ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın kızlar sabah 04;57 saatiyle yaptığım test sonucu malesef yine negatif bu ayda olmadı çok üzgünüm

bende bugün başlıycam soğan kürüne ben akşam kürt hamamı yaptı kendime otlardan baya terletti

1 gün araylayız demekki tatlım...yok tatlım cumadan sonra söyliycek büyük ihtimal..çtlatma iğnesi yptırıcakmısın sen ?

yaptırcam canım iğneyi ayarladım eczane getirtti. Eczanede bekliyo dolapta perşembe doktora gitcem ona göre ne zaman vurul derse hemen vurulcam :)))))))

bende bu gün şu sıraya kadar ağrı çektim, benim adetim parçalı geliyor onlar gelirkende çok ağrı çekiyorum seninde öylemi? allahtan geçti ya çok kötüydü

Canım ağrı neki 15.günümdü iğneden sonra ama tam gunumde hastalandım öldüm öldüm dirildim hiç bir yerim tutmadı ağrıdan. Bugun 6 gunu gelmiyo ama leke gıbı var hala hıc bukadar uzun surmezdı.Çarşamba biz yine çalışmalara baslayalım diyoruz gün aşırı pazarteside doktora gozukecem zaten

bende bugün başlıycam soğan kürüne ben akşam kürt hamamı yaptı kendime otlardan baya terletti

Bende artik baslarim yine klomene bal tarcin corek otunu deniycem bu ay kurt hamami nasil oluyo kizlar tarif edinde bende yapyim

Bende artik baslarim yine klomene bal tarcin corek otunu deniycem bu ay kurt hamami nasil oluyo kizlar tarif edinde bende yapyim

evet canımm klomensz yapamıyoruz nerdeyse artık şeker niyetine kullanacaz bende bi kaç bitki vardı iki üç çeşitti sanırım pek anlamam tencerede suda kaynatıp geniş bir leğene koyup altta hiçbirşey kalmayacak şekilde oturuyosun üstünede bataniye örtüp terliyosn bende leğen yoktu küçük leğen vardı ancak oturdum çok fena terledim ama bugün ilk kez idrarım yakmadı beni ve sarı akıntı geldi sanırım iltihaptı kızlar bu çok eski yöntem doğuda kadınlar eskiden bizim gibi imkanları yoktu bu yöntemi hep denemişler rahimdeki hastalık iltihap ve çocuk için tabi bunu üç kez o otları dökmeden ısıtıp yapıyosun denemede fayda var hekimler tavsiye eder

karnım bile ağrıyo vala şimdiden kasık ağrıları başladı keşke çikolata kistimi kökten kurutsa

günaydın kızlar sabah 04;57 saatiyle yaptığım test sonucu malesef yine negatif bu ayda olmadı çok üzgünüm

merhaba canım üzülme herşeyde vardır elbet bi hayır...bizimde bebişlerimiz gelicek inş. hayırlısıyla...

ayy nasıl başlıycaz kuzum yaaa midem kalkıyor yaaa ufff

yaptırcam canım iğneyi ayarladım eczane getirtti. Eczanede bekliyo dolapta perşembe doktora gitcem ona göre ne zaman vurul derse hemen vurulcam :)))))))

merhba şekerim sen benden bıgun öncesin git bakalım ne dıycek doktorcuk bende cuma ögrencem kaç yumoşlanmışım diyeee ben bu ay iğne yaptırtmıycam çünkü benim çatlama sorunum yok zaten..

ayy nasıl başlıycaz kuzum yaaa midem kalkıyor yaaa ufff [/COL

mide bulandırıcı değil o bitkilerin kokusu bile bi başkaydı vala bilmiyorum çok hoştu kokusu acaba hangi ottu bilmyrum ama oturuyosun üstüne gercekten iyi geldi sanki

canım yaa bana da doktor aynısını söyledi aslında çatlama sorunu yok bende de kendiliğinden çatlıyo iğneye 70 tl verme dedi ama iğne ile çatlayınca en azından zamanı biliniyo ya ben ondan istiyorum aslında biraz da....öbür türlü tutturamıyoruz çatlama olayını

ya kızlar tavsancıl otu dıye bışey varmış duydunuz mu hiç bı yerde okumuştum

mide bulandırıcı değil o bitkilerin kokusu bile bi başkaydı vala bilmiyorum çok hoştu kokusu acaba hangi ottu bilmyrum ama oturuyosun üstüne gercekten iyi geldi sanki

canımm ben soğn küründen bahsettım..sen yapıp içtinmi sende bugun başlıycaktın hmm devam et bakalım kuzum şifa olur inşallahh..

doğru haklısın cnım o şekilde gunler bellı oluyor dıger turlu çalıııış dur

faydası var mı kı acaba ya bı kac kışı hamıle kalmış dıye okudum bende

ewt baya faydası olan varmış...canım bunlar bi vesile eer hamıle olacaksan hıc bısey yapmadanda olursun...rabbim ugraslarımızı tez zamanda duyar inş.

canım ya içemedim soğan kürünü ağzıma girdiği gibi midem bulanıyo ne olcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…