ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba kuzucuk ıyıyız yenı tedavıyle yenı umutlara yeşerdim her ne kadar ıcımden tutmıycak boşuna heveslenme dıye bı ses geçsede bu ayı degerlendırerek gecırcegımız ıcın ıcım huzurlu diyelim...
kız kaynanana nezaman gıdıcek kov gtsinn
sen adet oldunmu bu arada merak ettım o ıgne gercekten menepoza sokuyormu?

mmrh kızlar.. yorumları okudum çok sağolun Rabbim sizlere versin inş.. bizde sabah kahvaltıya kaynanoşa gittik güzel haberi verdik..

Son düzenleme:

sağol cnm darısı sana inş..yasım 32.. ilk iğnem cnm.. benim bir sorunum yoktu çok şükür tedavi sürecimde yok yanlız 3 ay denedik olomadı dr a gittik yaşım geç olduğu için beklemedik iğne yazdı vurundum 4. ayımızda oldu çok şükür

sela kızlar tayin açıklanacak vs derken bakamadım buralara hoş hala belli değil neresi olacağı ama??

birsenim hayırlı osun iğnen canım dualarım seninle:)

emos hayırlı olsun senin bebeğinde bende 29 um..35 olmadan olsun bari diyorum artık:))

sağol cnm .. darıs sizlere inş

Son düzenleme:
kızlar birde size danışayım ne yapacağıma karar veremedim bir türlü, benim kistim vardı bir eriyor bir var oluyodu en sonunda doktorum emar çekicez, orada belli olucak nasıl bir kist olduğu neden erimiyomuş bakalım dedi neyse çektik sonuç çikolata kistine benziyo, erimez tedaviyle bu dedi ve sana operasyon yapıcam dedi. yani bu zamana kadar ben boşunamı bekledim baştan söyleseydi ya çikolata kisti olduğunu hep yumurtan çatlamadığı için kist oluşuyo basit over kist diyodu. ben bişey diyemedim düşünücem dedim sadece, birde laparoskobiylede yapmıyacakmış açık olcakmış korkuyorum ne yapıcam ben ya hiç yakınlarınızda böyle kist amaliyatı olan varmı

mmrh kızlar.. yorumları okudum çok sağolun Rabbim sizlere versin inş.. bizde sabah kahvaltıya kaynanoşa gittik güzel haberi verdik..
canım ya hamileymişsin eski sayfaları okuyamadım bu aralar giremiyorum hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaaa
canım aşılamada tutma ihtimalin yumurta takibinden çok tutma ihtimali var inşallahta içinden tutmayacak hissinn tam tersi çıkar rahat ol stres yaapma başladınmı iğnelere
yok adet olmadım gerçekten menepozdaymışımmm aynı adet olacakmışım gibi oluyorum ama olmuyorum çokkk heyecanlı kız hayal ediyorum meneppoz olmasaydı bu durumda kesinn hamileyim derdimmm
canım yaa çok korkuyorum kaynanoştan belli değil ne zaman gideceğiii çok sıkılıyorummmm telefonla bile doğru dürüst konuamıyorummm

bu çikolata kisti erimez öyle kolay kolay senin doktorlar görememiş ya yoktur yada doktorların körmüşşş
kaç cmlik ki hem ameliyat yumurta rezervini düşürüyor doktor değiştir
eğer bu kistse ameliyatla kendini tekrarlar o yüzden inşallah yoktur
bence tedavilerin boşuna değildi çünkü kistin olsada olmasada çocuk tedavisinden yine bu yoldan geçecektinnn

4 buçuk cm dedi canım ya ne bileyim artık bıktım ne olucaksa olayım bitsin diyorum birde senin dediğin gibi ya tekrarlarsa ya gene hamile kalamazsam diyorum bakalım başka doktorlarada danışıcam

4 buçuk cm dedi canım ya ne bileyim artık bıktım ne olucaksa olayım bitsin diyorum birde senin dediğin gibi ya tekrarlarsa ya gene hamile kalamazsam diyorum bakalım başka doktorlarada danışıcam

4 cmlikse görünür ultrasondan canımmm
belki inatçı bi kisttir 4cmlik olup çikolata kisti olup olmadığını anlamıyorsa diyecek birşey yok bu kist var ya doğal kendiliğinden olur yada tüp bebek ddiğer yöntemlerle yumurta takibi aşılama olasılık azzz
bencede başka doktorada git inş.yoktur

nerdesiniz kızlar
GELDİM YOKSUNUZ BEN BURDA OLİCİM BAKAYIM KAÇ TANE BALIK OLTAMA TAKILIYOR

teşekkür ederimm pınarcım...kızz ne tayını ..tayınınızmı cıkıyor nerelerı yazdınızbakayım..haydı istanbula gelın

selam cnm bence karar vermeden önce kesınlıkle başka doktora da muayene ol ve kesınlıkle acık amelıyat yaptırma amelıyattan sonra hamıle kalırsan sezeryan cok tehlıkelı olabılır..başka doktorlarlada görüş kararını ona göre ver

nerdesiniz kızlar
GELDİM YOKSUNUZ BEN BURDA OLİCİM BAKAYIM KAÇ TANE BALIK OLTAMA TAKILIYOR

bende burdayımm bu guzel havada evde pinekliyorum sınır tepemde kociş çalışıyor bende ewı beklıyoummm artık nasıp kısmet tutarmı tutmazmı bılmyıyorum ama bence kolay tutacaga benzemıyor..ilk ıgneyı dun doktor vurdu bugunkısınıde ben vurucam saat 1 de bakalım becerebılıcekmıyım...hadı bakalım menopozun hayırlı olsun sekerım...

aman ne ısı varmış burda kaynananın hadı gıtsın köyüne hvalar guzeldır sımdı

bendee birşey anlamadım tatlım..bana 20 dk sonra film flnda çekmediler..doktorunla bı konus bakalım keriacım o açıklama yapr saana

Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız mıllet olarak kutlu olsun......nasılsınız kızlar benım kaldı 9 gun.....9 gun sonra ak koyun kara koyun bellı olacak.....su an ıcın hıc bır belırtı yok bakalım

tşkler cnm senin ve milletimizin bayramı kutlu olur inş..sen günündemi oluyordun adet ..

sağolasın cnm inş 30 unu bile beklemezsin

cnm ben 33 gunde bır adet oluyorum bu ılacların etkısıyle 4 aydır boyle oluyorum doktorum adetının gecmesıı bekle dedı

ozaman bekle cnm.. ben 24 günde bir olduğum için öğrenmem çok erken oldu..26. gün öğrenmiştim.. Rabbim onun gününü zamanını biliyo.. inş o zaman bu aydır inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…