çok sağol canım inşallah rabbim gönlüne göre versin en kısa zamanda hamiş haberlerini alalım :))) üst üste çok değil mi yaa spermlerin kalitesi düşüyo diyolar ama bu doktorlar da bir dedikleri diğerini tutmuyor vallahi :)))) en az 48 saat erkek boşalmamalı diyolar tabii sizin sayı ve hareket çok iyi ise o zaman her gün vermiş olabilir de.....
gunaydın canımeger ccıkmazsa üzülmiceksen yap derım çünkü bende cok meak edıyorum ya
içim içimiyi yiyor valla çıkmazsa çok üzülürüm ne diye yalan söyleyim ama bide çıkarsa ozamanda heycandan ölürüm allahım allahım ne yapcağımı şaşırdım
Kızlar rabbim hepimizw hayırlısı ile meleklerimizi gönderiri umarım bu şekilde beklemek çok ama çok zor gerçekten. Bizim de sebepsiz eşimde de bende de sorun yok yani ama bebişte yok(((((((((((((( eşimin sayı ve hareket biraz sınıra yakın ama doktorlar normal yolla olur dedi bilemiyorum deniyoruz bakalım ben de bu ay riske atmayım diye araştırıyorum işte ama bakalım bizim sayı 1 ml. De 32 milyon. Zaten sınır 20 milyon. Ondan hergün olursa sıkıntı mı olur diye düşünüyorum ((((( siz iğneden sonra yumurtaların çatladığını hissettiniz mi? Kiminin ki 10 saat sonra bile çatlayabiliyoumş doktorlar genelde 24-36 saat arası çatlar diyo ama bünyeye göre değişiyo demek ki
bu çarşamba çatlatma iğnesi yaptım doktorum bana iki gün ilişki birgün ara verip ertesi gün ilişki dedi ama geçen akşam misafrlerden dolayı beraber olamadık karın kasık ağrım çok fazla birgünü kaçırdık. üçüncü denememdi yoksa aşılama olacak tek gün için boşamı gitti bilgi verin lütfen
aaa aa foruma akşam kimse girmemiş, bende dahilgünaydınnnnnnnn:13:
zehra naber sen bugun doktora gıtmıcekmıydın
saat 1de gidecem nasılsın canım nedense bugün çok heyecanlıyımm
Canim mrb endiselenmene gerek yok doktor banada senin gibi soyledi birlikte olma gunlerini ben uydum hatta aradaki boslugu bile birakmadim ama tutmadi.eger tutucaksa yumurtan catlak belirli bi saate kadar kaliyo zten tutarsa tutucaktir hayirlisi senin icinn
canım o hiç bellı olmuyo iğneler karın agrısıda yapıyo doktor kaç saat sonra ilişki dedı iğnenı oldun mu
içim içimiyi yiyor valla çıkmazsa çok üzülürüm ne diye yalan söyleyim ama bide çıkarsa ozamanda heycandan ölürüm allahım allahım ne yapcağımı şaşırdım
iyiyim canım sen nasılsın içimizden bırı doktora gıdecegı zaman bende heycanlanıyorum akşamdan berı karnım agrıyo ya nedenını de bılyorum
nazarboncuk hoşgeldin inş. hayırlı haberler verirsin bizlere
yok iğnemi olmadım muhtemelen perşembe günü olacağım 12. gün perşembe günü doktor o zaman gel demişti bugün klomen bitiyo. doktor ilişki ile bilgili bişey demedi ben kendi araştırmalarım doktorsitesinde sordum felan iğneden 1 gün önce ilişki, iğneden 36 saat sonra ilişki ve ardından gün aşırı diyor pek çok doktor. tabi gün aşırının nedeni de sperm kalitesi için hatta en kaliteli sperm 3 günlük perhizden sonra oluyomuş. yani iğneden 1 gün önce yapmayıp 3 gün bekletmek daha mı iyi caba üff bilmiyorum ki ne zor şeymiş hamile kalmak yaa millet 2-3 ayda nasıl tutturuyor hayret ediyorum resmen....
iğneden sonraki kaçıncı günün inş.birseyler vardır karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?