma canını namazını kıl biliyosan kuran oku inşirah suresini oku bol bol bu sure kalpteki sıkıntıyı alıp götürür Allahın izniyle

günaydın hanımlar..annelerimizin günü kutlu olsun umarım birgün bizimkinide kutlayan olur:S

bu güneri saçmada bulsam annesi omayanları çok daha yaraladığınıda düşünsem bir garip oluyorum çocuk istediğim günden beri ..öfff

günaydın canım..bütün kalbimle amiiiin diyorum..
bende daha önce fazla takmazdım saçma gelirdi ama anneminki kutlardım...dediğin gibi bu çocuk isteğimizdenmidir nedir bikaç senedir benide çok yaralıyor..geçen sene anneler gününde de hüzünlenip demiştimki inşallah seneye kadar bebişim benimle olacak..şimdiye kadar maalesef olmadı inşallah seneye artık..bizde sevinçle kutlarız bu günü..

Son düzenleme:

ewt cnm biliyorum ptesı randövun oldugunu hayırlısı olsun bkalım ıyı haberlerını 4 gözle beklıyorum...benım cok kötü yaa her an gelebılır kırmızılar..şöyle 5-10 gun onceden karnım agrımaya başlayınca uyuz oluyorummmmmm..

tünaydım canım inşallah canım...
bende geçen seneden berı anneler gununu hıc sevmıyorum ve benım ıcın cok acı gecıyor..çünki benim annm yokk bi bebişimde yok ıkısı karısınca cok kötü oluyorr vee suan yinee ağlıyorumm :85::85::85:

bizde son 3 senedir aynı şeyi deyip duruyoruz ama yok işte hala

sorma bebeğim face de anneni gördüm demin ne kadar kötüt oldum anatamam Allahım sabır versin sana canım:26:

slm bbbz, özelden msj yazmışsıncevapladım ama gitmedi buraya yazayıjm dedim..bugün adetimin 26. günü normalde 24 günde bir olurum..evet cnm 24 nisanda vurundum.. dün aldım test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.. bugün pazarya kapalı eczaneler yarın tekrar alıp denicem.. tabi yarına kadar olmassam.. bakalım hayırlısı olsun:18:

bu arada BEBE TIME netten baktım yanıltıcı deniyo.. kullanan varmı..yarın başka test alıcam denicem tekrar artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…