ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ben bugünde yaptırdım 16. gün kanda negatif gene :'( ama günüm dün bugün arasıydı.
adet de olmadım benim halim ne olacak kafayı yicem

bu fortel dediğğin test ne nerde yaptırabiliriz. hala bi istimal var mı dersiniz

kızzzz çok kötü yalnız uyulmuyor birde alışkanlık olunca çok fenaaaa.
tez zamanda kavuşursunuz inşallahhhh
bari kocanın değerini .billlll

oyy canım allah kavustursun üzme kendını goz acıp kapayıncaya kadar geçer zaman canım...bız burdayız gel dertlesırıız sıhbet muhabbet sıkıntın bıraz geçer inş.

günaydın canlarım yaa hiç sormayın uyunmuyo tam bir ızdırap bana ailemde yanımda yok gideyim kalayım aklım dağılsın Allahtan görümcelerim var da biraz değişiklik yaşıyorum yoksa burda yalnız başına dışarı falanda çıkamıyosun kaçırma olayları var görümcelerim olmasaydı hepten bunalırdım heralde birde sizler iyiki varsınız gerçekten yazıyorum buraya girdiğimde sohbet muhabbet kafamı çok dağıtıyorum ben arkadaşı çok severim sizler benim arkadaşım oldunuz
bu arada zeynoşş ben onun değerini bilmeye çalışıyorum kız başımın tacı inan Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın

Son düzenleme:

eczaneden alıyosun aynı idrar testi yapıyosun diğerlerinden daha iyi tabiki kanda negatifse sanırım negatif cnm ya umarım öyle olmaz önce kana sonra idrrara gecer çünkü allah yardımcın olsun

canım benim yaa moralini bozmayı hiç istemem ama eğer kan tahlili yaptırdıysan sonuç doğrudur zannediyorum 1 gün bile olsa kanda çıkar diyolar ama sen bi kaç gün daha bekle eğer olmazsan tekrar tahlil yaparsın Rabbim kerimdir

selam kızlar nasılsınız kımseler yok gene bu ay acaba olacak mı cok merak edıyorum hafıf bır enfeksıyon da var umarım o etkılemez ne guzel ıkı yumurtam var...ALLAH'ımmmm ınsallah olur yaaa hayırlısıyla

mrb arkadaşlar
pazartesi çatlama iğnesi oldum ama ağrı falan yok canım sıkıldı çatlama olmadı sanırım iğneden kaç gün sonra çatlama olur ???????

mrb arkadaşlar
pazartesi çatlama iğnesi oldum ama ağrı falan yok canım sıkıldı çatlama olmadı sanırım iğneden kaç gün sonra çatlama olur ???????

canım illa ağrı olacak diye bişey yok kendini öyle şartlandırma kişiden kişiye değişir bu..yumurta genelde iğneden sonra 36.saatte çatlar ama bu kiminde daha erken kiminde de biraz daha geç olabilir canım..
hakkında hayırlısı olsun kaçıncı iğnen kaçıncı tedavin bu arada..

cnm benim kusura bakma yorumunu atlamışım iyi dileklerin için çok çok teşekkür edderim iyiki varsınız siz yaa

kızlarr nabersiniz :) bende giriyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bugünde anneme gidicem 2 gün orda kalıcam kafa dinlicem biraz artık orda girebilirsem görüşürz yine..kendinize iyi bakın kızçeler

iyilikkk şekerlikk sen nasılsın bakalım..yüzünüzü gören cennetlikk :))) sende ıyı bak unutma bızlerii...

hu hu kızlar ben geldım nasılsınız

ıyılık canım sız nasılsınız..gitmedinmi sonuçları göstermeye cınsıyet bellı degilmi hala kuzucum..

selam kızlarrrrr

aleykümselammmmmmmmmmm

çatlatma ıgnesı oldugumda benım de hıc belırtı olmadı. akıntı yoktu sanırım

canım benımde hıc ne akıntım ne sancım olurdu ıgneden sonra onlara takılma...cok guzel yumoşların var bu haftayı gun aşırı degerlendırın..eşinin spermleri çokmu düşüktü

sormaa canımm kızlarr bırdenn bıçak gıbı kesıldı kımse ugramaz oldu..zenoşta başka topıc bulmuş orda sohbet muhabbet kuruyorr.....

sen nasılsın cnm bebısımız nasılll

iyiyiz cnm canım yatıyoruz anca ne iş ne güç yürümek bile yasak bakalım bulantım falan yok bi tansiyonum düşüyo galiba ama şükür darısı size böyle rahat hamişlikler geçirmeye inşallah kuzum...

Birsencim, ben 3. klomen tedavimdeyim, doktor iğne vermedi kendisi çatlayacakmış. Sadece çok hafif sızı var kasıklarımda.... Doktorum dedi ki; zaten eşinin spermleri çok iyi değil iki yumurta var kendiniz değerlendirin. Spermler cok ıyı olsa çatlatma iğnesi kesin vurulurdun dedi. ne demek ıstedı anlamadık. Yanı bu ay ıkı yumurtan var ama sperm az catlatma ıgnesı olsan ne yazar demek ıstedı herhalde:))) bu arada eşimin 2.5ml de 22milyon çıktı. canlılık %75 . ileri hareketlilik %57........ama kötü diyor....üroloji doktoru iyi diyor hangisine inanacağımızı şaşırdık........1 haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum...

3. denemen hayırlısıyla sonuçların inşallah canım..ewt sayısı bıraz düşük ileri hareketlılıkte fena sayılmaz..keçi boynuzunn cok faydası var canım ıyı yaptınız eşin içiyor dımı keçiboynuzunu....dediğim gibi gün aşırı ilişkiye devam edın bu hafta önemli sizin için 20 mm olan çatlamış bile olablir...

inşallah canım amin...Sayısı çok mu düşük bilmiyorum.Eşim zorla içiyor midesi bulanıyor...pazartesiden beri içiyor..sanırım arada bir gün unuttuk....ınsallah faydasını görürürz. devam ediyoruz 13. gunu 20mm di bugun 16. günü belki de çatlamıştır. bir de 17mm vardı o da anca belki bugune catlar. yarın sabah degerlendırecez........

selamun aleyküm canlar nasılsınız??

a.s canım hafta sonun evde pinekliyorum sen nasılsın?sende 18 nisanda adet olmuştun demi? ya normalde adete 1 hafta kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay çok erken başladı yumurtlama gününden 5 gün sonra ağrımaya başladı sendede başladımı belirtiler?

selamun aleyküm canlar nasılsınız??

a.s cnm ıyıyız sen nasılsın bakalım..alıştınmı kocişinin yoklugunaa :))

merhaba canım bende 18 nisan vakasındanım..göğüslerim belim çok fena acıyor..daha 1 hafra var adete ama bugun yarın gelır dıye beklıyorum benn

kızlarr selam hepinize nasılsınız
benim kaynanoş burda korkudan giremiyorum burası neden öyle sakin geçiyor kimsecikler yok nazarmı değdi
sohbetler yok açtım dedim kesin sayfa almış başını gidiyordr malesef yanılttınız beniii nerdesinz

geldim kimse yok gidecem başkası gelecek oda bakacak kimse yok gidecek
sonra başkası gelecek kimse yok bakacak bakacak kimseler gelmeyince gidecek sanırım burası hep öyle sürecek eee hamile haberi olmayıncaaaaa olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…