ıkıncı bır sabahmeltemı yetısıyor sanırım:) cnm sen de benım gıbı heycanlısın panıklısın sanırım. dur hele doktor bılıyor oyle dusunme yok bır ayım gıdıcek falan dıye..o dozunu bılır bır anda neden cok yusek dozda versın kı? ben de rahım fılmı cekıldıgım ay bır ayım gıtmıstı ıkı defa da tutmadı ama Allahım sesımı duydu....her seyın bır zamanı varmıs
:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........
tatlım hepimiz aynı durumdayız sıkıntı yapma kendine bak ilerde aaa boşu boşuna bu kadar stres yapmmışım diyeceksin iğnenin dozunu doktor yumurta durumuna göre ayarlayacak bi kerede yüksek doz veremez bu intihar gibi nasıl desemki adam öldürmek gibi birşey olur aşılamana yakın yumurtan gelişti diyelim istediği boyutta değilse dozu yüksek verir eğer yumurtaların normalde hiç gelişmiyorse doktor o zaman yüksek doz verir
arkadaşlar çok tşk edrm.ya doktor bana hem çatlatma hem de işte günlük innelerden verdi.reçeteye baktım bi bu isim aklımda kalmşreçeteyi eczaneye verdm.yarn gelck ilaçlrm:))))hoşgeldin hayırlı olsun tedavin öncelikle canım sana verilen iğne ovitrelle değil yumurta gelişimi için bu iğne verilmiyor bu tek kullanımlık yumurta çatlamasına yardımcı olan iğne
doktorun doğrusunu yapıyor bak adetinin 3.günü önce iğnelerle yumurta gelişimine bakacak iyi gelişiyorsa o dozda devam gelişmiyorsaa dozu biraz daha fazla yapar
yan,i canım yumurtan gelişecek dr durumuna göre verecek tedavin yarıda kalmaz
:)))))))) ayyy ilahı guldurdun canım yaaa... evet oyle ama oyle demıstı bır du buranın cok unlu bır doktoru....ne bılım ugurlu geldı bana...esının degerlerı dusuk demıstı. ben de pcos vardı.. cocugunuz olur ama zor olur demıstı yanı uzun zaman alır 2 3 5 sene demıstı.. ama bı bakarsın hemen de olur olmaz demıyorum demıstı...ve aslında dedıgı de tuttu...aynen oyle adetın 11. 31. gunune kadar yılmadan calıstık:)))))Allahım hala kesın dıyemıyorum hele 10 gun gecsın de bakalım....hatta onumuzdekı ay asılama yapabılırz demıstı.Allahım ıste ne buyuksun sen.......yuce Rabbım sukurler olsun bu arkadaslarımın da yuzu gulsun o duyguyu yasasın...bunu yurekten dılıyorum kımseyı tanımasak da bız burda bır arkadas ortamı olusturduk dertlestık bır seyler ogrendık ne guzelll...........
krılıyom ama heeecanım yemin ederim bende yazacaktım ikinci sabah meltemi geldi diye darılırsın diye yazamadım kız ama beni güldürdün
canım ya gerçektende çok tuttu o ne öyle hangi iğnelerdi öyle kaç yaşındasın rapor çıkartsaydın ya yapan arkadaşlar var daha uygun fiyata alıyorlararkadaşlar çok tşk edrm.ya doktor bana hem çatlatma hem de işte günlük innelerden verdi.reçeteye baktım bi bu isim aklımda kalmşreçeteyi eczaneye verdm.yarn gelck ilaçlrm:))))
ya valla psikolojmz bozlyo işte elmzde değlyav tomlam 850 tl ttu yav çok pahalıymş
çok sewindim canım. hayırlı uğurlu olsun..darısı başımıza..
amin canım.. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin..
çok çok tebrik ederim .. her şeyin zamanını Allahım biliyor ve weriyor. bebişinizi sağlıkla kucağınıza almak dileğiyle.. olumsuz şeyler düşünme bence.. iyi düşün iyi şeyler olsun..
