kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldimewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş
kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldimewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş [/QUOTE
Allah tamamına erdirsin canım çok güzel bi haber hamile kalanlar bizi çok mutlu ediyor bizde bu mutluluğu burdan paylaşırız inşallah
olucak canım inşallah ne demek hiç olmicak içime doğuyor..Allah sağlık versin yeterki bizde elimizden geleni yaptıkça mükafatını alıcaz inşallah..herşeyden önce olumlu düşün lütfen.. psıkiyatrıyda iyi fikir bencede git..bugün gidiyorsun doktora haberlerini beklicem canım..tamam anlaştık dostum önce ben senı dövcem sonrada sen benı döversinn
ayy nee bılıyım aslında adet olmayı beklıyordum ama bu aşılama işi benı kasıyor sanırım..yine umutlanıp olmamasından korkuyorum sanırım...doluymuş cuma ctesı durumumu anlattım asıstana yonlendırdı oda cvb vermedı bugun erken cıkmıs doktor sonra tekrar kadındogum bolumunu aradım glın sorun olmaz dedı..hee yaaa azz dahaa yanıyodumm kocişledee konuşmuyorumm hıhhhhh
olucakmı acabaa yaa ne bılıyım ben hıc anne olmıycam galıb hep başkalarının bebeklerını sewıcemmiçime öyle doğuyorrrr yavrum aradım anlattım durumu asıstana yonlendırelım sızı dedıler yonlendırdıler cvb gelmedı sonra tekrar aradım hande hanım cıktı dedıler dedım boyle boylee dedı ctesı gelın sız alır sizi diyee..alması lazımda zaten klomen kullanırkende 3. gun randovude alamasam gdıyodum alıydu doktorum buda alır buyuk ıhtımal ben yıne sabah erken saatlerde gıderım ne ollur ne olmaz...eger yarına olursan sen sende mecbur ctesı gelıceksın..offf bunaldım yaa bkıyım hastahenın psıkıyatrısı varsa gıdıcem braz kafamı rahatlatsınn
amiiin canım benim 2.aşılama inşallah bu sefer olur...canım öyle düşünme bence herşeyde bir hayır vardır bak.. biz burda araştırmalar yapıp kendimizce en iyi doktora gidiyoruz ama sonuçta hala aynı yerdeyiz..nasip yani dilerse rabbim minicik bişeyi bile sebeb kılabilir..birsencim nasilsin?
hayirli olsun cnm yeni tedavin simdiden belki bende dogru tedavi gorseydim simdiye kadar bi sonuca ulasirdim siz cok sanslisiniz yaa orda tedavimi gormek isterdim mecbur orda en kisa tedavi tup bebegi deniycem
iniyorum Rabbim sizin yuzunuzu guldurecek asilaman guzel gecicek ve sonucuda guzel olucak seninde karanfil arkadasimizinda
kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldimewettttt kızlarrr hamileyim çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş kısmetse 23 Ocak 2014 inş
birsencim gittin mi doktora başladımı tedavin
olucak canım inşallah ne demek hiç olmicak içime doğuyor..Allah sağlık versin yeterki bizde elimizden geleni yaptıkça mükafatını alıcaz inşallah..herşeyden önce olumlu düşün lütfen.. psıkiyatrıyda iyi fikir bencede git..bugün gidiyorsun doktora haberlerini beklicem canım..
hoşgeldınn kızz ben sana demedımmı sen hamılesın o ıkıncı cızgı kolay cıkmaz dıye..çok sewındım tatlım umarım cok guzel bı hamılelık gecırırsın..bizide bılgılendırmeyı unutmaaaa
gittimm keriacııııımm muayene ettı doktorcum hersey cok guzel dedı gonal-f ıgneyle aşılamaya başlıyoruz ilk iğnemi doktor vurdu hayırlısı olsun bakalım benım ıcın dua edın kızlarrr..bu arada sol tarafım kapalı ya o trafatan gelısırse yumurtalar iptal edıcekmıyız dedım hyır dedı o taraftkı yumurtayıda cekermıs tüpüm acık olan tüpüm çok ııyıymış bakalım ne oluck yıne sağdan olur ınş. yaa...
inşallah canımm ayy bugunn o kadar guzel kızlr vardıkı hastahende ne kdar yaksmıs hepsıne hamılelık hepsı suslenmıs püslenmiş gelmiş ne kadar imrendim anlatamam sana...ewt cnm başladık aşılamaya hayırlı olsun bakalım..dooktor yıne herzamankı gıbı cana yakın ve cok ılgılıydı ılk ıgneyı o vurdu gosterdı banada...çarşamba tekrar gıdıcem kagıt yazıp verdı bana..
birseeen gelmişsin.. ne yaptın canım hangi ilacı verdi doktor..aşılama fiyatını sordunmu tekrar..
geldim cnm aşılamayı sormadım tekrardan..750 herhalde ya..gonalf-f 450 ml iğne verdı cnm 365 tl idi zorla 340 a aldım iğneleri bkalım kendım becerebılıcekmıyım
nasıl yani kızz iğnenin pazarlığınıdamı yapabiliyoruz:44::44:
cnm hastahenın yan sokagında eczane vardı ordan aldım geldım doktor gösterdi cnm..böyle kalem şeklinde cok kolay 75 ml ayarlıyorsun sonra göbiştenn vuryorsun...ilk aldım 340 dedı sonra doktora gıttım yanlış iğne vermiş tekrar dondum eczaaneye degısmeye 25 tl daha ıstedı dedım indirim yapmıyormusunuz boyle pahalı ılaclarda ındrım yapıyorlar..yok dedı yapmıyoruz ozaman recetemı verın yan eczaneye sorucam dedım tmm dedı 340 olsun o şekil yni..ama bı cok eczane boyle pahalı ılaçlarda yapıyor tatlım
hmm anladım canım sağol..sen benden önde yapıyosun ya tedaviyi artık herşeyi sorup başını ağrıtırım ama kusura bakma tatlım
bana raporda çıkartılır biraz daha aşağı fiyata alırım zannedersem..
herşeyi sorabılırsın tatlım bende sana sorucam hıc merak etmee
rapor acaba bana cıkmazmıydı ılaç için..ewt şanslısın raporla sana dah ıyı bı fıyata ıner haberleşiriz yine
tabiki sende sorucan canım
keşke doktora sorsaydın canım belki dediğin gibi ilaç için çıkartılırdı..
birsencim bende seni merak etmiştim tedavin hayırlı olsun cnm benim inşAllah olumlu sonuçlar alırsın
çokk sağoll beyzacımmm..dua edın benım ıcın ne olur..bugun o hamılelerı gorunce dahada bı heveslendım bende hmıle olmak bende bebegımı hıssetmek ıstıyorummm..rabbimm emeklerımızı boşa çıkartmaz inşallah..
canım rapor nasıl cıkarılıyor hıc bı bılgım yok yasım 28 ıns.ılkınde olur durmadan ısten ızın aldıgım ıcınde problem olmaya basladı evet ıgne bulunamıyo karaborsadan satıyolar uyanıklar senın bebek nasıl cınsıyetı bellı oldumu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?