ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım yemin ederim bende yazacaktım ikinci sabah meltemi geldi diye darılırsın diye yazamadım kız ama beni güldürdün

arkadaşlar çok tşk edrm.ya doktor bana hem çatlatma hem de işte günlük innelerden verdi.reçeteye baktım bi bu isim aklımda kalmşreçeteyi eczaneye verdm.yarn gelck ilaçlrm:))))
ya valla psikolojmz bozlyo işte elmzde değlyav tomlam 850 tl ttu yav çok pahalıymş

kız bari burayı bıraakma yine heyecan yap sonra senin taklidini yapacam ne günlerdi be arkadaş burda o kadar arkadaş var valla kendimden çok senin iğnenin kaçıncı günü olduğunu biliyordum hele son 7 gün 3 gün 1 gün falan filan değişin ama iyi tutut-rdun rabbim daim etsin bu mutluluğu çok göstermesin sağlıklı sıhhatli olsn bebeğin inşallah

canım ya gerçektende çok tuttu o ne öyle hangi iğnelerdi öyle kaç yaşındasın rapor çıkartsaydın ya yapan arkadaşlar var daha uygun fiyata alıyorlar

amin canım benım cok tesekkur ederım 10 gun gecsın de hele tam bı anlayalım darısı basına canım Allahım hepımıze saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallalh.....sıra sızlerde haber verme olayı.....ben de tam bı kalp atısını duyayım da emın olcam hala soktyım korkuyorum...ıyı dusunmelıyım evet

sana geçen gün de yazmıştım.. stres yapma.. takmamaya çalış. en önemli kısmı zaten atlattın.. bundan sonra bebişini düşün..iyi şeyler düşün tekrar yazıyorum

ınsallah canım amın ınsalalh hele su 10 gun gecsın de gelırım tabı gene buralardayım ben gıdermıyım hıc sız de hamıle kalın da oyle toplu gıderız dukkanı kapatırız.::::::::)esım oyle dıyor bana dukkanı kapatık mı dıye::::::::::::

sana geçen gün de yazmıştım.. stres yapma.. takmamaya çalış. en önemli kısmı zaten atlattın.. bundan sonra bebişini düşün..iyi şeyler düşün tekrar yazıyorum

canım benım yaa tekrar cevap vermıssın sag ol canım....daırısı basınıza bak gercekten o kadar gonulden ıstıyorum kı hepımız buraya hamıle yazacagız.. sıra sızlerde yogun calısmalar var sen de zaten bu ara kafanı rahatlattın tedavını olmuyorsun dımıı hadı sıra sen de bakalım.tamam cnm ıyı dusunecegım.......Allahım bu arkadaslarımın ve benım hepımınızın yuzunu guldur yarabbım

ewt bu ay da rahatım.. ilaç ve iğneye ara werdik .. iyi oldu .. Allah yazdıysa olur.. hayırlısı diyelim canım. öpüyorum..

kız ne dükkan kapatması bir bebekle dükkan kapanırmı allah devamını getirsin, isteyene tabii sonra benim gibi pişman olmayın. Bak ben 14 lük ergenle kaldım işin yoksa uğraaaşş :)))

kız kırılma o arkadaşımız biraz heyecanlıydı ya ondan seni benzettim bak o arkadaşta yazdı sana 2.sabahmeltemi yolda diye hem şimdi o hamile canım
acep ben de hamile kalr mıym bigün ya
canım ya gerçektende çok tuttu o ne öyle hangi iğnelerdi öyle kaç yaşındasın rapor çıkartsaydın ya yapan arkadaşlar var daha uygun fiyata alıyorlar
ben 86lıym.ay ne blym aldk işte.e şimdi bu innelerden sonra aşılamam mı yapck yoksa normal ilki mi yav doktr bşey demedi:26:

çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin..bizede bol bol du edin lütfen..
Kızz karanfill destesii nerelerdesinn nee yaptınnn aklım sende kaç gundur gelmıyorsundaaaaaaaa:26:
canımm sağol ya duygulandırdın vallahassas bi dönemdeyim zaten..
kayınvalide haftasonu gidecek diye gelen giden çok oluyor yoğunum bu aralar..aslında birazda uzaklaşsam burdan iyi gelir sandım ama yok..sıkıntı insanın içinde olunca ne yapsada geçmiyormuş..
kuzucuum baksana yaa herkes bir bir hamiş kalıyo bize ne zaman sıra gelicek onlar adına sevindim vede çook özendim yaa..
bizde burdan bu sevincimizi paylaşacakmıyız acep..
inşallah senin aşılama tutar canım bu stresi daha fazla yaşamazsın
kızlar.. bebişim uğurlumu geldi ne kız sayamadım ayyyy 3mü 4mü hamile sayısı..inş 5-10-20leri bulur..hadi bakalım kızlar sırada SABAHMELTEMİ ni bekliyorum inş..
canım seninkide hayırlı olsun inşallah..
tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...
canımm hayırlı olsun rabbim bu mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..dualarınızda bizleride unutmayın lütfen..
evet bizim bebekimiz yokk maalesef valla kendi adıma umutsuz vakkayım ben..galiba hepiniz hamiş kalıp doğurursunuz ben burda bi başıma kalırım öyle geliyo bana..
keşke bi mucize olsada önümüzdeki ay toplu hamiş olsak..

Son düzenleme:
hayırlı olsun Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh :)) çok çokk sevindim hepinize

topikte hamile haberleri arka arkaya geliyor heppp. inşallah bizde veririz bu haberleri birgün . özendimmm bendeee :)))))
ben bu ayda aradayım çok çok yoğunum bu sıralar okuma bayramı yapıyorum miniklerime , kayınvalidemler geldi, eşim çanakkaleye atandı....
birazda konudan uzaklaşıyım dedim ama ne çare 2 haftada 3 arkadaşımdan daha hamilelik haberi aldım başka biri doğum yaptı gelde uzaklaş.
gelecek ay bende aşılama olcam ilk aşılamam olacak Allahtan hayırlısı

selamm kızlarrr nörüyonuzzzzzzzzz

bizim kızlarr tek tek hamiş kalıyorrr bız yerımızdee sayıyoruzz zeynoşş senle ben kukuman kuşu gibi kaldık ıyımııı
biz size bol bol dua edecegiz yaz cikmadan sizde hamile kalacaksiniz canim buna inaniyorum Allahin izniyle

ne guzel olur listede herkez hamile olsa insallahhhh boylelikle catlatma asilama tup bebek adet degilde asermelerimiz bulantilarimiz yediklerimiz konusulsa

cnm yumurtalara belli olmaz bakarsin hemen yumurtalar buyumus hem acele etme yavas buyuyen kaliteli olur dedi doktorum benim bu ay insallah sende hamile kalacaksin listeci basi olarak en nazlimizda sen olacaksin

sen soyle bize dualarida cnm okuruz insallah yeterki tup bebegin tutsun annelige adim at sende

lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktan

sabret ve benc doktorunu dinle ben bu ay ilk igne denememdi iki klomen denemesinden sonra doktor en dusuk dozu verdi 15 tane vuruldum ve simdi insallah bi sorun olmazsa hamileyim kanda gebelik cikti yani sukur sabret ve dua et bizde bol bol dua edelim fazla takilma detaylara doktoruna birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…