birdaha yap kız belki birseycikler vardı zaten sabah heyecanlıydım dahada heyecanlandım
birdaha yap kız belki birseycikler vardı zaten sabah heyecanlıydım dahada heyecanlandım
kızlar ben çıkıyorum doktora gidecem bi saat sonra burdayım ne olur dua edin bana görüşürüz allaha emanet olun
Ay ya ben nasil heycanli nasil umutluyum icim kipir kipr yerimde duramiyom sanki olumlu sonuc almisim gibi
gule gule canım dualarımız senınle gelınce haber ver
Canim hayirli haberlerle gel ins.bende cikyom kizlar ogle aram bitti yaparsam haber verirm dua edin
nuray test yaaptın mı tekrar
hayır canım yapmadım aldım bi test daha ama ne biliyim ya sonuç kötü çıkarsa elim ayağım titriyo ecz.sabah aç karnına ilk idrarla yap dedi tekrar sansım işte tüm cesareti toplamış yapmıştım hertürlü sonuca kaşı ama test bozuk çıktı:)
kızlar ben çıkıyorum doktora gidecem bi saat sonra burdayım ne olur dua edin bana görüşürüz allaha emanet olun
merhaba kızlar nasılsınızz hafta sonu yoktum özledim sizii:118:
hoşgeldın canım bızde senı özledık nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?