krılıyom ama heeeşaka şaka canlarım benm
amin canım benım cok tesekkur ederım 10 gun gecsın de hele tam bı anlayalım darısı basına canım Allahım hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallalh.....sıra sızlerde haber verme olayı.....ben de tam bı kalp atısını duyayım da emın olcam hala soktyım korkuyorum...ıyı dusunmelıyım evet
kız bari burayı bıraakma yine heyecan yap sonra senin taklidini yapacam ne günlerdi be arkadaş burda o kadar arkadaş var valla kendimden çok senin iğnenin kaçıncı günü olduğunu biliyordum hele son 7 gün 3 gün 1 gün falan filan değişin ama iyi tutut-rdun rabbim daim etsin bu mutluluğu çok göstermesin sağlıklı sıhhatli olsn bebeğin inşallah
sana geçen gün de yazmıştım.. stres yapma.. takmamaya çalış. en önemli kısmı zaten atlattın.. bundan sonra bebişini düşün..iyi şeyler düşün tekrar yazıyorum
canım benım yaa tekrar cevap vermıssın sag ol canım....daırısı basınıza bak gercekten o kadar gonulden ıstıyorum kı hepımız buraya hamıle yazacagız.. sıra sızlerde yogun calısmalar var sen de zaten bu ara kafanı rahatlattın tedavını olmuyorsun dımıı hadı sıra sen de bakalım.tamam cnm ıyı dusunecegım.......Allahım bu arkadaslarımın ve benım hepımınızın yuzunu guldur yarabbım
ınsallah canım amın ınsalalh hele su 10 gun gecsın de gelırım tabı gene buralardayım ben gıdermıyım hıc sız de hamıle kalın da oyle toplu gıderız dukkanı kapatırız.::::::::)esım oyle dıyor bana dukkanı kapatık mı dıye::::::::::::
acep ben de hamile kalr mıym bigün yakız kırılma o arkadaşımız biraz heyecanlıydı ya ondan seni benzettim bak o arkadaşta yazdı sana 2.sabahmeltemi yolda diye hem şimdi o hamile canım
ben 86lıym.ay ne blym aldk işte.e şimdi bu innelerden sonra aşılamam mı yapck yoksa normal ilki mi yav doktr bşey demedi:26:canım ya gerçektende çok tuttu o ne öyle hangi iğnelerdi öyle kaç yaşındasın rapor çıkartsaydın ya yapan arkadaşlar var daha uygun fiyata alıyorlar
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin..bizede bol bol du edin lütfen..selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
canımm sağol ya duygulandırdın vallaKızz karanfill destesii nerelerdesinn nee yaptınnn aklım sende kaç gundur gelmıyorsundaaaaaaaa:26:
canım seninkide hayırlı olsun inşallah..kızlar.. bebişim uğurlumu geldi nekız sayamadım ayyyy 3mü 4mü hamile sayısı..inş 5-10-20leri bulur..hadi bakalım kızlar sırada SABAHMELTEMİ ni bekliyorum inş..
tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
canımm hayırlı olsun rabbim bu mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..dualarınızda bizleride unutmayın lütfen..kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....
Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh
evet bizim bebekimiz yokk maalesefaAS CANIMM
ayyy canım ya bizim ne zaman bebetimiz olacakkkkk abla biliyormusun
kızlar tek tek dökülüyor valla maşallah maşallahhhh
SABAHMELTEMİNE RAKİP OLSAKMI GÜNLERİ SAATLERİ SAYDI HAMİŞ KALDI BİZDE ACABA DAKKALARI MI SAYSAK ARTIK BELKİ Bİ UMUT HAMİŞ KALIRIZ
YAVRUMMMM SIRA SENDE GÖSTER KENDİNİİİİ
alime nuray beyza nalyec keria ben sen zeynep karanfil destesi kız başka kim kaldııı papatya ayşe furuze kaldık
BİZİM BEBETİMİZ YOKKK
biz size bol bol dua edecegiz yaz cikmadan sizde hamile kalacaksiniz canim buna inaniyorum Allahin izniyleselamm kızlarrr nörüyonuzzzzzzzzz
bizim kızlarr tek tek hamiş kalıyorrr bız yerımızdee sayıyoruzz zeynoşş senle ben kukuman kuşu gibi kaldık ıyımııı
kızz senın agustosta %50 şansla olacakk benım ne zaman olacagı meçhullll
ayy nee guzel liste renklendı valla maşallahh..kızz hamıleee kızlarr ayagınızıı suruyunn suruyunndee lstedee hamiş kalmayan kalmasınnnnnn......
ahh ahh nerde ani atak yapayım zeynoşş 13 mm yumoşlamı hamıle kalayım
olcak kızz olcak içime öyle doğuyor ve krndım ıcınde bılıyomusun agustosta snkı hamıle kalacakmısım gıbı ıcıme doğuyor...:26:
kızz sizz teker teker hamile kalıcaksınız ben burdaa listecı bası demırbaş kalıcammm
yaa bu arada doktor cuma gunu cagırdı benı kont. ben ctesı randövu aldım neyapsam yaa :44:
cCANLARIMMMMMMM BENİM NASIL KALDINIZ YAHU SİZLER MAŞALLAH YAVRULAR
diğer benim gibi gariban kızlar hade sizde yapın gayrı ben daha 2 ay boyunca tadamıyacammmmm
dua edin kızlar bizede
nuraycım şeker sana da çekecem allahın izniyle
kızlarrrrrr hsmişler tüp bebeğe gittiğimde sizlerden okumanızı isteyeceğim dualar olacak allahın izniyle hayırlı sonuç alayım diye hamişlerin duası kabu olur ya sizi yoracak dualar değil yani
lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?