- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
slm kızzzz trabzonlu hemşeriimmmmm
hu hu kızlar nerelerdesınız topik bomboş
kızz benımde aklımdan sen gecıyordun geldın..nasılsınız bakalım..
iyiyim canım sen nasılsın
bende ıyıyım aşılama araştırmasına giriştimmm
bende ıyıyım aşılama araştırmasına giriştimmm
anladım canım hayırlı olsun yarına baslıcakmısın tedavıye
canım inşallah tedavin başarılı olur.şimdi sen soldan yuurtlayınca doktorun aşılamayı iptal mi edecek?benimde içime kurt düştü bu ay çpk ümitliydim sağdan yumurtlamıştım ama olmadı acaba ikisidemi kapalıki olmadı diye önümüzdeki ay gidince dr ameliyat demezse tekrar hsg isteyeceğim çünkü ilk başta çekerke3n 2 side kapalı biri açıldı dedi ya açılmadıysa diye düşünmeye başladım
selam kızlar nasılsınız bugun adetımın 22. gunu kaldı gerıye 11 gunnnnn nasıl bekleyecegım yaaa......
slm şekerimm kızz sendemı trbznlusunn hemşommm..naber nasılsın bkalım...
evet canım az kaldı ama vakıt gecmıyor sureklı elımde kagıt kalem ya da takvıme bakıyorum.. ya da bu ay tutmazsa yenı adet tarıhımı ılıskı gunlerımı falan hesaplıyorum ....hem de bu ay ıkı yumurtam olmustu ınsallah bosa gıtmez yaaa....onumuzdekı ay asılama dedı doktor ama ıstemıyorum asılama
iyiyim canım senin aşılama hayırlı olsun kocişim trabzonlu gidiyoruz yazları seviyorum oraları
iyiyim canım senin aşılama hayırlı olsun kocişim trabzonlu gidiyoruz yazları seviyorum oraları
evet canım az kaldı ama vakıt gecmıyor sureklı elımde kagıt kalem ya da takvıme bakıyorum.. ya da bu ay tutmazsa yenı adet tarıhımı ılıskı gunlerımı falan hesaplıyorum ....hem de bu ay ıkı yumurtam olmustu ınsallah bosa gıtmez yaaa....onumuzdekı ay asılama dedı doktor ama ıstemıyorum asılama
hoşgeldın canım bende pregonla hamıle kaldım 4. kezde tuttu inş. sendede tutar canım evet cok pahalı ben en son bulamadım 950tlye aldım onlarda baska yerden getırdıler benım raporda olmuyodu senın yasın falan tutuyosa rapor cıkart cok pahalı oluyo canım benden sonra iki hamılemız vardı sonrada olmadı
mrb kızlar herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsinnn inşallah
karanfil kötü gelin ben yine iyi gelinim senin gibi kötü gelin değilim şarkı sözüydü bu arada benden tümmm gelinlere armağandr
hayat çok sıkıcı ben bu ay adet olmadım galiba hamileyimmmmmmm
kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldimewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?