:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118:
yawrummm canııııııııııııııııııımmm inannn nee kadarr sewındımmm mutluu oldumm anlatamammm..allahımmm neee güzell bi duygudurrr buuu maşallaahhhh kızlarr topıkımızz hamıleee kaynıyorrrrrrrrrrrr
eloşşcummm doktoraa gıt gelll ayy nee dıycegımıı bılemedımm bendee kızzz afferımm sanaaa sendee becerdınnncnm benım allahım sorunsuz sıkıntısız hamılelık gecırtsın sağ sağlim kucagına aldırsınn hayırlı bı ewlat olsunn inşallahhhh ayyyyy :124::124::124::124::124:
birsoşşşşşşşş
kız allahın işi kaldımı kalır insan yani ikimizin ağustostamı yanlışmı anladım birsoş ağzın bal yesin karnında bebek olsun
KIZ ÖYLE DEME KANIMCA İKİMİZDE HAMİLE KALACAZ İKİMZDEN BİRİ ÖNCE KALACAK SONRA DİĞERİ DEMİRBAŞ OLMAYACAKSIN ABLA HEPSİNİ UĞURLUYORUZ KORKARIM BİZİ UĞURLAYACAK KİMSE KALMAYACAK ABLAAAAAAAAAAAAAAAAA
kız neden c.tei ye aldınki yarına gitsene işte
ewt kızz zeynoşşş içimdekı ses bana kendım ıcınde senın ıcınde agustosta hamıle kalcazz çiftee halay çekicezz gıbı gelıyorrr bu bi his zamanla goruruz ama ne guzel olur dımııı
kızz cuma doluymuş hemde amelıyatı varmış o yuzden ctesı verdıler bana cuma sabahmı gıtsem ne yapsamm :44:
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
ayyy canımmm ya allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başınaaaaa çok sevindim valllaaaaaa iilk halay benden
kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....
Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh
amin canım amin benim halimi görsen varya elim ayağım titriyo hiç umudum yoktu..sonucumu aldım değerim 1315..labarauardan 2-3 haftalık dediler son adet tarihime göre 5 haftalık oluyo bilmiyorum hangisi doğru doktora yarın gitmek istiyodum ama 2-3 hafta diyince kese görünmeyecek boşboşuna gitmesem mi diye düşünüyorum..
Allahım şimdi sizlere nasip etsin inşallah tez zmaanda dualarım sizinle hep
canlarım inş.ağustosta değilde oncesinde hamiş kalırsınız bi kalın ben size davul zurna çalcam burda
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
kız son hamiş sen oldun uğur getr ayağını elini sürde bizde hamile kalalımmmmm uğur devam etsin inşallahhh
kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
Ayy ne güzel yaa canım bi arkadaşım demişti yaza doğru havalar ısındığında daha kolay hamile kalınıyor diye bize de öyle mi oldu ne:))) hayırlı olsun canım senin sonucun bayagı yuksekmıs hayırlısıyla Allah kucagımıza almayı nasip etsın ınsallahh
cnm benimmm çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun benimde silikti ikinci çizgi kan değerim de 125 çıkmıştı ilk gittiğimde...hamilelik yeni olduğu için düşük bana 4 5 gün sonra tekrar test yaptır dediler...artıyo zaten o değer hemen....ikizse daha da fazla artarmış...
rabbim gönlüne göre versin inşallah ikiz yada tek nasıl istiyorsan:)ayy ne güzel darısı diğer arkadaşlara da inşallah...
