gÜNAYDINNN KIZLARRRRR YAVRULAR SÜS ŞEKERLERİ SÜSLÜÜÜ DEHŞET KIZLARRRRRR GÜNAYDIN
nasılsınız bakayımmmm birileri arkamdan konuşmuş zeynoşşş başka bir yer bulmuş diye valla yok kıbrıs olayıyla ilgili konuşmuştum dün hep dışardaydım ondan gelemedimmm yoksa burası biz garibnların mekanı hiç bırakırmıyım
birisii seni birisi benden sana birisi şarkısı armağandr birisi dinle
bu arada O KENDİNİ BİLİRRRR SÜSLÜ
kızzzz çok kötü yalnız uyulmuyor birde alışkanlık olunca çok fenaaaa.
tez zamanda kavuşursunuz inşallahhhh
bari kocanın değerini .billlll
oyy canım allah kavustursun üzme kendını goz acıp kapayıncaya kadar geçer zaman canım...bız burdayız gel dertlesırıız sıhbet muhabbet sıkıntın bıraz geçer inş.
ben bugünde yaptırdım 16. gün kanda negatif gene :'( ama günüm dün bugün arasıydı.
adet de olmadım benim halim ne olacak kafayı yicem
bu fortel dediğğin test ne nerde yaptırabiliriz. hala bi istimal var mı dersiniz
ben bugünde yaptırdım 16. gün kanda negatif gene :'( ama günüm dün bugün arasıydı.
adet de olmadım benim halim ne olacak kafayı yicem
bu fortel dediğğin test ne nerde yaptırabiliriz. hala bi istimal var mı dersiniz
mrb arkadaşlar
pazartesi çatlama iğnesi oldum ama ağrı falan yok canım sıkıldı çatlama olmadı sanırım iğneden kaç gün sonra çatlama olur ???????
canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde arada 1haftalığına filan çıkıyor şehir dışına bende çok sıkılıyorum..geceleri zor uyuyorum..
inşallah bu 10gün çabucak geçer biran önce kavuşursunuz.
kızlarr nabersiniz :) bende giriyorum ama kimseyle karşılaşamıyorum bugünde anneme gidicem 2 gün orda kalıcam kafa dinlicem birazartık orda girebilirsem görüşürz yine..kendinize iyi bakın kızçeler
hu hu kızlar ben geldım nasılsınız
selam kızlarrrrr
çatlatma ıgnesı oldugumda benım de hıc belırtı olmadı. akıntı yoktu sanırım
sormaa canımm kızlarr bırdenn bıçak gıbı kesıldı kımse ugramaz oldu..zenoşta başka topıc bulmuş orda sohbet muhabbet kuruyorr.....
sen nasılsın cnm bebısımız nasılll
Birsencim, ben 3. klomen tedavimdeyim, doktor iğne vermedi kendisi çatlayacakmış. Sadece çok hafif sızı var kasıklarımda.... Doktorum dedi ki; zaten eşinin spermleri çok iyi değil iki yumurta var kendiniz değerlendirin. Spermler cok ıyı olsa çatlatma iğnesi kesin vurulurdun dedi. ne demek ıstedı anlamadık. Yanı bu ay ıkı yumurtan var ama sperm az catlatma ıgnesı olsan ne yazar demek ıstedı herhalde:))) bu arada eşimin 2.5ml de 22milyon çıktı. canlılık %75 . ileri hareketlilik %57........ama kötü diyor....üroloji doktoru iyi diyor hangisine inanacağımızı şaşırdık........1 haftadır keçiboynuzu kürü yapıyorum...
3. denemen hayırlısıyla sonuçların inşallah canım..ewt sayısı bıraz düşük ileri hareketlılıkte fena sayılmaz..keçi boynuzunn cok faydası var canım ıyı yaptınız eşin içiyor dımı keçiboynuzunu....dediğim gibi gün aşırı ilişkiye devam edın bu hafta önemli sizin için 20 mm olan çatlamış bile olablir...
selamun aleyküm canlar nasılsınız??
selamun aleyküm canlar nasılsınız??
a.s canım hafta sonun evde pinekliyorum sen nasılsın?sende 18 nisanda adet olmuştun demi? ya normalde adete 1 hafta kala göğüslerim ağrımaya başlardı bu ay çok erken başladı yumurtlama gününden 5 gün sonra ağrımaya başladı sendede başladımı belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?