hoşbuldum bitanemm
iyiiyim bende bitnem klomene devam 4. gundeyım bugün..yine umutlar yeşertiyoruzz
sen nasılsın canım büyük güne ne kadar kaldı :18:
anlıyorum canım kendını nasıl iyi hıssedeceksen öle yap aama negatıf cıkarsa adetını beklersın kafan rahat olur bazen strestende gecıkme olabılıyor cunku inş pozitiftirde bayram ilan ederız bugunu
inş. canım pozitiftir sabah yapcam bakalım ne pahasına olursa olsun yani sonuçta her ikisinde hazırlıklıyım
var canımm daha ya 10 falan var inş. çabalarımız boşa cıkmaz bu ay
inş. canım pozitiftir sabah yapcam bakalım ne pahasına olursa olsun yani sonuçta her ikisinde hazırlıklıyım
inş. canım rabbim bigün çabalarımızın değerini verecektir..
bu arada bu sabah alişanın progrmına öyle bı baktım bizim gibi bi kadın yumurtlama iğnesi ve aşılamayla 5şizlerine hamile kalmış ve dogurmuş...5 tane yumurtasıda tutmuşşş
bizimde bi taneciği tutsaaa
inş. tutar canım ya masallah nasıl bakılır onlara ya allahım inş. sırayla saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın rezıl olur onlar ya
inş. tutar canım ya masallah nasıl bakılır onlara ya allahım inş. sırayla saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın rezıl olur onlar ya
ayy görsenn kuzum yaa kdıncagız 5 beşiğide yan yana dızmış hepisine ip bağlamış öyle sallayıp uyutuyodu...çok zordur yaa ama rabbım kolaylıgını verıyordur...ayy bende dıyorum bı kız bı erkek ıkızlerım olsaaaa
hoşbuldum bitanemm
iyiiyim bende bitnem klomene devam 4. gundeyım bugün..yine umutlar yeşertiyoruzz
sen nasılsın canım büyük güne ne kadar kaldı :18:
slm canım hoşgelmşşinnnn çatlatma iğnesi işe yrıyor demekkı cok sevındım kist olmamasına...hadı bkalım bızden doktorlar umutlu ama bizdee umut yokslm kızlar ben geldim biraz geç oldu sanırım kist oluşmamış çok şükür benim doktorda neden olmuyo ya dedi aşılamaya geçecektik yine bu ay kullanım dedim tamam dedi yarın klomene başlıycam new olacak ya dedi doktorum oda benden fazla ümitliolacam diye
senle aynı zamanda başlamışız canım :))) benim de bugün klomen de 5. ve son günüm bu akşam içiyorum ve bitiyo :)))) seni doktor ne zaman kontrole çağırdı yumurtalara bakmak için????
slm canım hoşgelmşşinnnn çatlatma iğnesi işe yrıyor demekkı cok sevındım kist olmamasına...hadı bkalım bızden doktorlar umutlu ama bizdee umut yokbakalım ne olucak..
sağol canım klomen teyzeye yarın başlıyorum ye ye etkide etmiyo artık bana önceki gibi değil madem çatlıyo niye olmuyo yaa hani çatlamasa çatlamadı derdik sence bunun için ne yapmalı bu ay soğan kürü yapacam hatta yarın başlıycam yoksa havuç kürümü
canımm iğnenin kaçıncı günündeydin...
pozitifi gördee biizleredeee umutt ol inşallahh kuzummm
slm canım hoşgelmşşinnnn çatlatma iğnesi işe yrıyor demekkı cok sevındım kist olmamasına...hadı bkalım bızden doktorlar umutlu ama bizdee umut yokbakalım ne olucak..
sağol canım klomen teyzeye yarın başlıyorum ye ye etkide etmiyo artık bana önceki gibi değil madem çatlıyo niye olmuyo yaa hani çatlamasa çatlamadı derdik sence bunun için ne yapmalı bu ay soğan kürü yapacam hatta yarın başlıycam yoksa havuç kürümü
saraçoğlunun soru cevap bölümünü okuyodum bitanesi çikolata kistim var falan diye bahsetmiş... oda çikolata kistti zordur işte normal yumurtalık kistti gibi değildir, o nedenle soğan kürünü 21 gün yap 10 gün ara ver tekrar 21 gün yap demiş. benimde sen aklıma geldin söyleyeyim dedim
ben de perşembe gitcem canım 12. gün ayy bakalım ben de çook heycanlıyımmm :))) sana ilişki ile ilgili bişey söyledi mi şu sıklıkla şu günlerde girceksin gibisinden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?