bebeğini allah bağışlasın kız sıra artık sabah meltemine geldi bakalımm uğurlu gelecekmi yoksa uğuru götürecekmi
günaydın canımmmmmm
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bak bu ay saatlari saymadın bebeğin geldi zaten şeker günleride iyi değerlendirdin gözün aydın bu topiğin son hamişi sensin ona göre uğur getirr eğer canım 4 haftalık gibi düşünüyosan yüksek görüniyyyyyyy
:124::124::124::124::124:
allahımmm çokk şükürrr kurtulduk sabahmeltemının sorularındanşakaaa şakaaa kızz ayy çok sewındım bak allem ettın kallem ettın hamıle kaldın kzzz helal olsunn sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahımm sorunsuz sıkıntısız bı hamılelık gecırtır ınş. sağ sağlimm bebişinii kucagınaa alırsınnnnnnnn
aAS CANIMM
ayyy canım ya bizim ne zaman bebetimiz olacakkkkk abla biliyormusun
kızlar tek tek dökülüyor valla maşallah maşallahhhh
SABAHMELTEMİNE RAKİP OLSAKMI GÜNLERİ SAATLERİ SAYDI HAMİŞ KALDI BİZDE ACABA DAKKALARI MI SAYSAK ARTIK BELKİ Bİ UMUT HAMİŞ KALIRIZ
YAVRUMMMM SIRA SENDE GÖSTER KENDİNİİİİ
alime nuray beyza nalyec keria ben sen zeynep karanfil destesi kız başka kim kaldııı papatya ayşe furuze kaldık
BİZİM BEBETİMİZ YOKKK
emusdan bızı ugur geldı sımdı bızden sıze ınsallahkız son hamiş sen oldun uğur getr ayağını elini sürde bizde hamile kalalımmmmm uğur devam etsin inşallahhh
Süper gidiyo bu ay ne mübarekmiş hamile yağıyor patır patır darısı bize tebrikler sanadaa Allah tamamına erdirsin
kızlar hepinizi tebrik ediriyorum hayırlısıyla kucağınızada alın inş.darısı bizlerin tüm bekleyenlerin başına bereket düştü sanki1:
kızlar çok teşekkür ederim nasıl bi hal içindeyim anlatamam ağlamak istiyorum hüngür hüngür..bi yandanda korkuyorum inşallah bi aksilik yoktur diye..Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin bebişimi...
bu ay heipimiz için çok dua ettim..benim tuttu sizinde tez zamanda tutar inşallahh..
birazdan görümceme gidicez yazamıcam kusura bakmayın kızlar..
bir de emus var:)eylemx,sabahmeltemi,hvc hepinizi tebrik ediyorum.sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah..
Ay cnm o kadar sevindimki gelen yazla bize bebeklerimizi verdi Allahim bende degerin iyigibi pek bilmem ama iki gun sonra yap bi kan tahlili daha bence Allahim tammamina erdirsin insallah
lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktanya ben de uzun süredir çocuk tedavisi göryrm.ilk defa ovirelle midir ne dr o innelerden yarın başlicam.yarın adedimn 3.günü.ilk defa kullanacğm içn doktor düşük doz verdi,ben ısrarla yüksek ver dememe rağmen.şimdi diyelim ki düşük dozda yumurtalrm gelşmezse tedavi bı sonraki adet tarihime mi kalır yüksek doz vermk için yoksa hiç ara vermedn mi ek olark yüksek doz verrler?????ben zaman kaybetmek istmedğm için soruyorum lütfen yardm edin kullananlar((((ya hani klomen kullandğmzda yumurtalrmz gelşmdğnde diğer adet zamanını beklrz ya daha yüksek doz için.inneler de öyle mi yoksa değl mi?lütfen yardm ((((((((((((((
ya ben de uzun süredir çocuk tedavisi göryrm.ilk defa ovirelle midir ne dr o innelerden yarın başlicam.yarın adedimn 3.günü.ilk defa kullanacğm içn doktor düşük doz verdi,ben ısrarla yüksek ver dememe rağmen.şimdi diyelim ki düşük dozda yumurtalrm gelşmezse tedavi bı sonraki adet tarihime mi kalır yüksek doz vermk için yoksa hiç ara vermedn mi ek olark yüksek doz verrler?????ben zaman kaybetmek istmedğm için soruyorum lütfen yardm edin kullananlar((((ya hani klomen kullandğmzda yumurtalrmz gelşmdğnde diğer adet zamanını beklrz ya daha yüksek doz için.inneler de öyle mi yoksa değl mi?lütfen yardm ((((((((((((((
