ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende ıyıyım aşılama araştırmasına giriştimmm

canım inşallah tedavin başarılı olur.şimdi sen soldan yuurtlayınca doktorun aşılamayı iptal mi edecek?benimde içime kurt düştü bu ay çpk ümitliydim sağdan yumurtlamıştım ama olmadı acaba ikisidemi kapalıki olmadı diye önümüzdeki ay gidince dr ameliyat demezse tekrar hsg isteyeceğim çünkü ilk başta çekerke3n 2 side kapalı biri açıldı dedi ya açılmadıysa diye düşünmeye başladım

evet cnm ben 31 yasımdayım pcos var bende. adet duzensızlıgı gobek bolgemde kılo ve tuylenme sorunlarım var.. dogum kontrol hapını 6 yıla yakın kullandım bıraktım. 1 bucuk yıl oldu bıraktıgım ama adetlerım duzensız.... bebegı de 6 7 aydır ıstıyoruz ama cıddı anlamda 3 4 aydır denıyorz....... ılk klomen tedavımde gunde bır klomenle yumurtam 20mm ıken ıgnemı oldum....tutmadı....2. klomende gene gunde 1 klomenle 19mmken falan ıgnemı vuruldum...tutmadı... su an ıkıncı klomen tedavımdeyım...gunde ıkı tane klomenle 20mm ve 17mm ıkı yumurtam olustu..... doktor catlatma ıgnesı vermedı yenı doktorum bu. kendısı catlar dedı.... o dedıgı gunden berı gunasırı denıyoruz daha bellı degıl 12 gun var adetıme o gune kadar da deneyecegız. bu arada esımın 22mılyon spermı..sen kac yasındasın kac yıldır denıyorsunuz esının sperm testı oldu mu..ben rahım fılmı de cekıldım temız

bende 27 bitti sayılır işte.pko var 14 15 yasından bu yana hep doğum kontrol ilacı kullandım.tüylenme kilo problemim yok.eylülde 2 yıl olacak evliliğim.başından beri deniyorum.2 yumurta takibim oldu.1 kez klomen kullandm.günde 2 kez tutmadı.şimdi ikincisine başlıycam yarın.günde 3 kez içeceğim busefer.sperm testi yapıldı şimdi hatırlamıyorum ama bi sorun yok.rahim filmini bu olmazsa deneyeceğiz.çünkü artık aşılamaya geçecez....

anladım canım hayırlı olsun yarına baslıcakmısın tedavıye

ewt cnm doktor başlarsa başlıycam büyük ihtimal..sanırım bende iğne olmaya başlıycam en sonunda..

çok sağol cnm..bak onu bende cok merak edıyorum yarın ınsallah unutmazsam sorucam doktor eger soldan yumurta gelışirse ne yapıcaksınız dıye..bence iptal etmeli...cnm benımde kaç ay sağdan oldu olmayınca olmuyor hıcte hatta bı keresınde 3 tane sağda oluşmuştu cok kalıtelı ama olmadı işte..ama sen bıdaha çekil bence hsg..

evet canım az kaldı ama vakıt gecmıyor sureklı elımde kagıt kalem ya da takvıme bakıyorum.. ya da bu ay tutmazsa yenı adet tarıhımı ılıskı gunlerımı falan hesaplıyorum ....hem de bu ay ıkı yumurtam olmustu ınsallah bosa gıtmez yaaa....onumuzdekı ay asılama dedı doktor ama ıstemıyorum asılama

yavrucum sen cok stres yapıyorsun..bu kadar hesplamak beklentı ıcınde olmak ıyı degıl..doktorun stres yapma demıyormu sana..eşinin spermlerı azdı sanırım aslında aşılama olabılır sızde neden ıstemıyorsun..

iyiyim canım senin aşılama hayırlı olsun kocişim trabzonlu gidiyoruz yazları seviyorum oraları

sağol cnm inş. hayırlı olur..öylemiii trbznun neresınden enıste desene bıze gelın geldin..çokk guzeldır benım memleketım..sen nerelıydın ordulumu

iyiyim canım senin aşılama hayırlı olsun kocişim trabzonlu gidiyoruz yazları seviyorum oraları

:))))))))))))) türkçenin içine tükürdüm sanırım. Yazılı anlatımdan sıfır aldım valla ya
,işte köyler kışın güzel olmuyor yazın güzel ama fındık mındık olmıcak BİDE KAYNANA YANINDA DEĞİL KENDİ EVİNDE OLCAN ÇOKMU İSTEDİM NE :)))

geçer canım rahat olmaya çalış benimde bi takvimim vardı kocaman elimde gezerdim.. şu gün başladı bitti iğne oldum ilaç başladım falan diye 3 ayımda hamile kaldım...

canım rapor nasıl cıkarılıyor hıc bı bılgım yok yasım 28 ıns.ılkınde olur durmadan ısten ızın aldıgım ıcınde problem olmaya basladı evet ıgne bulunamıyo karaborsadan satıyolar uyanıklar senın bebek nasıl cınsıyetı bellı oldumu kuzum

hadı ya yıne saka degıl dımı ayyyyyyyy ıns.hamılesındır bebem

kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldim ewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş

canım benim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin çok sevindim bi hamişimizin çıkmasına Rabbim arttırsın eksiltmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…