lütfen yardıom edn çok sıkıldım çok yoruldum artk tedvi görmekten her ay büyük ümitlerle yıkılmaktan
canım sen doktora deseydin ya bendeki zeka sendeki tıbbı bile şaşırttı diye sen yıl dedin ben bi kaç aya sığdırdım deseydin sen bu çocuğu matematiksel yaptın çarptın çıkardın böldün bak en sonunda topladın
korkma allahın iizniyle birşey olmaz bizim gibi sonradan görme annelerin anladımki sonradan da korkuları olur hayırlı olsun yavrun canımm endişe stres yapma kendine tadına çıkart anı yaşa bu aralarda kendine tatil yap ilişki olmasın yani
ya ben de uzun süredir çocuk tedavisi göryrm.ilk defa ovirelle midir ne dr o innelerden yarın başlicam.yarın adedimn 3.günü.ilk defa kullanacğm içn doktor düşük doz verdi,ben ısrarla yüksek ver dememe rağmen.şimdi diyelim ki düşük dozda yumurtalrm gelşmezse tedavi bı sonraki adet tarihime mi kalır yüksek doz vermk için yoksa hiç ara vermedn mi ek olark yüksek doz verrler?????ben zaman kaybetmek istmedğm için soruyorum lütfen yardm edin kullananlar((((ya hani klomen kullandğmzda yumurtalrmz gelşmdğnde diğer adet zamanını beklrz ya daha yüksek doz için.inneler de öyle mi yoksa değl mi?lütfen yardm ((((((((((((((
Valla cnm ben tup bebege odaklanmistim tarihi 7 haziranaydi tup bebek icin gorusmenin bende baska bisey dusunemedim sonra 17 gunde yumurtam buyudu iki tane ve 18. Gunde catlatma ignesi vuruldu vurulmadan bi gun once o gun ve ertesi sabah iliskiye girdik bu kadar sonrada iste adet gecikti hani normalde 16. Gun oluyodumya olmadi bu sefer bes gun sabirla bekledim hic test yapmadim sonrada dun kan verdim :))) rabbim herkezleri guldursun insallah
çok çok teşekkür ederim canım sağ ol....hala inanamıyorum.İnşallah Allah senın de sag salım dogurmanı hayırlı bır bebek olmasını nasıp etsın hepımızın ınsallah amın.....
kızlar doktordan geldım..doktor %100 gebesin dedi ay ala ınanamıyorum dedım hanı sız 2 3 sene olmayablır hemen de olabılır sen de pcos var demıstınız dedım. dur heyecanllanma dedı....degerın ıyı dedı 122ye........karnımdan baktı her seyın normal oldugunu soyledı ama su an erken gozukmez dedı....15 gunluk falandır dedı..yenıdır dedı...gebesın ama 10 gun sonra kesın olarak kımyasal mı dıs gebelık mı normal gebelık mı bellı olur dedı...su an bellı olmaz dedı....kesın sonuc 10 gun sonra olacak ama su an gebesın dedı.....bu sefer de ıcıme kurt dustu olumsuz seyler gelıyor kızlar aklıma ....dıkkat et kılona kılo alma bol bol yesıllık ye dedı...merak ete hapsırmayla basıt nedenlerde bebek dusmez dedı agır ısler yapma normal hayatına devam et dedı....eger kımsayasal gebelık olsa dusse bu ıyı bır sey demek kı saglıksızmıs derız dedı......sen sımdı bekle folık asıt vermedı gerek yok ıstıyorsan ıc dedı ben de ıstıyorum dedım...progestan da vermedı gerek yok 10 gun sonra duruma gore dusuk rıskı varsa verırız dedı su an dusuk olcak dahı olsa dunyada hıc bır ılac yoktur kı engellesın bunu dusecekse duser bu saglıksız oldugunu gosterır dedı...heyecan yapma bekle dedı 10 gun sonra tekrar kan testı de yaptıracagız bakalım tekrar hayırlı olsun dedı cok sevındım ama arada da olumsuz dusunuyorum ....
kızlar Allahım ınsallah ısteyen hepınızın olsun bunu gercekten yurekten dılıyorum sızler ıcın.....az kaldı ıste sıra sızde hayırlısıyla olsun hepımız ıcın saglıklı olurlar ınsallah............hala soktayım herkesten once sızlere soyledım canlarım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?